Vinnetou
Continium Transfunctioner
- Член од
- 15 мај 2005
- Мислења
- 3.513
- Поени од реакции
- 482
Чиро превзема комплетна одговорност за тоа што се случи денеска. Ова ми се допаѓа кај човеков, што си ги увидува и признава грешките.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака изгледа табелата сега на топ 5 позициите.
1.Сампдориа -15
2.Јувентус -14
3.Интер -13
4.Фиоренина-13
5.Удинезе -11
БЕВ 1000% СИГУРЕН ДЕКА КЕ БЕВМЕ НИЕ ПРВИ ДЕНЕСКА!!!!
Чиро превзема комплетна одговорност за тоа што се случи денеска. Ова ми се допаѓа кај човеков, што си ги увидува и признава грешките.
Еве ги головите судете кој е крив за голот.
Еве ги головите судете кој е крив за голот.
Чиро веќе си ја увиде грешката, ја призна и сигурен сум дека нема да се повтори. Фудбалерите на Јуве влегоа многу релаксирано од првата минута, се гледаше на теренот дека не се залагаат многу, а пред се не влегуваат во дуели, нешто што беше видливо на другите натпревари се со цел да се избегне некоја повреда на играч за претстојниот натпревар со Баерн Минхен на Алианц Арената. Кога го постигнаа првиот гол, требаше да притиснат да дадат уште еден за сигурно водство, и после да умртвуваат игра со поддавања на средината на теренот и да чекаат евентуално да постигнат уште некој гол од контра. Поминати се само 5 кола, има уште 33 до крајот на Сериа А, и мислам дека сите работи ќе си дојдат на свое место.Чиро ќе ги увиди грешките и нема да дозволи уште една ваква претстава на неговите пулени затоа што во ваквите мечеви се добива или се губи титулата.
1-1, ајде нема везе ама памтиш ли прошлата сезона колку утакмици така ги заебавме, со Киево, Лече, и да не набројувам веќе зш се нервирам, ајде разбирам лоша игра имавме ок е го признавам тоа, ама 20 секунди да не можат да издржат е тоа стварно ме изнервира, Болоња го заслужи бодот, играа подобро второ полувреме од нас и едноставно знаев дека ќе примиме гол, али што било поминало следен меч, Алианц арена против Баварците, баш да видам како ќе реагираат нашиве после киксов денес, добра лекциај беше ова. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUSЧиро веќе си ја увиде грешката, ја призна и сигурен сум дека нема да се повтори. Фудбалерите на Јуве влегоа многу релаксирано од првата минута, се гледаше на теренот дека не се залагаат многу, а пред се не влегуваат во дуели, нешто што беше видливо на другите натпревари се со цел да се избегне некоја повреда на играч за претстојниот натпревар со Баерн Минхен на Алианц Арената. Кога го постигнаа првиот гол, требаше да притиснат да дадат уште еден за сигурно водство, и после да умртвуваат игра со поддавања на средината на теренот и да чекаат евентуално да постигнат уште некој гол од контра. Поминати се само 5 кола, има уште 33 до крајот на Сериа А, и мислам дека сите работи ќе си дојдат на свое место.
Интересен факт е во 2001 година, Јуве исто така изигра 1-1 во Торино со Болоња, но на крајот се радуваше на Скудетото.
Позитивна работа е што конечно после натпреварот нема повреден играч на Јувентус.
Трезеге полека но сигурно наликува на оној пред да замине на операција, и покажува дека уште го поседува убиственото чувство за гол. Амаури, од преголема желба да постигне гол по подолго време многу греши, нервозно се однесува и се надевам дека брзо ќе го преброди овој период, зошто и сам е свесен дека со она нервозно однесување кое му се одразува и на теренот, не придонесува за тимот и подобро е смирено да ја очекува можноста да експлодира, само треба да е трпелив.
За голот што го постигна Болоња не е крив ниту Мело, ниту Џио ниту никој конкретно. Крив е целиот тим на Јуве што дозволи Болоња да ја контролира топката на крајот од натпреварот.
Јуве го очекува сериозен тест во Среда против Баерн Минхен, и се надевам дека ќе успее да оствари позитивен резултат.
Слабо слабо, ме мрзи да пишам но и се согласувам со сите вас, изигравме лошо не влегувавме во дуели, се пазевме од повреда за да бидеме спремни со Баерн. Само се прашувам кој ке стартуваат напаѓачи за со Баерн Минхен, мислам дека Амаури ке одмори малку а дали Дел Пиеро или Трезеге незнам, а можи и Џовинко да биде стартер.![]()