Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
да ти кажам го имам гледано неколку пати и во Бенфика и во Бразилската реп.(има одиграно неколку натпревари за кариоките) и не ми оставил добар впечаток плус мислам дека таков играч на Јуве му е апсолутно непотребен
Јас неколку пати сум го гледал, и онака добар впечаток ми остави. Солиден е за негова возраст (22 години имаше ако не се лажам..). Можеби не ни е многу потребен, но има голем потенцијал, барем од она ја што го имам видено.

А уште еден Бразилец кој го поврзуваат со нас во последно е и Алан Кардец. Е детево е извонредно, и очигледно нашиве во него гледаат замена за Трезеге, кој најверојатно ова му е последна сезона во нашиот дрес. Малиов има неверојатен осет за гол, го имам гледано неколку пати за Бразилската репрезентација под 20 години, и за негова возраст и те како созреан напаѓач. Моментално игра за Интернационал како позајмен играч. Интересно е да се спомне и тоа што неговиот агент потврдува дека имало контакт меѓу него и челниците на Јуве, што кажува дека сме загреани да го донесеме во Торино.

И да, среќен 35-ти роденден на нашата легенда. Му посакувам уште еден тон успеси, и што е можно побрзо враќање на терените, и те како се осеќа неговото отсуство од тимот. :шампион:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Среќен роденден легендоооооо што побрзо вракање на терените и да се покаже кој е кој

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Среќен роденден Il Capitano , што е можно побрзо враќање на терените , добра форма , скудето со Јуве , триумф во ЛШ , настап на СП ...

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Абе луѓе да не се лажеме....Буфон беше најдобар голман на светот...ама на времето....а сега е многу далеку од таа титула....

Така да секој го достигнува својот врв,и после континуирано опаѓа...а тоа моментално му се случува на Буфон...па сеа вие како сакате така мислете.:smir:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Neka mu e sreken rodendenot na Del Piero, nasata legenda. Da zivee uste mnogu godini. Izvinete za latinicata.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
А уште еден Бразилец кој го поврзуваат со нас во последно е и Алан Кардец. Е детево е извонредно, и очигледно нашиве во него гледаат замена за Трезеге, кој најверојатно ова му е последна сезона во нашиот дрес. Малиов има неверојатен осет за гол, го имам гледано неколку пати за Бразилската репрезентација под 20 години, и за негова возраст и те како созреан напаѓач. Моментално игра за Интернационал како позајмен играч. Интересно е да се спомне и тоа што неговиот агент потврдува дека имало контакт меѓу него и челниците на Јуве, што кажува дека сме загреани да го донесеме во Торино.
Веќе се најавува дека и Спортскиот директор на Фиорентина, Панталео Корвињо бил заинтересиран за Кардец,и веќе планирал да понуди 4 милиони за неговите услуги. Според шпекулациите Јуве подолго време ги следи неговите настапи, како и настапите на Чамак од Бордо, кој исто така може да биде ново засилување на Јуве, но за него најверојатно ќе има голема конкуренција бидејќи му завршува договорот влето, и веќе од Јануари слободно може да преговара и да потпише договор со друг клуб кој ќе стапи во важност од 1 Јули.

Се најавува дека за во Јануарскиот преоден рок , Сања од Арсенал e прв избор на Јуве за засилување на десната бековска позиција.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Na zima ako se kupuva desen bek nema da e ni Sagna ni Eboue zatoa sto nemaat pravo na nastap vo LS... znaci ako se kupuva na zima bek toa ke bide Zabaleta , Rafihna i nekoj takvi so ke mozat da nastapuvaat i vo LS...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
BUON COMPLEANO GRANDE UOMO E GRANDE CAPITANO!!!

Grazie per tutto!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Веќе се најавува дека и Спортскиот директор на Фиорентина, Панталео Корвињо бил заинтересиран за Кардец,и веќе планирал да понуди 4 милиони за неговите услуги. Според шпекулациите Јуве подолго време ги следи неговите настапи, како и настапите на Чамак од Бордо, кој исто така може да биде ново засилување на Јуве, но за него најверојатно ќе има голема конкуренција бидејќи му завршува договорот влето, и веќе од Јануари слободно може да преговара и да потпише договор со друг клуб кој ќе стапи во важност од 1 Јули.

Се најавува дека за во Јануарскиот преоден рок , Сања од Арсенал e прв избор на Јуве за засилување на десната бековска позиција.
Незнам за вас ама мене шема ми е тој играч би сакал да го видам во црно бело.Го имав и на менаџер добар беше хах.За која цена би дошол?

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Абе луѓе да не се лажеме....Буфон беше најдобар голман на светот...ама на времето....а сега е многу далеку од таа титула....

Така да секој го достигнува својот врв,и после континуирано опаѓа...а тоа моментално му се случува на Буфон...па сеа вие како сакате така мислете.:smir:
Што и да е ќе ти помине:tapp:

Не знам дали гледаш што брани секој натпревар човекот, ок можеше подобро да реагира при првиот гол али не е кикс тоа.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ај и јас да не бидам кусо, нека му е среќен 35 роденден на Alex, на играчот кој ми е идол, и секогаш ќе ми биде, и една клетва да му удрам, колку што има години толку голови да постигне оваа сезона :zlo:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

:wink:​

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Ме радува ова, многу добар десен бек, брз и добро се снаоѓа во офанзива и дефанзива. Ствано ако го земиме едно големо БРАВО за управата, прекрасен бек :) за игра не за убавина :) хахаха

Инаку в лето мора да го земиме Кјаер од Палермо, играчот стварно ветува мора да се засилиме и во одбраната и ке ни фали еден солиден напаѓач друго се исто според мене.

Инаку среќен роденден на Дел Пиеро и кога ке се врати на терените очекувам 2 гола од него. :) :P

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Нека му е среќен роденденот,да игра уште многу и се најубаво. El Grande Capitano.

:) :)

:forzajuve::forzajuve:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom