B
Beck's
Гостин
So sreka neka vi e Caceres,se nadevam deka ke se dokaze vo najdobro svetlo zato sto stvarno mi se sviga deteto,samo poveke sansi mu trebaat:helou:
1. Дали типот во костум е Фонсека (нели тој му е агент). Малку ми личи на него ама е сменат и то убо ако е тој.
Фонсека е најзаслужен за трансферот на Касерес во Јувентус.Da da, Daniel Fonseca e tipot vo kostum
Нема веза, ако играчот несака нема што тој да му кажува каде да игра....ама сепак Фонсека има удел во ова:uvo:Фонсека е најзаслужен за трансферот на Касерес во Јувентус.
Честитки за Павел!"Pavel Nedved ja dobi nagradata za najdobar ceski fudbaler za izminatata godina".
Bravo Nedved, ke bides sekogas vo nasite srca. Cestito nagrada
Grande Pavel..... Ti posakuvame se najdobro
Има везе... затоа се ангажирани агентите, за ја најдат најдобрата можна солуција за својот клиент, прво од играчки, а потоа и од финансиски аспект. Во конкретниов случај, на Касерес му е важно да игра, па затоа и целата негова иднина му ја оставил на агентот (Фонсека), што е многу нормално.Нема веза, ако играчот несака нема што тој да му кажува каде да игра....ама сепак Фонсека има удел во ова:uvo:
Ајде најубо да си поминиш брате.. Се читаме на 9 ти август.. Позз!!Честитки за Павел!
Дечки јас да ве поздравам, ќе ме нема едно 10 дена време беше за мал одмор, нели? Ајде да тепаме утре против циганите од Мадрид како што ги тепаме веќе 9 години по ред, и се читаме на 9 август. Поздрав, Ај лав ју :je: