Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не знам што сака да проба со Занети и Салихамиџич али ајде пријателска е ич не ги сакам во Јуве и Трезеге во состав браво.
Со салихамиџич има ненормална можност за трансформации типот е универзалец а Занети можи да го споредваш со Пирло во најдобрите деној.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
До сега 35 мин, не ми се допаѓа ова што го гледам, да знам дека е прв натпревар на Диего, али не ми се допаѓа начинот на играње, Диего е покорисен кога ја има топката повеќе во посед, а вешчерва многу малку му ја даваат топката мора да се смени начинот на игра иначе ќе си имаме проблеми.

П.С. Тиаго е одличен . . .

П.П.С. Трезеге на нозе не може да стои, една топка не успеа да прифати, што ли му е на човекот.

П.П.П.С. Честито голот

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јакинта!!! Каков случаен гол. Го погоди топката, ама тоа е среќата ги следи храбрите.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
гггггггоооооооллллллл Јакинта. Песна специјално за голот :pos2::pos2::pos2:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Среќа имавме при голот, ма да прашање на време беше кога ке им го начнеме. Диего и Каморанези одлично соработуваат. Трезеге е изгубен во свемирот. . .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Да диего само префрла топки наместо да дрибла и да влечи луѓе. Некако сакаме набрзина да префрламе.
п.с. Јакинта како јазафати топката :pos2:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Го видовте македонецов Саша ќе се степаше со Јакинта на фаулот а Трезеге мислам дека ќе го вади второ

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Трезеге мора да се продаде ! Сеуште можеме да извлечеме некое милионче од него. Жално но таа е реалноста. Ќе биде исто ко минатата сезона. најдобро ЗА НЕГО ќе биде да си најде нов клуб, а најдобро и за Јуве е додека може сеуште да земе некое милионче. Наредната година ќе вреди 3-4 милиони. Ќе биде нешто налик на Креспо. Двајцата играат ист стил на игра. Фала му за се што даде за Јуве , али време е да си оди.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не знам за вас, ама мене многу ми се направи меракот како изигра Диего. Конечно добивме креативец каков сме немале уште од времето на Зидан. Човекот едноставно знае да повлече, да ја задржи топката кога тоа е потребно и правовремено да даде фор во празно. Дефинитивно добивме комплетен плејмејкер.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Трезеге мора да се продаде ! Сеуште можеме да извлечеме некое милионче од него. Жално но таа е реалноста. Ќе биде исто ко минатата сезона. најдобро ЗА НЕГО ќе биде да си најде нов клуб, а најдобро и за Јуве е додека може сеуште да земе некое милионче. Наредната година ќе вреди 3-4 милиони. Ќе биде нешто налик на Креспо. Двајцата играат ист стил на игра. Фала му за се што даде за Јуве , али време е да си оди.
Уште пред две сезони го зборував истото. Колку повеќе го чуваме толку повеќе губиме. Плус повеќе имаме потреба од напаѓач со поголема техника за подвижен напад.

Камора е пак во некоја од неговите бледи партии добро е шо имаше осет да ја префрли топката за Јаинта. Тиаго ми е некако подобрен (прв подготвителен е овај шо го гледам сезонава па ме чудеше ко коментиравте дека е поарен). Доста е борбен и ако продолжи онака не му бега прв тим.
Она на шо треба да се работи е тактика како најдобро дасе користи диего. Треба Чиро да си поигра со формации и со тактики сега дури не боли па макар и да губиме.

Инаку да не знајте конкретна причина зошто не игра Кана? Чиро ги разигрува овие или не му се бендиса првиот меч?

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Инаку да не знајте конкретна причина зошто не игра Кана? Чиро ги разигрува овие или не му се бендиса првиот меч?
Најверојатно го чува за со неговиот екс клуб Реал Мадрид во Петок ( само претпоставка моја ) . Ваљда запамтил некои работи од Шпанија кои би биле од корист.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
a be DIEGO e nenormalen.... Odamna ne sum videl vakov igrac u Juventus.
Bez somnenie, najdobriot i najkompletniot igrac vo svetot DIEGO RIBAS da CUNHA:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom