Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
voa e juve so go sakame neli? :)) forza juveeee:vozbud:

samptorija koj se vie oni se vtoro u pm...se dokazaa sea koj se :D

uuuu...trezege ama sansa/............

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
И како некогаш, Петардите пак заиграа.
Одлично. Вака треба Јувентус Секогаш д аигра.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Се мрднаа луѓево! Како се разиграа, алал да им е!!! Значи одмор за очи е денешниов натпревар. Срцево ми се наполна!:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
leee
jeeeeessss ama gol ama petarda...hahah toa e juveetus jesss:vozbud:

zna4i najdobar natpevar vredese da se gleda...toa e juventus forza juventus...yessss...sea moze mirno da spijam:vozbud:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Конечно една убедлива победа со добра игра:vozbud::vozbud:5-1:vozbud::vozbud: најважо е што го поминавме оној малер и тоа што Амаури постигна 4 гола во 3 натпревари исто така добра партија имаа Пулсен, Диего, Гросо и најкејф ми направи Трезеге што даде гол:vozbud::vozbud::vozbud::juve::juve::juve::juve:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Значи нема што да се напиши за денешниов меч.. Рај за душа, убајна за очи!! Како пукаат само петарди човечеееее... Немам зборови.. ЧИСТА 10+ за Момциве!! FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEE!!

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
ЕДНО ГОЛЕМО - Б Р А В О ! ! !

е ова е играта, ова е ЈУВЕНТУС!!!!!

FORZA JUVE !

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Се мрднаа луѓево! Како се разиграа, алал да им е!!! Значи одмор за очи е денешниов натпревар. Срцево ми се наполна!:vozbud::vozbud::vozbud:
Го мрднаа Џили го ставија Бланк, им одржал лекција и ете ти резултат, FORZA JUVE ALE FORZA JUVE ALE, FORZA JUVE ALE ,JUVE ALE JUVE ALE JUVE ALE, ALEEEEEEE

Lipski

FORZA JUVE
Член од
5 ноември 2008
Мислења
95
Поени од реакции
13
Леле како можев да се успијам баш за оваа утакмица :tapp: , почнав да гледам откога Амаури даде гол за 4:0 . Нека ни е честита победата и очекувам уште многу вакви натпревари .. Нека пише некој како изиграа сите зошто поголем дел од натпреварот не го гледав.

Член од
10 август 2008
Мислења
68
Поени од реакции
4
Леле како можев да се успијам баш за оваа утакмица :tapp: , почнав да гледам откога Амаури даде гол за 4:0 . Нека ни е честита победата и очекувам уште многу вакви натпревари .. Нека пише некој како изиграа сите зошто поголем дел од натпреварот не го гледав.
E sega po kazna ke cekas do 4 satot sabajle za da ja gledas reprizata na telma. Veruvaj mi nema da zazhalis ( Osven ako ne navivas za sampdorija:vozbud:(sala))

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Честито победа
Незнам шо да кажам убавина супер игра на сите и овој натпревар Џовинко покажа одлична игра и треба повеќе да добива шанса со оваа формацијa forzaaa juveeeeeeeeeeeee

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ ова е смешно Милан 2-2 а колку се курчеа хахахаха!
Сега честитки за нашата победа, изигравме маестрално ова веќе личи на нешто, браво за момците и за Ферара ова е вистинската формација.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Абе немам зборови посерејшн :haha::vozbud::vozbud::vozbud: Вака ако продолжат да играт во што и не се сомневам далеку ќе стигнеме верувајте...Next on the list Napoli :vozbud::xD:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom