Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Не го опишувам лично јас , моето мислење се поклопува со 100 статии прочитани за него , и мислења давани од голем број на фудбалски стручњаци и тренери . Тие повеќе знаат од мене или било кој друг на форумов .
Против Јуве потфрли целиот тим , т.е. Манчини со неговите чудни одлуки Киву да игра во средината , плус , тоа е само еден меч .
пак си тука, пак ке има расправија со тебе, арно нека е појак и подовар Маикон, нејкам да се расправаме сега за Маикон само ти споредав дека не е ништо голема разлика од Григера и Маикон разликата е дека што Маикон е побрз.
:jaj:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.443
Поени од реакции
47.700
пак си тука, пак ке има расправија со тебе, арно нека е појак и подовар Маикон, нејкам да се расправаме сега за Маикон само ти споредав дека не е ништо голема разлика од Григера и Маикон разликата е дека што Маикон е побрз.
:jaj:
Taka e во право си , и цената на фудбалската берза им се разликува сo 20-30 милиони евра , не е баш некоја голема разликата .
Секој кој бар малце се разбира во фудбал би се смеел на вакво мислење , т.е. дека разликата помеѓи Григера и Маикон е мала .
Pinturicio убаво напиша , т.е. реално и објективно без разлика што е фан на Јуве .

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
ако гледеш ти дека Маикон е поскап и е појак тогаш откажи се од фудбал.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не го опишувам лично јас , моето мислење се поклопува со 100 статии прочитани за него , и мислења давани од голем број на фудбалски стручњаци и тренери . Тие повеќе знаат од мене или било кој друг на форумов .
Против Јуве потфрли целиот тим , т.е. Манчини со неговите чудни одлуки Киву да игра во средината , плус , тоа е само еден меч .
Зборам за првиот меч во Торино.
И на други мечови се има губено и голем минус му е шо губи нерви.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.443
Поени од реакции
47.700
ако гледеш ти дека Маикон е поскап и е појак тогаш откажи се од фудбал.
Зборам на цената на фудбалската берза , која не зависи од цената која тимот сам ја става за играчот . Јас незнам ако веќе ти гледаш фудбал , како можеш да кажеш дека разликата помеѓу двата бека е мала , значи аналогно на истото според тебе Григера е еден од најдобрите бекови во светот , смешки , биди бар малце објективен .

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Муабетов е дали Маикон бил подобар/или не од Григера.

Еб*м ти муабет.:pos2:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.443
Поени од реакции
47.700
Муабетов е дали Маикон бил подобар/или не од Григера.

Еб*м ти муабет.:pos2:
Бар дискусија е , погледни ги твоите постови на форумов, на секоја тема мора да имаш пост со 15 букви .

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Бар дискусија е , погледни ги твоите постови на форумов, на секоја тема мора да имаш пост со 15 букви .
Да? Ај ти провери најубаво! Ти доаѓаш одма почињаат да се караат. Јака дискусија сепак браво за тебе:helou:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Зборам на цената на фудбалската берза , која не зависи од цената која тимот сам ја става за играчот . Јас незнам ако веќе ти гледаш фудбал , како можеш да кажеш дека разликата помеѓу двата бека е мала , значи аналогно на истото според тебе Григера е еден од најдобрите бекови во светот , смешки , биди бар малце објективен .
1. Григера не е најдобриот на таа позиција и никој не рече дека е, ама маикон го прајте дека е и то е проблемот.
2. Цената, хммм
Интер во последните години имаше фрлено гоооолеми пари намноогу играчи кои испаднаја дека не вредат 10тина од цената по која беа купени. Значи цената не е фактор по кој можиш да мериш играч.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
1. Григера не е најдобриот на таа позиција и никој не рече дека е, ама маикон го прајте дека е и то е проблемот.
2. Цената, хммм
Интер во последните години имаше фрлено гоооолеми пари намноогу играчи кои испаднаја дека не вредат 10тина од цената по која беа купени. Значи цената не е фактор по кој можиш да мериш играч.
Точно плус Григера имаше многу добри продори минатата сезона не го споредувам со Маикон ама сега плус со скршените заби ке го сече подобро воздухот така да може да го стигне у брзина:pos2:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.443
Поени од реакции
47.700
2. Цената, хммм
Зборам за онаа цена која расте на фудбалската берза , не за цена дадена за негов трансфер , или цена која ја бара Интер за него , иако тешко дека некој ке даде официјална понуда за него . Чим се вртеа цени од над 80 милиони евра за него ( Челзи и Реал ) , значи дека вреди минимум 20 до 25 милиони евра на фудбалската берза ( што е голема цена за бек ) . А Интер би набил дупло поголема .

@Зоки билдај си постови , гледам се палиш на истото . Те научи цел форум btw , гледам и од други теми .

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.764
Поени од реакции
9.881
Маикон > Григера. Без разлика за цената, понудите од 80 милиони евра, бољи е Маикон. Не знам шо се расправате коа сите го знаеме тоа... И да, за мене Маикон е еден од најдобрите десни бекови во светот, без разлика шо сум фан на Јуве, дечкото е одличен. Секоја чест за Интер за трансферов, еден од најдобрите нивни трансфери изминативе сезони. Али и Григера исто така е солиден десен бек..

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.443
Поени од реакции
47.700
Маикон > Григера. Без разлика за цената, понудите од 80 милиони евра, бољи е Маикон. Не знам шо се расправате коа сите го знаеме тоа... И да, за мене Маикон е еден од најдобрите десни бекови во светот, без разлика шо сум фан на Јуве, дечкото е одличен. 1. Секоја чест за Интер за трансферов, еден од најдобрите нивни трансфери изминативе сезони. 2. Али и Григера исто така е солиден десен бек..
1 . Најдобар и единствен .
2. Не го оспорувам тоа .

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Luge bidete realni, golema e razlikata megu Maicon i Grygera... nema potreba od nikakva diskusija na ovaa tema:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom