Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сепак неможе сеа да се дебатира кој е подобар кој е послаб... штотуку почна сезоната и после 3-4 утамкици не може да кажеме јуве или интер се најдобри први се на табела :smir: а милан не ги бива губат од слаби тимови :tapp:
тоа ќе видиме на крај на сезона :helou:

иначе сисоко се извинува за слабита игра против каљари :

Ramadan is an Islamic religious observance that takes place during the ninth month of the calendar, and forbids Muslims from eating or drinking during daylight hours.

Sissoko, as a practicing Muslim, will follow these rules during September, and he admits that he has been feeling very tired recently.

“It's a shame because I know that I didn't give my usual contribution against Cagliari as I was so very tired,” Sissoko told La Gazzetta dello Sport.

“But Ramadan is a duty and certainly not a form of torture, Italy is a multi-cultural society and it's nice that everyone is welcome.”

Во тој случај најдобро е да не го игра Sissoko во септември, огромен ризик е жеден и гладен играч да ти игра натпревар. Може да го мавне срце на сред терен :nesum:

Стварно треба да се штеди Сисоко, и да се почитува неговата вера..Имаме замена за него, и ете идеална шанса да му се даде шанса на Тиаго Мендез...

ќе видиме вечер што тим ке извади Раниери... како и да е очекувам победа и се надевам на повеќе од 1 гол разлика :wink:
Дел Пиеро се опоравил од повредата ама не знам дали ке го стави во игра може ќе го одмара...Каморанези ќе може да игра наредна утакмица а Џиџи ке се врати за лига шампиони против Бате...

Кико денес во фудбалот умре тој начин на споредување ,фудбалската експанзија и еволуција тоа го направија .
Да ги споредувам и да кажам кој е поуспешен во својата фудбалска историја Да , али кој е моментално подобар , истото не е репер и услов . Еве пример ,ако Интер завршат 6ти , 7ми или 15ти ,а Фиорентина е шампион , зар јас треба на некој фан на Виола да му кажам ,извини али Интер се подобри . Поуспешни низ историјата во тој момент Да ,али подобри Не .
More Spedicija, Juventus lani ja izgubija sampionskata titula so malite ekipi, toa bese fakt. Aj begaj od nasiot Forum zs ne si potreben. Idi mavaj so tvoite kolegi od Interesave (Pederasive), i so niv prai sto sakas, a vo Fan Klubov Juventus ne si potreben. I zastani so provokacii, bidejki navistina preteruvas. Ciao

More Spedicija, Juventus lani ja izgubija sampionskata titula so malite ekipi, toa bese fakt. Aj begaj od nasiot Forum zs ne si potreben. Idi mavaj so tvoite kolegi od Interesave (Pederasive), i so niv prai sto sakas, a vo Fan Klubov Juventus ne si potreben. I zastani so provokacii, bidejki navistina preteruvas. Ciao

Неможам јас со тебе , за да влезам во таква дискусија ке треба да го исполнам условот кој ти го исполнуваш , 1 грам мозок , а тоа ниво го надминав кога бев ембрион :toe:.
Каде виде во мојот пост провокација . . .

цц значи ако дојде некој од друг клуб мора да се кареме .. :tapp:

Посебно од Интер ... Јас сваќам дека форумов е отворен за сите , но очигледно со некои не сме на иста фреквенција и никогаш нема да ги разјасниме некои работи ... така да нека си идат на нивни фан клуб и нека пишуваат што сакаат ... мој совет ... IGNORE

Заебете ова ... дај нека најде некој стрим за вечер !!!

:vozbud::vozbud::vozbud:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juve chief: 'We hate Inter!'[/FONT]
Tuesday 23 September, 20 Juventus patron Lapo Elkann admits he finds joint leaders Inter “the least likeable rivals” in football.. . .
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]

Морав да ти реплицирам на ова , не го приметив , па дали ти воопшто знаеш кој е Лапо Гејкан , да знаеше немаше воопшто да го перцепираш . Tипот е наркоман , и пред неколку години за малце ке умреше користејки наркотични средтсва , падна во кома .
Еве еден интересен цитат

He survived a nearly fatal drug overdose that put him in a coma on October 10, 2005 in Turin, Italy, while in the company of a group of older transsexuals. Some media outlets speculated that the cocaine Elkann used that night may have been of lower purity, or may have been laced with heroin.
И сеа да те цитирам што си напишал пред почетокот на постот

Ova me napali do daska

Зар мислењето на оној погоре те напали до даска . . . .:kesa:.

Морав да ти реплицирам на ова , не го приметив , па дали ти воопшто знаеш кој е Лапо Гејкан , да знаеше немаше воопшто да го перцепираш . Tипот е наркоман , и пред неколку години за малце ке умреше користејки наркотични средтсва , падна во кома .
Еве еден интересен цитат
Syn, секогаш се трудам да бидам коректен колку што можам, ама сега стварно ја претера.Не е Лапо Гејкан, туку Лапо Елкан..Доаѓаш на Фан Клуб Јувентус, и провоцираш со овие измениве на имињата, а искрено ме изненади ова од тебе,те сметав за озбилен и коректен навивач и од тебе не го очекував тоа..Никогаш, не сум влегол на Фан Клуб Интер и да пишувам за Морати, ваков е таков е..Ако е наркос, тој не те натера тебе да пробаш дрога..А што ве повреди толку дека си изјави човекот дека го мрази Интер?Што очекуваше, љубов да ви изјави??Зошто Морати го сака Јувентус??

А бе ке тепате ли денес? Да ве пишам ли во кладилница? А со среќа вечер и да знаете дека ке ве типувам.:salut::smir:

Juventus-Catania
JUVENTUS (4-4-2):

Manninger
Grygera, Legrottaglie, Knezevic, De Ceglie
Marchionni, Poulsen, Marchisio, Salihamidzic
Amauri, Del Piero

Според Калчомеркато, со оваа формација ќе играме вечер. Кнежевич ќе игра хуху, баш сакав да видам како ќе се покаже, мислам дека ќе изненади (доколку игра нормално) :pipi:

stvarno sun zs vleguvas u fan clubot na juve i od preska te citam so pisuvas cel vreme provociras:toe::toe::tapp:

Syn, секогаш се трудам да бидам коректен колку што можам, ама сега стварно ја претера.Не е Лапо Гејкан, туку Лапо Елкан..Доаѓаш на Фан Клуб Јувентус, и провоцираш со овие измениве на имињата, а искрено ме изненади ова од тебе,те сметав за озбилен и коректен навивач и од тебе не го очекував тоа..Никогаш, не сум влегол на Фан Клуб Интер и да пишувам за Морати, ваков е таков е..

Види го цитатот за него , а имало пишувања и за Морати и за Ибра и за пола луѓе поврзани со Интер , али бар не биле објективни . Е сеа ако ти смета што човек кој се дрогира со Хероин и кој ужива во присуство на трансексуалци го нареков Гејкан , извини , го повлекувам истото .
Јас незнам како можете да перцепирате мислењето на човек кој е зависник од хероин и повторувам , ужива во присуството на травестити . :toe: Не е малце деградирачки за вас самите тоа , па уште на негово мислење некој од вас да вели : Уф ама ме напали ова.

Далеку од тоа дека се спуштам на некое ниско ниво , напротив , објективен сум за Лапо . Јас искрено не очекував некој фан на Јуве да обрне внимание на овој човек , а камоли да се напали на негово мислење .:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom