G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.751
- Поени од реакции
- 9.786
Јас неколку пати сум го гледал, и онака добар впечаток ми остави. Солиден е за негова возраст (22 години имаше ако не се лажам..). Можеби не ни е многу потребен, но има голем потенцијал, барем од она ја што го имам видено.да ти кажам го имам гледано неколку пати и во Бенфика и во Бразилската реп.(има одиграно неколку натпревари за кариоките) и не ми оставил добар впечаток плус мислам дека таков играч на Јуве му е апсолутно непотребен
А уште еден Бразилец кој го поврзуваат со нас во последно е и Алан Кардец. Е детево е извонредно, и очигледно нашиве во него гледаат замена за Трезеге, кој најверојатно ова му е последна сезона во нашиот дрес. Малиов има неверојатен осет за гол, го имам гледано неколку пати за Бразилската репрезентација под 20 години, и за негова возраст и те како созреан напаѓач. Моментално игра за Интернационал како позајмен играч. Интересно е да се спомне и тоа што неговиот агент потврдува дека имало контакт меѓу него и челниците на Јуве, што кажува дека сме загреани да го донесеме во Торино.
И да, среќен 35-ти роденден на нашата легенда. Му посакувам уште еден тон успеси, и што е можно побрзо враќање на терените, и те како се осеќа неговото отсуство од тимот. :шампион: