- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.810
- Поени од реакции
- 3.927
Majkl Daglas e podobar od Grygera. Fan sum na Juve megutoa sum objektiven. Daglas e update na Cafu, i nesomneno deka denes e eden od najdobrite bekovi vo svetot ako ne i najdobar!
Освен Бенитез другиве се тапа.Рајкард може да води само многу силен тим како што беше Барса и да има 50 топ играчи на располагање.Јуве нема многу силни играчи,така да не е Рајкард за во Јувентус.Донадони незнам зошто го прават добар тренер.Освен подвигот со Ливорно ништо друго(ја усра Италија секоја утакмица имаше нова формација).
Се спомнуваа и Реал и Милан за Агер , али проблемот за сите тимови што го сакаат Агер е моменталната повреда на Шкртел , ја заработи во последниот меч со Сити , а ке отсуствува подолг период со што повторно се отвара место за Агер во Ливерпул . Тешко дека овој играч ке биде продаден во Јануари .Кога веке си го имаме со Ливерпул за трансфери, јас би сакал да се удри по Даниел Агер. Змај е дечкото.
„Сакам да одам во Јуве.Голема можност е за мене, дури и ако не играм во ЛШ годинава..Јас знам што се случува помеѓу мене и Барса“I want to go to Juve. It is a huge opportunity for me, even if I would miss the Champions League.I will know what is going on with me and Barça