Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ќе ги замолам навивачите на Фиорентина да седат мирни ќе се покајат во Сабота!:tv:

А за Де Роси кажав и преска сепак се работи за фантастичен фудбалер но имаме доволно играчи на таа позиција и попаметно би било од нашата управа да се засили на други позиции, а ако веќе решат да го продадат Сисоко на Барса тогаш Де Роси би бил одлична замена.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ништо од директен пренос во сабота, изгледа пак ќе се ебаваме со стримовиве, Јуве-виола оди од 18:00, а шинтер-џенова од 20:45, мислам дека обратно требало да бидат ставени утакмиците :uvo:

С

сашенко

Гостин
Ништо од директен пренос во сабота, изгледа пак ќе се ебаваме со стримовиве, Јуве-виола оди од 18:00, а шинтер-џенова од 20:45, мислам дека обратно требало да бидат ставени утакмиците :uvo:
Леле како само сакам Џенова да ги наполни Шинтеровците па да му ја видам фацата на мурињо тогаш.КЕ славам ако тепа Џенова.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
А за Де Роси кажав и преска сепак се работи за фантастичен фудбалер но имаме доволно играчи на таа позиција и попаметно би било од нашата управа да се засили на други позиции, а ако веќе решат да го продадат Сисоко на Барса тогаш Де Роси би бил одлична замена.
И денешниот Кориере Дело Спорт пишува за можно доаѓање на Де Роси во Јувентус. Се споменува и тоа дека Јуве може да се откаже дури од 4 играчи за да го убеди Де Роси а и Рома да се одлучат на ваков чекор. Според Кориере Јуве е спремен да ги понуди комбинација од Поулсен, Тиаго, Ариаудо и Молинаро и одредена сума на пари во замена за Де Роси. Се споменува Поулсен+Молинаро+20 милиони, со оглед дека Раниери сака да ги доведе во Рома овие играчи.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Леле како само сакам Џенова да ги наполни Шинтеровците па да му ја видам фацата на мурињо тогаш.КЕ славам ако тепа Џенова.
Да, но и Креспо да им трцне едно голче, да биде повесело. И да се порадува ко Адебајор(кој не требаше така да се радува, ама бидна) vs Арсенал

F

FuckYouAll

Гостин
Денес му е роденден на Давид Трезегол полни 32 години нека му е со среќа и чекам голови од него а посебно сабота.:party1:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Денес му е роденден на Давид Трезегол полни 32 години нека му е со среќа и чекам голови од него а посебно сабота.:party1:
Uno,Due ,Trezeguet!:) среќен роденден Трезе

Де Роси е звер али зар толку ни треба?место трошење 30 милиони за Де Роси со тие пари може да земеме бекови и плус Кјаер за 12 милиони

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Нека му е среќен роденденот на Трезегол и очекувам да си го честита самиот во Сабота против Фиорентина постигнувајќи гол.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Нека му е со среќа 32от роденден на Трезеге и да се надеваме дека ке постигне толку голови годинава :vozbud::vozbud:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Рафиња изјави дека сака да игра во Италија, и дека е почестен што тим како Јуве го посакува во своите редови. линк

Амаури изјави дека верува дека за брзо време ќе постигне гол и изјавува дека максимално работи за да ја прекине лошата серија. линк

Член од
10 август 2008
Мислења
68
Поени од реакции
4
Za tie sto ziveete vo Skopje, osobeno vo Kisela Voda ili Karpos, Juventus direktno ke ja ima vo Sport Life kladilnicite. Sekogas ja davaat direktno utakmicata sto se igra vo sabota vo 18, taka da se nadevam deka i sega ke bide

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Za tie sto ziveete vo Skopje, osobeno vo Kisela Voda ili Karpos, Juventus direktno ke ja ima vo Sport Life kladilnicite. Sekogas ja davaat direktno utakmicata sto se igra vo sabota vo 18, taka da se nadevam deka i sega ke bide
Има Sport life кладилница и во Аеродром во трговскиот Бисер.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Лееле не ми се верува дека за малку ќе заборавев дека денес му е роденден на Давид Трезегол.:tapp::kesa: Али добро е има време и од мене да му биде честитано, ај со среќа роденденот и враќањето у француската репрезентација :smir: и ако влезе у сабота повеќе од сигурен сум дека ќе шибне гол, ако не и два!!!
А иначе дали у сите Спорт Лајф низ Скопје ќе ја даваат Јувенус-Фиорентина или не е 100% точна информацијава???

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Двајцата доктори кои му ја дале терапијата на Канаваро против убод од инсект, утре во Рим ќе бидат испитувани во Анти-допинг организацијата CONI. Канаваро е ослободен од секакви обвиненија, и се очекува и докторите да не бидат казнети. link

Можна формација против Фиорентина:
Tuttosport:

Gazzeta Dello Sport:

Изминативе кола се докажа дека формациите на Газета Дело Спорт се поточни од Тутоспорт, и така да очекувам сигурен настап на Момо Сисоко, и конечно на терен ќе биде тандемот Сисоко-Мело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom