Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.810
Поени од реакции
3.927
Majkl Daglas e podobar od Grygera. Fan sum na Juve megutoa sum objektiven. Daglas e update na Cafu, i nesomneno deka denes e eden od najdobrite bekovi vo svetot ako ne i najdobar!

Д

Демијан

Гостин
Ма кој го е*е Маикон.Ние треба да си го гледаме нашиов тим. Ако е за споредба кој е подобар Буфон или сите голмани на Интер што бранеле,бранат и ќе бранат во овој тим?

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
Ако вакви караници постојат за секој играч, тогаш каде би му бил крајот на фан клубов и форумов воопшто..Мислам дека разговорот води во ќор сокак и ништо не би постигнале.

Инаку Каморанези ги обвини повредите за слабиот почеток на сезоната...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Можните 3 наследници на раниери се..
Рајкард,Бенитез и Донадони(последниов е :tapp:)
Tука

Јаја Туре Се поблиску До Јуве:vozbud:
Here

Д

Демијан

Гостин
Можните 3 наследници на раниери се..
Рајкард,Бенитез и Донадони(последниов е :tapp:)
Tука

Јаја Туре Се поблиску До Јуве:vozbud:
Here
Освен Бенитез другиве се тапа.Рајкард може да води само многу силен тим како што беше Барса и да има 50 топ играчи на располагање.Јуве нема многу силни играчи,така да не е Рајкард за во Јувентус.Донадони незнам зошто го прават добар тренер.Освен подвигот со Ливорно ништо друго(ја усра Италија секоја утакмица имаше нова формација).

А и Бенитез нема да смени ништо.Добар тактичар е само. Не го почитувам како тренер. Според мене идеален би бил Прандели(кога веќе неможеме да се надеваме на Липи)

Јаја Туре? Добар играч е ама ние имаме таков тип на играчи.Поулсен,Сисоко,Маркисио. Ни треба креативец како Диего. И ни треба уште минумум двајца одбрамбени играчи.Пр. Запата и некое десно бекче.

Сето ова би изгледало вака:

Буфон

Григера Киелини Запата Де Џеље

Мауро Сисоко Диего Џиовинко

Трезеге Амаури

Доколку би се случиле овие трансфери би имале најсилен тим во Италија.:smir:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Кога веке си го имаме со Ливерпул за трансфери, јас би сакал да се удри по Даниел Агер. Змај е дечкото.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.443
Поени од реакции
47.700
Кога веке си го имаме со Ливерпул за трансфери, јас би сакал да се удри по Даниел Агер. Змај е дечкото.
Се спомнуваа и Реал и Милан за Агер , али проблемот за сите тимови што го сакаат Агер е моменталната повреда на Шкртел , ја заработи во последниот меч со Сити , а ке отсуствува подолг период со што повторно се отвара место за Агер во Ливерпул . Тешко дека овој играч ке биде продаден во Јануари .

Д

Демијан

Гостин
Уште е рано за Јаја Туре,ќе видиме у зимски преоден рок

оф топик

900 пост само за Јуве!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
а бе шо ќе ни е Јаја Туре ни треба некој екстра играч

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
I want to go to Juve. It is a huge opportunity for me, even if I would miss the Champions League.I will know what is going on with me and Barça
„Сакам да одам во Јуве.Голема можност е за мене, дури и ако не играм во ЛШ годинава..Јас знам што се случува помеѓу мене и Барса“
Туре по изјавава многу сака да игра во Јувентус..Баш ме интересира како ќе се одвива неговата кариера..А инаку по шпекулантските страници прострујува информација каде Алонсо би го заменил Туре во Барселона доколку овај ја напуштел на полусезона..Не знам колку е тоа остварливо, знаејќи дека Алонсо нема да може да игра за Барса во Лигата на Шампионите, а не изразува желба за преселба во Барселона, и воопшто за заминување во Ливерпул..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Daj boze da se sluci ovoj transfer Ture bas bi bilo dobro da zaigra vo Juve i mislam deka ke mu trgne, veruvam vo nego i so sreka samo da go zemime (=

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.386
Поени од реакции
6.144
И јас мислам дека корисен трансфер би ни бил...

Д

Демијан

Гостин
Дали би ни бил корисен?Чисто се сомневам во тоа.Имаме доста такви играчи.Купуваме некорисни играчи само.Одбраната си смрди...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom