Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку Диего се врати за Џенова, ќе биде доста добро затоа што со него во составот сме далеку поопасни. Секоја чест на Џовинко, ама Диего си е Диего.

Немаше потреба да го вади Џовинко, продолживме со 4-3-1-2 и одкако влезе Де Чеље. Каморанези го завзеде местото на Себа, Маркисио отиде десно во средината, на местото на Камо, а Де Чеље на местото на Маркисио. После, Мароне влезе место Камо... Во секој случај, мислам дека требаше до крај да го остави Џовинко, кој не прикажа многу добра игра.. да го оставеше до крај, можеби ќе му тргнеше.. Истото важи и за Трезеге, требаше и Давид цела утакмица да ја одигра.

Не можеме вечно да го чекаме него да му тргне сепак имаше 2 натпревари целосни, од кој едниот беше ептен важен и потфрли, сега ќе седи на клупа!

Нападот на Болоња го сочинуваат поранешните бјанконери Ди Вајо и Залајетаrulez

Од конкурентите Џенова губи 2-0 на гости кај магарињата а Сампдорија води дома против Сиена. Зад нив Шинтер исто губи 1-0 кај каљари. Засега се убај резултатите :wink:

Aбе овие Самп збудалеја, почнуваат да ме загрижуваат:pos2: Изгледа тие ќе ни бидат главни конкуренти сезонава.

Не можеме вечно да го чекаме него да му тргне сепак имаше 2 натпревари целосни, од кој едниот беше ептен важен и потфрли, сега ќе седи на клупа!
Се сложувам и со ова, но сепак, против Ливорно барем можеше да го остави до крај. Имајќи во предвид дека Себа нема да игра многу кога ќе се врати Диего, можеше Чиро да го остави цела утакмица на теренот.

Ќе може текстот?
Фала.:smir:
Simili a degli eroi, abbiamo il cuore a strisce
Portaci dove vuoi, verso le tue conquiste
Dove tu arriverai, sarà la storia di tutti noi
Solo chi corre può, fare di te la squadra che sei.

Juve, storia di un grande amore
Bianco che abbraccia il nero
Coro che si alza davvero, per te

Portaci dove vuoi, siamo una curva in festa
Come un abbraccio noi, e ancora non ci basta
Ogni pagina nuova sai, sarà ancora la storia di tutti noi
Solo chi corre può, fare di te quello che sei.

Coro che si alza davvero, solo per te
E' la juve, storia di quel che saro'
Quando fischia l'inizio
Ed inizia quel sogno che sei

Coro che si alza davvero
Juve per sempre sara'

Coro che si alza davvero
Juve per sempre sara'
Juve, juve per sempre sara'
Juve, juve per sempre sara'

ЗДРАВО ЈАС СУМ НОВ НА ФОРУМОВ ПОЗЗЗ ДО СИТЕ ШТО СЕ ЗА ЈУВЕ А ДРУГИТЕ НЕКА ПУШАТ ЦЕФ ФОРЗА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Абе Сампдориа се прво на табела не ми се верува кога ке дочекаме ние да бидеме први.Ме загрижуваат овие Сампдориа стварно играат добро 4-1 тепаа.А Џенова изгуби 3-1 од киево така да со добра игра не би требало да имаме проблеми против нив

ЗДРАВО ЈАС СУМ НОВ НА ФОРУМОВ ПОЗЗЗ ДО СИТЕ ШТО СЕ ЗА ЈУВЕ А ДРУГИТЕ НЕКА ПУШАТ ЦЕФ ФОРЗА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Поздрав до тебе, ти посакувам пријатен престој на форумов. Forza Juventus!!!

Toкму така. Легро мислам дека не беше на висината на задачата. Секогаш беше побавен од Тавано и Лукарели, и реагираше задоцнето, и среќа што тоа не се одрази на резултатот. На двете маестрални одбрани на Џиџи, му претходеа грешки и задоцнети реакции на Легро .И со сиот памет на крајот го изјавува следново:
А не се прашува која е причината зошто е тоа така. Нека го гледа својот настап на овој натпревар, и можеби ќе го увиди тоа.

Легро е најголемо дрво во цел тим, единствена причина што е тука е само поради тоа што е италијанец - ништо друго!

Абе Сампдориа се прво на табела не ми се верува кога ке дочекаме ние да бидеме први.Ме загрижуваат овие Сампдориа стварно играат добро 4-1 тепаа.А Џенова изгуби 3-1 од киево така да со добра игра не би требало да имаме проблеми против нив
Мене не би ме залажал нивниот резултат со Киево од ова коло. Џенова е доста незгоден домаќин и мислам дека во четврток треба доста да се испотиме за трите бода. Но, како што реков претходно, со Диего во составот се би било поинаку.

Легро е најголемо дрво во цел тим, единствена причина што е тука е само поради тоа што е италијанец - ништо друго!
Не би се сложил за Легро. Човекот е само во мала криза. Инаку тој е доста добар дефанзивец кој секогаш го давал максимумот во дресот на Јувентус.

Зошто бе, Легро си изигра добро на тој натпревар имаше повеке блокати, о ова е меч кај што не заработи жолт картон добро е.:) Не го плукајте супер си игра.

Не знам, мене никогаш не ми оставил впечаток легро, кога и да го гледам он е во криза, прави глупи непотребни фаули, цело време пробува високи топки напред (и нормално ги губи), а последниве 2 години немам утакмица пропуштено на Јувентус. Плус и има еден куп гомна изедено (пример за Канаваро кога дојде), ама како и да е тоа е само мое мислење...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom