Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Marchisio ke donese dodatna svezina vo ionaka momentalno umreniot sreden red... samo da ja ima formata od pred povredata

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Marchisio ke donese dodatna svezina vo ionaka momentalno umreniot sreden red... samo da ja ima formata od pred povredata
Сигурно нема да ја има ке треба утакмица-две за да ја врати.Ја сум за Поулсен место Маркизио а Маркизио да влезе у второ

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Pa najverojatno igrame 4-3-1-2 utre... so znaci Poulsen Sissoko Marchisio pozadi Diego... Melo na klupa zosto ako prodolzi vaka i pred vreme ke mu ja dadat zlatnata kanta...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не треба вината да ја гледаме во Мело буквално цел тим играше слабо и сега сите ја гледаат кривицата во новите играчи не треба така туку треба да се охрабруваат вака само губат самодоверба непотребно

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Приметете ја разликата во играта барем во одбраната и Амаури да даде гол нека не се излежава

Разликата во одбраната кога играат Канаваро и Киелини е енормна! Канаваро знае да команда со целата задна линија, им кажува како да се движат и тоа има голем ефект врз целокупните перформанси на одбраната.

За Мело како што напишав поназад, мислам дека се работи само за замор, ништо повеќе. Кога ќе се одмори малку ќе си ја врати формата, слушајте ми го зборот, не ги читајте медиумите кои (пред се италијанските) кои секогаш лобираат да има што повеќе италијани во екипите, па им се свртеа на Мело Амаути и Диего како не чинеле... чисто онака потсетување на асистенциите на Диего и интервенцијата против Минхен кога ја извади од линија и спасивме пораз, како и головите против Рома и Аталанта. Мело головите против Рома и последниот против Аталанта и еден тон украдени топки на средина на терен :wink:. А за Амаури има многу за пишување :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Pa najverojatno igrame 4-3-1-2 utre... so znaci Poulsen Sissoko Marchisio pozadi Diego... Melo na klupa zosto ako prodolzi vaka i pred vreme ke mu ja dadat zlatnata kanta...
Поулсен ке игра заедно со Сисоко, а другиот кој ке биде е сеуште неизвесно.
Лично јас би постапил со Џовинко, многу по напаѓачки би било а доколку не му оди или доколу постигниме гол а нему не му оди тогаш може да се освежи со Маркизо, а ако почниме од почетокот со Маркизо тогаш ке бидеме малку повеке дефанзивни и ке и создамене на Каљари да напаѓа и после ако примиме гол сме ја наебиле, бидејки Јуве тешко прави пресврт.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Разликата во одбраната кога играат Канаваро и Киелини е енормна! Канаваро знае да команда со целата задна линија, им кажува како да се движат и тоа има голем ефект врз целокупните перформанси на одбраната.

За Мело како што напишав поназад, мислам дека се работи само за замор, ништо повеќе. Кога ќе се одмори малку ќе си ја врати формата, слушајте ми го зборот :wink:
Се сложувам за Мело исто треба и Каморанези да одмори ги искинаа двајцата.
Мој состав за утре:

Буфон,Касерес,Канаваро,Киелини,Гросо,Сисоко,Поулсен,Џовинко,Диего,Дел Пиеро и Амаури

Џовинко заслужува да биде стартер после долго време плус да го одмори Каморанези.Ако не го напрај ова Ферара но комент.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Не треба вината да ја гледаме во Мело буквално цел тим играше слабо и сега сите ја гледаат кривицата во новите играчи не треба така туку треба да се охрабруваат вака само губат самодоверба непотребно
Ako veke barame direktni krivci... edni dvajca ligushi so gi davaat vo kadar na sekoj natprevar a sedat vo loza... ke ti tekne valjda :smir:

Поулсен ке игра заедно со Сисоко, а другиот кој ке биде е сеуште неизвесно.
Лично јас би постапил со Џовинко, многу по напаѓачки би било а доколку не му оди или доколу постигниме гол а нему не му оди тогаш може да се освежи со Маркизо, а ако почниме од почетокот со Маркизо тогаш ке бидеме малку повеке дефанзивни и ке и создамене на Каљари да напаѓа и после ако примиме гол сме ја наебиле, бидејки Јуве тешко прави пресврт.
I pred povredata igrase Marchisio kako starter i bese najdobar igrac na Juventus... igrase na sekoja pozicija na sredinata po potreba ednakvo dobro... taka da ne gledam zosto sega bi sedel na klupa koga Melo i Camoranesi drapaat madina mesto da igraat fudbal...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ako veke barame direktni krivci... edni dvajca ligushi so gi davaat vo kadar na sekoj natprevar a sedat vo loza... ke ti tekne valjda :smir:
А што се тие криви што лошо напраија требаше КР9 да го донесат?Доволно потрошија во трансвер период па немаше више пари за одбранбени играчи.Затоа се ке се продава Тиаго да се земе дефанзивец!

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
А што се тие криви што лошо напраија требаше КР9 да го донесат?Доволно потрошија во трансвер период па немаше више пари за одбранбени играчи.Затоа се ке се продава Тиаго да се земе дефанзивец!
Vazi...pazi samo i vgodina ova vreme da ne vikas so se tie krivi :smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Vazi...pazi samo i vgodina ova vreme da ne vikas so se tie krivi :smir:
За в година Јувентус има зацртано други ствари.Да се купат играчи на други позиции.Ти текнуе дека лани играше Недвед а Диего беше соодветна замена годинава.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
За в година Јувентус има зацртано други ствари.Да се купат играчи на други позиции.Ти текнуе дека лани играше Недвед а Диего беше соодветна замена годинава.
Ne mi bese muabetot so se ima zacrtano za drugata godina... Moze da se kupi i CR9 kako so ti rece Juventus sepak ke se vrti vo krug kako i vo poslednive 3 godini... treba drugi raboti od koren da se promenat , pa tek posle ke prajme muabet muabet za igraci...

Ali nema veze , bitno legedna na klubot ni e trener , imame zagarantirano vtoro mesto vo ligata a mozno e i osmina finale vo LS... a so e najvazno ne e mnogu zahteven... ima luge so vaka razmisluvaat zatoa gledas Juventus kakov so gledas...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ne mi bese muabetot so se ima zacrtano za drugata godina... Moze da se kupi i CR9 kako so ti rece Juventus sepak ke se vrti vo krug kako i vo poslednive 3 godini... treba drugi raboti od koren da se promenat , pa tek posle ke prajme muabet muabet za igraci...

Ali nema veze , bitno legedna na klubot ni e trener , imame zagarantirano vtoro mesto vo ligata a mozno e i osmina finale vo LS... a so e najvazno ne e mnogu zahteven... ima luge so vaka razmisluvaat zatoa gledas Juventus kakov so gledas...
реков пред некој ден.со поразот од Бордо не теба да не врати во Серија Б.Ништо страшно утре ке видам зборови од типот Јуве е најак така :wink:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

брат точно едека морат да се променат некој работи ама не во 1 или 2 или 3 год потребни се неколку сезони :tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom