Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
So sreka neka vi e Caceres,se nadevam deka ke se dokaze vo najdobro svetlo zato sto stvarno mi se sviga deteto,samo poveke sansi mu trebaat:helou:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Нека ни е честито засилувањето. Се надевам ке ја оправда довербата која ке му се укаже и трансферот во клуб каков што е Јувентус.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
1. Дали типот во костум е Фонсека (нели тој му е агент). Малку ми личи на него ама е сменат и то убо ако е тој.

2. Пазете сликата на рецепција.:vozbud:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Фонсека е најзаслужен за трансферот на Касерес во Јувентус.
Нема веза, ако играчот несака нема што тој да му кажува каде да игра....ама сепак Фонсека има удел во ова:uvo:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
"Pavel Nedved ja dobi nagradata za najdobar ceski fudbaler za izminatata godina".
Bravo Nedved, ke bides sekogas vo nasite srca. Cestito nagrada
Grande Pavel..... Ti posakuvame se najdobro

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
"Pavel Nedved ja dobi nagradata za najdobar ceski fudbaler za izminatata godina".
Bravo Nedved, ke bides sekogas vo nasite srca. Cestito nagrada
Grande Pavel..... Ti posakuvame se najdobro
Честитки за Павел!

Дечки јас да ве поздравам, ќе ме нема едно 10 дена време беше за мал одмор, нели? :icon_lol: Ајде да тепаме утре против циганите од Мадрид како што ги тепаме веќе 9 години по ред, и се читаме на 9 август. Поздрав, Ај лав ју :je:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Нема веза, ако играчот несака нема што тој да му кажува каде да игра....ама сепак Фонсека има удел во ова:uvo:
Има везе... затоа се ангажирани агентите, за ја најдат најдобрата можна солуција за својот клиент, прво од играчки, а потоа и од финансиски аспект. Во конкретниов случај, на Касерес му е важно да игра, па затоа и целата негова иднина му ја оставил на агентот (Фонсека), што е многу нормално.

Види го Ибрахимович како се води според својот агент. Мислам дека Мино Раиола е способен да го натера да игра и во Вардар и да го убеди дека тоа е добро за неговата кариера. Исто му се деси и на Матиони, а за малце ке му се десеше и на Недвед. . .

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Честитки за Павел!

Дечки јас да ве поздравам, ќе ме нема едно 10 дена време беше за мал одмор, нели? :icon_lol: Ајде да тепаме утре против циганите од Мадрид како што ги тепаме веќе 9 години по ред, и се читаме на 9 август. Поздрав, Ај лав ју :je:
Ајде најубо да си поминиш брате.. Се читаме на 9 ти август.. Позз!!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Браво за Недвед,он ми е идолот у кариера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom