Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
voa e juve so go sakame neli? :)) forza juveeee:vozbud:

samptorija koj se vie oni se vtoro u pm...se dokazaa sea koj se :D

uuuu...trezege ama sansa/............

И како некогаш, Петардите пак заиграа.
Одлично. Вака треба Јувентус Секогаш д аигра.

Се мрднаа луѓево! Како се разиграа, алал да им е!!! Значи одмор за очи е денешниов натпревар. Срцево ми се наполна!:vozbud::vozbud::vozbud:

leee
jeeeeessss ama gol ama petarda...hahah toa e juveetus jesss:vozbud:

zna4i najdobar natpevar vredese da se gleda...toa e juventus forza juventus...yessss...sea moze mirno da spijam:vozbud:

Конечно една убедлива победа со добра игра:vozbud::vozbud:5-1:vozbud::vozbud: најважо е што го поминавме оној малер и тоа што Амаури постигна 4 гола во 3 натпревари исто така добра партија имаа Пулсен, Диего, Гросо и најкејф ми направи Трезеге што даде гол:vozbud::vozbud::vozbud::juve::juve::juve::juve:

Значи нема што да се напиши за денешниов меч.. Рај за душа, убајна за очи!! Како пукаат само петарди човечеееее... Немам зборови.. ЧИСТА 10+ за Момциве!! FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEE!!

ЕДНО ГОЛЕМО - Б Р А В О ! ! !

е ова е играта, ова е ЈУВЕНТУС!!!!!

FORZA JUVE !

Се мрднаа луѓево! Како се разиграа, алал да им е!!! Значи одмор за очи е денешниов натпревар. Срцево ми се наполна!:vozbud::vozbud::vozbud:
Го мрднаа Џили го ставија Бланк, им одржал лекција и ете ти резултат, FORZA JUVE ALE FORZA JUVE ALE, FORZA JUVE ALE ,JUVE ALE JUVE ALE JUVE ALE, ALEEEEEEE

Леле како можев да се успијам баш за оваа утакмица :tapp: , почнав да гледам откога Амаури даде гол за 4:0 . Нека ни е честита победата и очекувам уште многу вакви натпревари .. Нека пише некој како изиграа сите зошто поголем дел од натпреварот не го гледав.

Леле како можев да се успијам баш за оваа утакмица :tapp: , почнав да гледам откога Амаури даде гол за 4:0 . Нека ни е честита победата и очекувам уште многу вакви натпревари .. Нека пише некој како изиграа сите зошто поголем дел од натпреварот не го гледав.

E sega po kazna ke cekas do 4 satot sabajle za da ja gledas reprizata na telma. Veruvaj mi nema da zazhalis ( Osven ako ne navivas za sampdorija:vozbud:(sala))

Честито победа
Незнам шо да кажам убавина супер игра на сите и овој натпревар Џовинко покажа одлична игра и треба повеќе да добива шанса со оваа формацијa forzaaa juveeeeeeeeeeeee

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ ова е смешно Милан 2-2 а колку се курчеа хахахаха!
Сега честитки за нашата победа, изигравме маестрално ова веќе личи на нешто, браво за момците и за Ферара ова е вистинската формација.

Абе немам зборови посерејшн :haha::vozbud::vozbud::vozbud: Вака ако продолжат да играт во што и не се сомневам далеку ќе стигнеме верувајте...Next on the list Napoli :vozbud::xD:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom