Aбе ти реков, исто влечење и буткање имаше и кога Интер изведуваше корнер, такви контакти ако судат на еден меч ке има минимум 10 пенали. Кјаер А не кажа, ти реков, пак стигна до топката но лошо реагираше, дури и Самуел дегенот се одби од него и го остави да шутира . Такви влечења скоро секогаш има при изведување на корни, или и ова прв пат го гледаш ?
Абе фаул е фаул, дал бил статичен, дал лежел на земја, дал позлел сеедно, ако има фаул тогаш тој мора да биде санкциониран . Фаул врз Балотели имаше, истиот беше досуден и тоа е тоа, браво за судијата зашто друг и немаше да го види тој контакт зашто дефакто тешка беше за судење таа ситуација .
Нц, нит сум рекол дека таа победа им е подарена нит ке кажам, ете, нека било фаул, нема везе, сеедно, 3 бода се 3 бода, никогаш не се служам со реторика у стил, овие намерно судат за Јуве или Милан, само одговарам на неосновани напади врз Интер па праам споредби .
И да не го спомнев тој момент, се задржуем за неоснованите обвинувања за намерно досудениот пенал за Интер, реков, и јас имав впечаток дека Балотели симулираше но кога го видов ударот во неговата нога тогаш тек укапирав дека судиската одлука е оправдана.
Не бегам јас од очигледни работи, ке искоментирав на темата за Интер дека немало пенал и немаше 1 пост тука да напишам односно да реплицирам . :wink: