Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Џилардињо е во топ форма, треба да се припази добро на него. Исто и на Маркиони и Занети кои мислам дека ќе бидат доста мотивирани против нивниот довчерашен тим.

Како и да е , со Сисоко и Мело во составот ... и со Диего не очекувам проблеми и пекинување на лошата серија со сигурна победа.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Џилардињо е во топ форма, треба да се припази добро на него. Исто и на Маркиони и Занети кои мислам дека ќе бидат доста мотивирани против нивниот довчерашен тим.

Како и да е , со Сисоко и Мело во составот ... и со Диего не очекувам проблеми и пекинување на лошата серија со сигурна победа.
Ако Јуве треба да го сопре само Џила, Муту и Јоветич, Фиорентина треба да ги сопрат Јакинта, Трезеге, Диего, Сисоко, Мело, Каморанези, Амаури итн. Фиорентина е во врв на форма, а Јуве треба да си ја врати формата против Фиорентина. Јуве има квалитет да ја победи Фиорентина во Сабота, и се надевам дека ќе го стори тоа. По се изгледа Фиорентина нема да стартува со Јоветич во стартните 11, туку во тандем напред ќе бидат Џила и Муту. Џила одигра супер со Италија, а Муту не е ни половина од оној препознатливиот Муту но секогаш е опасен.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Диего,Сисоко и Мело:drk::drk::drk::juvezakon:

зошто да не може? интер во средината скоро 4-5 години немаше никаков креативец, нонстоп играа со тројца деструктивци.
камбиасо,занети и станкович како постојани и тука додај ги оние што се менуваа дакурт,мунтари,мота,виеира, идр.
кај интер таа линија добро функционираше
пример занети-камбиасо-мунтари
станкович-виеира-Мота
зошто да не може кај јувентус? италијанските утакмици во 90 проценти се решаваат од само 1 гол.
мело-сисоко-де роси
за тотална доминација во среден ред и препуштање на цела игра во нападот да ја води диего.
при прекин, контра или добро креирана акција од страна на диего, се постигнува голот и после ти следи досадната игра на Барса чави на меси меси на чави чави на меси меси на чави чави на меси меси на чави и посед на топка 90%:helou:
само овдека наместо чави на меси ке ти биде сисоко на мело, мело на сисоко
Затоа што Ибрахимовиќ се враќаше да земе топка немаше кој да му подаде и нема шанси да се игра убаво со 3ца деструктивци

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.797
Диего,Сисоко и Мело:drk::drk::drk::juvezakon:

Затоа што Ибрахимовиќ се враќаше да земе топка немаше кој да му подаде и нема шанси да се игра убаво со 3ца деструктивци
Ибрахимович се враќаше а во сите други ситуации мајкон и сантон/максвел нафрлаа по страните.
во другиот пост пишав, Диего ке креира игра а ако јувентус набави бекови(квалитетни) тогаш и по страните ке се има голема активност.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ако Јуве треба да го сопре само Џила, Муту и Јоветич, Фиорентина треба да ги сопрат Јакинта, Трезеге, Диего, Сисоко, Мело, Каморанези, Амаури итн. Фиорентина е во врв на форма, а Јуве треба да си ја врати формата против Фиорентина. Јуве има квалитет да ја победи Фиорентина во Сабота, и се надевам дека ќе го стори тоа. По се изгледа Фиорентина нема да стартува со Јоветич во стартните 11, туку во тандем напред ќе бидат Џила и Муту. Џила одигра супер со Италија, а Муту не е ни половина од оној препознатливиот Муту но секогаш е опасен.
Јаќинта- Зар треба да се сопре?
Трезеѓе- Според мене Трезе е најдобриот гол играч на Јуве. Од некоја неизгледна прилика знае да постигне гол. На него треба да се припази доколку Фиорентина сака да победи.
Диего- Доколку другите околу него не се на ниво, нема да има добра партија. Го видовме тоа и против Палермо. Најдобар играч ви е но неможе сам да игра.
Сисоко- По толку долга повреда зар мислиш дека ќе игра прва? Па и да игра неможе чуда да очекувате од него.
Мело- Деструктивец на кои незнам по кој основ треба да се припази? Дали очекувате да ви биде носител на игра или па да постигнув голови?
Каморанези- Е на него богами треба да се обрне поголемо внимание доколку не направи некоја глупост и заработи црвен или жолт картон и биде изваден пред време. Лошиот темперамент го следи долго време и на многу важни утакмици има добивано црвен картон оставајќи го тимот на цедило.
Амаури- Во моментов еден од најслабите поединци на Јуве. Дали има гол досега дадено?

Не го свакајте ова како провокација, чисто мој осврт на играчите кои ги наброја. Според мене Џовинко е многу подобар опција од Јакинта или Амаури играјки со него и Каморанези по страните, со Диего како полушпиц и Трезе сам во нападот.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Еј ФА ај доста го дрвиш...анализирај ги играчите во вашиот фанклуб а не тука. Си знаеме ние убаво кој шо како игра и шо може да очекуваме.

Инаку со задоцнување нека му е среќен роденденот на Трезегол,уште многу голови и помалце повреди т.е ниедна :) :) :juventus::juventus:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Фелипе Мело отфрли било каква повреда и изјави дека ќе игра против Фиорентина, освен ако Чиро Ферара го изостави од теренот.

Исто така изјави дека тие кои му префрлуваат за тоа што ја напуштил Фиорентина за Јувентус не се вистински фанови и дека нема кон никого да покаже непочитување доколку прославува ако даде гол. линк

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
e mnogu be vie samouvereni :pos2:
da bevte tolku mnogu dobri ko so se falite ke bevte strav i trepet...
ama za zal ne ste ni pola od toa... momentalno ste vo nikakva forma i ako se nadevate uste CAROMANESI tesko nas...
sepak se nadevam nema povtorno sudiite da vi bidat od ogromna pomos ko lani i godini nanazad pa ke igrame 11 na 11...
sepak kao fan na viola se nadevam jas posle utakmicata deka ke bideme NUMERO UNO NELL' ITALIA :helou:

F

FuckYouAll

Гостин
ama za zal ne ste ni pola od toa... momentalno ste vo nikakva forma i ako se nadevate uste CAROMANESI tesko nas...
sepak se nadevam nema povtorno sudiite da vi bidat od ogromna pomos ko lani i godini nanazad pa ke igrame 11 na 11...
sepak kao fan na viola se nadevam jas posle utakmicata deka ke bideme NUMERO UNO NELL' ITALIA :helou:
Јувентус отсекогаш бил страв и трепет во Италија а и во европа.
Ке видите сабота во каква форма сме а за вас би играле и без CAROMANESI. А NUMERO UNO NELL' ITALIA :uvo::pop::pos2:!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Гледам доста ви се дигнале акциите на вас... летате многу високо после неколку победи...

Ќе ти дадам два совети. Никогаш не го потценувај противникот, особено не ако е класа погоре од твојот тим, и би ви препорачал да не летате многу високо, бидејќи како што знаеш, кој високо лета, ниско паѓа. :smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
9 Iaquinta
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie

Повиканите за средбата со Фиорентина утре.

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
за со Фиореннтина да кажам и одам оти се напукав...
имаме два противници во овој меч.. фиорентина и големиот притисок врз јуве... ништо не би ме израдувало повеќе од 3 4 гола во мрежата на виолетовите, но пред се сакам да видам игра што може да ме натера да продолжам да верувам дека може јуве да освојува повторно титули...
поздраФ:salut:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Гледам доста ви се дигнале акциите на вас... летате многу високо после неколку победи...

Ќе ти дадам два совети. Никогаш не го потценувај противникот, особено не ако е класа погоре од твојот тим, и би ви препорачал да не летате многу високо, бидејќи како што знаеш, кој високо лета, ниско паѓа. :smir:
hehehe bas taka majstore... samo go molam gospod da nemate ni najmala pomos od nieden sudija vo sabota 18:00 do 20:00 pa ke vidme kolku ste dobri :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom