Vetrence
...believe in yourself! :)
Вечерва мора да победат... мораааа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе и некни со Киево мораа ама кикснаа:kesa: Ај барем вајвечер да не е такаВечерва мора да победат... мораааа
Најмногу ме плаши тоа што ... ако имате приметено сезонава ако кикснеме еден натпревар во 90 % од случаеите го кикснуваме и наредниот, да се надеваме дека вечерашниов со Џенова спаѓа во оние 10 % ( односно во 12.5 % според Амди Бајрам )
Да победиме, ако сака и Молинаро нека дај гол:pos2::pos2:Вечерва очекувам Легро да им пукне едно голче ...![]()
Абе што се шпекулира сега Буфон за Рибериза сите играчи направија по едно неделна реклама за да земат некоја паричка
![]()
Како што читам на форумиве Џовинко изглеа ќе остане на клупа на негово место Недвед , а на местото на Тиаго ќе стартува Поулсен. Мислам дека ќе победиме вечер. ФОРЦА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Најмногу ме плаши тоа што ... ако имате приметено сезонава ако кикснеме еден натпревар во 90 % од случаеите го кикснуваме и наредниот, да се надеваме дека вечерашниов со Џенова спаѓа во оние 10 % ( односно во 12.5 % според Амди Бајрам )
Арно викаш ама ке излезам уште сега да се релаксирам пораноТиме, абе види сеа ние овде за озбилни работи праиме муабет ти се зафркаваш...дај земи нешто касни таму чушке, френке, ужинај као мене и утепај некој пол саат дур почне претставата....
Во сите формации најдоброто е што на сите е Зебина прва постава..Значи нема да го гледаме балетанчето Григера и неговите грешки...Јас мислам дека одпрво треба да игра Недвед, после да влези Џовинко за него, зошто Недвед игра многу подобро во дефанзивата, и затоа мислам дека подобро е Недвед да го почни натпреварот, и Џовинко да се искористи од клупа...Треба мудро да се игра, не затворено, ама не и премногу напаѓачи зошто Џенова имаат многу силно оружје во контрата и е еден од најјаките тимови во Сериа А кога се работи за контрите..И мислам дека токму поради ова Недвед треба да игра прва постава...Formacijata 99.9% ke bide vaka