Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најмногу ме плаши тоа што ... ако имате приметено сезонава ако кикснеме еден натпревар во 90 % од случаеите го кикснуваме и наредниот, да се надеваме дека вечерашниов со Џенова спаѓа во оние 10 % ( односно во 12.5 % според Амди Бајрам )

Најмногу ме плаши тоа што ... ако имате приметено сезонава ако кикснеме еден натпревар во 90 % од случаеите го кикснуваме и наредниот, да се надеваме дека вечерашниов со Џенова спаѓа во оние 10 % ( односно во 12.5 % според Амди Бајрам )
:pos:.. Мора да се мисли позитивно во секој случај:vozbud:

Како што читам на форумиве Џовинко изглеа ќе остане на клупа на негово место Недвед , а на местото на Тиаго ќе стартува Поулсен. Мислам дека ќе победиме вечер. ФОРЦА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Абе што се шпекулира сега Буфон за Рибери:tapp: за сите играчи направија по едно неделна реклама за да земат некоја паричка:tapp:

Абе што се шпекулира сега Буфон за Рибери:tapp: за сите играчи направија по едно неделна реклама за да земат некоја паричка:tapp:

Тиме, абе види сеа ние овде за озбилни работи праиме муабет ти се зафркаваш...дај земи нешто касни таму чушке, френке, ужинај као мене и утепај некој пол саат дур почне претставата....

Ajde cekam pobeda protiv Genoa. So mozna pobeda ke i se doblizime na Inter i so golema motivacija ke vlezime pred derbito si crnosinite od Milano v sabota.

Formacijata 99.9% ke bide vaka

Како што читам на форумиве Џовинко изглеа ќе остане на клупа на негово место Недвед , а на местото на Тиаго ќе стартува Поулсен. Мислам дека ќе победиме вечер. ФОРЦА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Уба е и оваа формација, не заборавајте дека ќе играме дефанзивно и ќе напаѓаме од контри со ваква формација имаме шанси да успејме во то нешто. Џовинко можи да игра кога ќе играме по офанзивно :)

Да да редовно е ваква статистиката т.е. шо редовно 2пати кикснавме по 2меча и еднаш еден(интер:(). нерешените веројатно не се бројат во статистиката. Значи ништо од 12.5% на Амди

Тиме, абе види сеа ние овде за озбилни работи праиме муабет ти се зафркаваш...дај земи нешто касни таму чушке, френке, ужинај као мене и утепај некој пол саат дур почне претставата....
Арно викаш ама ке излезам уште сега да се релаксирам порано:vozbud:

Formacijata 99.9% ke bide vaka
Во сите формации најдоброто е што на сите е Зебина прва постава..Значи нема да го гледаме балетанчето Григера и неговите грешки...Јас мислам дека одпрво треба да игра Недвед, после да влези Џовинко за него, зошто Недвед игра многу подобро во дефанзивата, и затоа мислам дека подобро е Недвед да го почни натпреварот, и Џовинко да се искористи од клупа...Треба мудро да се игра, не затворено, ама не и премногу напаѓачи зошто Џенова имаат многу силно оружје во контрата и е еден од најјаките тимови во Сериа А кога се работи за контрите..И мислам дека токму поради ова Недвед треба да игра прва постава...

За 15 тина минути почнува мечот.:vozbud: Очекувам победа и 3 бода за доближување до Интер. Forza Juve!!!

Ај навивајте за мене:vozbud: FoRzAaAaA Juveee:back:Со оваа формација што е најавена мислам дека е најдобрата во моментов

Џовинко на клупа Тиаго на теренот :tapp::tapp: Овој Раниеи ми оди не нерви ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom