Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Де бе не се трескајте така
клубот тоне (нема врска)... :tapp: и тренерот ни е супер немој да го плуете ајде да видам сега кога ке го тепиме и ако го тепиме реал да видам шо ке говорате за тренерот, добар ни е тренерот ИАКУ ЈАС ВИКАВ ДЕКА НЕ ГО БИВА АМА ТОА БЕШЕ ВО НЕРВОЗАТА :)
:kesa:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Mozit i 5-0 ke go pobedime real , ama fakt e deka Ranieri e "two cups man"...

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Mozit i 5-0 ke go pobedime real , ama fakt e deka Ranieri e "two cups man"...
Добро бе Стара Дамо, оди ти биди тренер, состави нова управа, најди нови газди, и Јуве ке освои се... Буквално се... И Серија А, и Лига на Шампиони, и Куп На Италија... Ти можиш ако сакаш и Кристиано Роналдо да го купиш, и Диего, Ван Дер Варт, Лампард, Жерард... Ама само на ФИФА 2008... Ова е реланоста чоек.. Зошто не го серевте Раниери кога тепавме со Удинезе, Зенит, Каљари?? Па ако си ти толку против Управата и Тренерот, Газдите на Јуве, што навиваш сега и во ова време бе брат за Јуве??? Сега биди Фан на некој друг клуб, а ко ке се смени Управа, Газди, Тренер тогаш навивај за Јуве... Ти ги прајш Управата, Тренерот и Газдите како прв пат во живото да го сретнуваат зборот ФУДБАЛ... Кој сакаш ти да го купи Јуве... Роман, некој Шеик... Кој?? Најди кој да го купи Јуве, и фановите од цел свет на Јуве ке дадат глас за Јуве да биде продаден на други газди... Или дај најди кеш ти, и Јуве ке купи кој сакаш ти играч... Ако тереба ке измислат... Само да биди по твој вкус... Ти на форумов се зачлени да докажиш дека Јуве не чини сега, дека треба да се смени Управата, Трењерот, Газдите,?? Па ако не ти е по кеф, ако сакаш да пцуеш, плукаш, сереш по луѓето кои го водат Јуве, тогаш брат лечи дома комплекси, и нервози.. Овде е Фан Клуб Јуве, и сите овде го подржуваме и со срце навиваме за Јуве..:toe:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Добро бе Стара Дамо, оди ти биди тренер, состави нова управа, најди нови газди, и Јуве ке освои се... Буквално се... И Серија А, и Лига на Шампиони, и Куп На Италија... Ти можиш ако сакаш и Кристиано Роналдо да го купиш, и Диего, Ван Дер Варт, Лампард, Жерард... Ама само на ФИФА 2008... Ова е реланоста чоек.. Зошто не го серевте Раниери кога тепавме со Удинезе, Зенит, Каљари?? Па ако си ти толку против Управата и Тренерот, Газдите на Јуве, што навиваш сега и во ова време бе брат за Јуве??? Сега биди Фан на некој друг клуб, а ко ке се смени Управа, Газди, Тренер тогаш навивај за Јуве... Ти ги прајш Управата, Тренерот и Газдите како прв пат во живото да го сретнуваат зборот ФУДБАЛ... Кој сакаш ти да го купи Јуве... Роман, некој Шеик... Кој?? Најди кој да го купи Јуве, и фановите од цел свет на Јуве ке дадат глас за Јуве да биде продаден на други газди... Или дај најди кеш ти, и Јуве ке купи кој сакаш ти играч... Ако тереба ке измислат... Само да биди по твој вкус... Ти на форумов се зачлени да докажиш дека Јуве не чини сега, дека треба да се смени Управата, Трењерот, Газдите,?? Па ако не ти е по кеф, ако сакаш да пцуеш, плукаш, сереш по луѓето кои го водат Јуве, тогаш брат лечи дима комплекси, и нервози.. Овде е Фан Клуб Јуве, и сите овде го подржуваме и со срце навиваме за Јуве..:toe:
Abe da si malu popameten ke znajs so zborvis...Jas ne navivam za gazdite i trenerot tuku za klubot, pa poradi toa sum protiv segasnata uprava i trenerot za da ni bide klubot vo red, A takvi "navivaci ko tebe" gi imat so lopata da gi beris, bitno e samo da go znajme sostavot na juventus , da imame trener(ne e bitno kakov) drugoto samo ke si dojt...

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Читам нешо за Каморанези сте пушувале погоре. Не сакам да слушнам уште еден лош збор за него, какви повреди какви мади*а, супермен е човекот, 90% од акциите преку него течат, ако изиграл две утакмици послабо не значи дека е слаб. Единствена замерка за стартните 11 имам тоа што слабо до сеа играше Џовинко, треба пополека Недвед да му ја препушта позицијата, да играат по едно полувреме или по еден натпревар наизменично. А што се однесува до Раниери оладете малце, кажавте сите по 5 пати дека не ви се свига (има неколку исклучоци) заради неколку причини и доста е. Не сне ние луѓето што можат да одлучат дали ќе биде сменет или не, остајте го малце да видиме уште на неколку натпревари што ќе направи па потоа ќе кажуваме дали треба да си оди или не, не можиме да му судиме од две утакмици. ПОЗЗ и очекувам победа против Палермо.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Eve so mislat navivacite sirum svetot na anketata sprovedena od goal.com dali raniera treba da bide otpusten...

Time To Go, Ranieri?

• Yes, sack him
    60.00%
  • No, give him until the end of the season at least
    28.00%
  • No, keep the faith
    12.00%

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
dosta zborite za ranieri dobar trener e ,aj kazete koj igrac sakate da dojde na polusezona.ranieri the best.forca juve.:helou:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Каков е здравствениот билтен за во недела...колку души ни се повредени? Се враќа Буфон? :vozbud:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
Abe da si malu popameten ke znajs so zborvis...Jas ne navivam za gazdite i trenerot tuku za klubot, pa poradi toa sum protiv segasnata uprava i trenerot za da ni bide klubot vo red, A takvi "navivaci ko tebe" gi imat so lopata da gi beris, bitno e samo da go znajme sostavot na juventus , da imame trener(ne e bitno kakov) drugoto samo ke si dojt...
abe a od kaj znais ti tolku za upravata ko da si im u familija ili ko da rabotis u fbi pa se znaes ako ne si procital i slusnal pred nekoj den kazuvaa na juve e zgolemen bugetot iu seko najavi deka ke prai do godina i na polu sezona golemi transveri ......

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Каков е здравствениот билтен за во недела...колку души ни се повредени? Се враќа Буфон? :vozbud:
Legrotaglie , Melberg(neizvesen) , Zebina , Zanetti , Trezeguet , Camoranesi , Buffon(neizvesen)...ova e nasata bolnica momentalno

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
abe a od kaj znais ti tolku za upravata ko da si im u familija ili ko da rabotis u fbi pa se znaes ako ne si procital i slusnal pred nekoj den kazuvaa na juve e zgolemen bugetot iu seko najavi deka ke prai do godina i na polu sezona golemi transveri ......
Go najavuvat istoto veke 2 sezoni...Ne morat da sum nigde vo familija, samo malce podetalno ja pratam situacijava vo klubot i imam nekoi izvori vo Italija taka da sum dovolno informiran...

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
buffon i melberg se vrakaat ke nastapat protiv palermo a bi trebalo i camoranesi da se vrati samo imame problemi i kielini ne e vo red nesto mozebi knezevic ke nastapi taka izjavi ranieri :toe:
edit:ranieri ovaa sezona sakase da go kupi drente ne uspre sakasa xabi alonso ne uspea sakase svajnstaiger ne uspea akvilani sakase ne uspre znaci ne e do upravata ....

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Eve so mislat navivacite sirum svetot na anketata sprovedena od goal.com dali raniera treba da bide otpusten...

Time To Go, Ranieri?

• Yes, sack him
    60.00%
  • No, give him until the end of the season at least
    28.00%
  • No, keep the faith
    12.00%
Чекај сега... Мене ми се причинува или ти трески јадиш... Знаеш што јадеше некни, дека не треба да се чита на гол.ком и дека ако читаме од таму далеку ке стигниме.. Ти ова од кај го пастира бе?? Да не ти се јави на сон?? Ти или се надуван ко ке пишиш или мозокот за мода го чуваш... Сега кажи дали да читаме од гол.ком или не???

Ти бе писмен си или не?? Читаш јас што ти пишав во постот погоре?? Или само реплицираш за да си напрајш поке постови?? Кај спомнав јас и каде тебе те прашав дали ти навиваш за Јуве или за Управата??
Гледај јас што ти пишав бе неписмен:
Па ако си ти толку против Управата и Тренерот, Газдите на Јуве, што навиваш сега и во ова време бе брат за Јуве???
По која основа јас овде те прашувам дали ти навиваш за УПРАВАТА или за ЈУВЕ??? Дај не треси глупости.. Свести се малку... Ако си надуван оди легни, нека ти размини малку, а ако пишуваш само за да правиш постови, тогаш поробдо не пиши...:toe:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Чекај сега... Мене ми се причинува или ти трески јадиш... Знаеш што јадеше некни, дека не треба да се чита на гол.ком и дена ако читаме од таму далеку ке стигниме.. Ти ова од кај го пастира бе?? Да не ти се јави на сон?? Ти или се надуван ко ке пишиш или мозокот за мода го чуваш... Сега кажи дали да читаме од гол.ком или не???

Ти бе писмен си или не?? Читаш јас што ти пишав во постот пгоре?? Или само реплицираш за да си напрајш поке постови?? Кај спомнав јас и каде тебе те прасаш вали ти навиваш за Јуве или за Управата??
Гледај јас што ти пишав бе неписмен:
По која основа јас овде те прашувам дали ти навиваш за УПРАВАТА или за ЈУВЕ??? Дај не треси глупости.. Свести се малку... Ако си надуван оди легни, нека ти размини малку, а ако пишуваш само за да правиш постови, тогаш поробдо не пиши...:toe:
Ova e odraz na tvojata kultura, ne znam jas so se raspravam so tebe koga ne mojs da svatis ne veruvam deka imas poveke od 14-15 godini(i toa ti e mnogu)...Trebit uste mleko da pies...

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ova e odraz na tvojata kultura, ne znam jas so se raspravam so tebe koga ne mojs da svatis ne veruvam deka imas poveke od 14-15 godini(i toa ti e mnogu)...Trebit uste mleko da pies...
Епа зошто не одоговараш на прашањата?? Или нема одговор... И не пијам мелко... АЛЕРИЧЕН СУМ!!!:) Малку погоди со годините, али добро е... Голем талент си ти... Ке се промениш... Па да ти кажам, се гледаш по постовите колку години си, и колкав навивач од срце си за Јуве... И не планирам поќе да ти реплицирам... Али сепак помислата ме тера на онаа песната српска како беше" Шпиуну су меџу нама"... Ти искрено ми гледаш како да си позер-навивач на Јуве.. Али добро, такава те создала природата...:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom