Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sampdorija go :sekss: sinter,znaci defenitivno se potvrduva zabeleskata deka koga igra murinjo so druga formacija osven ovaa
picture.php

se e dzabe, imeno svaka cast i za samdorija postignuvaat solidni pa i odlicni rezultati sezonava,Ajde utre da se vratime tamu kade sto ni e mestoto, ha ha mi se razubavi vecerta luzeri.
picture.php
Денес Интер играше со 3 помалку во шпицот на нападот... Тие со жолти дресовие што се.. А кога ги нема нив.. Нема ни 3 бода!! Одиме на врвот!!:sekss:

опаа го ЛАПНАААuzivam ајт чао,брао Пацини ,утре на 3 бода и враќање на врвот ,толку им беше на шупчињата

Значи браво за Дел Нери. Ги плеска како сака Шинтер
ЗВЕР.

Сампдорија го направи своето сега нас ни е редот!:tv:
Конечно и срцето(Дел Пиеро) ми се враќа утре, одмана го немам видено да игра, како и да е утре не очкувам ништо друго освен сигурни 3 бода!

Ферара рече дека зависи и од други работи дали ке играат диего и дел пиеро утре ама се надевам дека ке влезат и конечно да видиме првенец сезонава на дел пиеро.Утре една петарда за конечно да се вратиме каде што ни е местото-на врвот на табелата на првото место и да даде господ таму да си останеме до крајот на сезоната...олеееееее форца ла јуве алееееееееееееееееее!!!!!!!

HOHOHOHOHO forza juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...nikogash ne sum bil tolku radosen koga pobedila samp!!!

Prodolzhuvaj da molchish tup Mou!

Шинтер може само да го пушат ... хахаха ... одиме утре на победа и се враќаме таму кај што ни е местото ... FORZA JUVE !!!

ПОРАЗ НА ИНТЕР = ПОБЕДА НА ЈУВЕ
ПОНЕКОГАШ ПОДЕДНАКВО СЕ РАДУВАМ И НА ДВЕТЕ.
FORZA JUVENTUS ... УТРЕ ИДЕМЕ НА СИГУРНИ ТРИ БОДА, САМО НЕКАКО ДИ ВАИО И ЗАЛАЈЕТА МИ СЕ МНОГУ ОПАСНИ , ТРЕБА ДА СЕ ПРИПАЗИ НА НИВ.

ПОРАЗ НА ИНТЕР = ПОБЕДА НА ЈУВЕ
ПОНЕКОГАШ ПОДЕДНАКВО СЕ РАДУВАМ И НА ДВЕТЕ.
FORZA JUVENTUS ... УТРЕ ИДЕМЕ НА СИГУРНИ ТРИ БОДА, САМО НЕКАКО ДИ ВАИО И ЗАЛАЈЕТА МИ СЕ МНОГУ ОПАСНИ , ТРЕБА ДА СЕ ПРИПАЗИ НА НИВ.

Абе ајде виде како играа болоња против милан?Јас ја гледав утакмицата дупки се сите.На крај заврши 1-0 за милан ама милан можесше и петарда да и бапне ако имаа саглам напаѓачи.Инзаги имаше безброј шанси ама изгледаше како да изгубил осет за голови хаха му помина векот и на тојк уграч.А од јуве очекувам една петарда зошто ние имаме кој да ни дава голови.

JUVENTUS (4-3-1-2):
Buffon, Zebina, Chiellini, Legrottaglie, De Ceglie, Marchisio, Felipe Melo, Poulsen, Diego; Amauri, Trezeguet.
Можната формација на Јуве за денешниот натпревар против Болоња во 15 часот. По се изгледа дека Диего ќе биде стартер, но не верувам дека ќе игра на целиот натпревар.

Диего is back!!! Очекувам да и одржиме на Болоња бесплатен час по модерен фудбал и да си го вратиме првото место на табелата и таму да останеме до крајот на сезоната се разбира.

Диего is back!!! Очекувам да и одржиме на Болоња бесплатен час по модерен фудбал и да си го вратиме првото место на табелата и таму да останеме до крајот на сезоната се разбира.
Moра да се искористи киксот на Интер. Наредното коло Јуве има тешко гостување на Сицилија, во Палермо, потоа ја пречекува дома Фиорентина, а на сите тие натпревари им претходи мечот со Баерн Минхен во ЛШ, во Среда. Се надевам дека и Дел Пиеро ќе добие шанса да влезе на денешниот натпревар.

Значи каков плачко е Мурџо не ми се верува, уште го мава (:drk:) на титулата од ЛШ.
Денеска се освен победа е огромен неуспех, ни се враќа Диего и убеден сум дека тепаме! Ми мириса на гол на Амаури...:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom