И јас сакам да го видам Диего на теренот. Едноставно уживам во неговата игра, ама ако не дај Боже се повреди посериозно ќе биде лошо. Затоа се лекарите тука да одлучат дали може да игра или не. Сите сакаме Диего да е здрав и подготвен за почетокот на Серија А, така да ако не е подготвен подобро да не настапи против Реал.Стварно штета ако не игра Диего нема да биде тоа тоа да се надеваме дека барем ќе игра малку.
Јаки сме и без Диего.поз:back:Баш штета ако не игра Диего...звериште
Matchday 2: AC Milan v Inter (Saturday 29 August at 20:45)Matchday 1: Inter v Bari (Sunday 23 August at 18:00)
Не Syn ова е нов термин и Јувентус и Интер играат тогаш
А кога е Лацио-Јуве терминот и датумот да ми каже некој и за Рома-Јуве датум.Зошто може ќе одам во Рим тоа време така да може ќе имам среќа да го гледам Јуве се би дал.Matchday 2: AC Milan v Inter (Saturday 29 August at 20:45)
A дербито Рома - Јуве е од Недела во 18 часот, не се дегени да поклопат 2 дерби средби во ист термин . Претходната сезона на пример, поради ЛШ воведоа уште еден термин, Сабота од 4, па од 6 па вечерен термин, ретко кога поклопувале 2 дерби натпревари, освен кога мораат во Среда, или последни 2 кола кога сите се во ист термин .
Рома - Јуве на 30ти Август, Лацио - Јуве на 13ти Септември .А кога е Лацио-Јуве терминот и датумот да ми каже некој и за Рома-Јуве датум.Зошто може ќе одам во Рим тоа време така да може ќе имам среќа да го гледам Јуве се би дал.
Ама не толку како што сте со Диего во тимот бај:helou:Јаки сме и без Диего.поз:back:
Ама не толку како што сте со Диего во тимот бај:helou:
Тука е Џовинко беАма не толку како што сте со Диего во тимот бај:helou:
очекувајте вакво нешто и вечерДа се потсетиме на ланските натпревари