Груевски: Политичарите да престанат да го делат народот!

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
Г рујо се однесува како ПОП ,НЕ МЕ ГЛЕДАЈ ЧЕДО ШТО РАБОТАМ ТУКУ ШТО ЗБОРАМ
сдсм збореле како бакојани ,,а грујо ги прави истите работи како бакојани ПРЕИМЕНУВА УЛИЦИ АЕРОДРОМИ,САЛИ АВТОПАТИ....ама човекот не збори како неа
лицемерие без граници ,,,
спомениците не ги правела владата туку општина центар (ама владата финансира) па лицемерие,,,,,,,,
при здрави очи те прави слеп...знам дека власта заслепува,,,пандорината кутија е отворена ,штетата е направена ... се разбира само ТОЈ НЕ Е КРИВ-ГВУЈО

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Политичарите да не го делат народот. Па и тој е политичар, иако можеби не се смета за тоа тој извршува политичка функција. Една добронамерна критика до господинот Никола Груевски или до лицата што му се задолжени за јавни односи. Ние политичарите да не го делиме народот така треба да биде, самокритиката е добро нешто.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Mислам дека Македонците најмногу се поделени на сиромашни и на богати од спротивната страна.Политичарите служат само како мост за премин од едни во други.:toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
политиките кои ги водат политичарите.
За жал во Македонија парите и другите екстра погодности ги водат политичарите за да си креираат политика со која најмногу ќе се обезбедат себе и сопствените фамилии.:toe:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
од политика ги интересира само едно големо П= ПАРИ

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Isto Gruevski ne e kriv shto kje gi podeli Skopjanki na Shmizli i Poshteni.A kako shto trgnala prerodbata izgleda site kje gi obedini vo Shmizli.Posho neli nekoj tvrdi deka Gruevski e obedinitel.

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
Да престанат делбите во Македонија на антички или словенски Македонци, побара денеска премиерот Груевски.
Многу е штетна поделбата на антички и словенски Македонци... Ама уште поопасна е поделбата на Македонци и немакедонци, со која што за немакедонци се прогласуваат сите оние кои што ја критикуваат политиката на „пастирот на македонскиот народ, бесмртен и негов вечен водач“!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
за немакедонци се прогласуваат сите оние кои што ја критикуваат политиката на „пастирот на македонскиот народ, бесмртен и негов вечен водач“!
Нормално, кога критиките доаѓаат во облик „Грујо не го дава името за влез во ЕУ мамето негово“...што друго да бидат освен немакедонци или најпросто речено, македончиња мрсулави.

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
Абе и јас на твојот пост можев да одговорам во твој стил...
Еве како би изгледало тоа:
Да престанат делбите во Македонија на антички или словенски Македонци.
Па нормално дека ќе има делби, кога единствено Хунзите му останаа пријатели на премиерот... не да ќе има поделба на словенски и антички македонци, туку мораме да ги делиме луѓето на вистински Македонци и на лигави хунзи (патем, кој ли лигав кретен ги пречека?)!

Трн... Со твојот пост само докажуваш дека воопшто не ти пречи некаква поделба кај Македонците... Баш напротив, самиот ти манифестираш поделба (и тоа многу поопасна)!

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
СТРЕЛЕЦ ..тие хунзи по кој плукате??? знаете ли нешто за нив.

знаете ли дека како и ние, себе си се декларираат како МАКЕДОНЦИ
дека имаат иста архитектура, симболи носии обичаи па дури и е**** куче им е исто
знаете ли дека грција инвестира мал милион во таа област, дава стипендии и ги погрчува тие луге

АКО НЕКОЈ Е ЛИГАВ И ОДРОД ТОА Е ТАА ВАША МАТРИЦА ВО КОЈА СТЕ ЗАГЛАВИЛЕ..

еден ден да дочекаме опозиција, паметна силна јака и МАКЕДОНСКА...

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
You totally nissed the point... Воопшто не ми е намерата да ги критикувам Хунзите, туку само сакав преку тој пример да укажам на лицемерието на оние што демек се борат против делби, а токму тие самите секојдневно ги делат Македонците на патриоти и предавници... на Македонци и немакедонци!

Тоа исто му доаѓа како кога лоповот почнал на сиот глас да вика: Држте лопова, држте лопова!!!

еден ден да дочекаме опозиција, паметна силна јака и МАКЕДОНСКА...
Еве еден таков пример... Опозицијата не ја сметате за македонска, а се залагате за ЕДИНСТВО!? Бог да чува!?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Znaeme deka se od Pakistan od koj shto nie kako Makedonci nemame blage veze so Hunzi,pa neli sme Makedonci ili potomci na Aleksandar Makedonski?Vaka i samite se demantirate!

Воопшто не ми е намерата да ги критикувам Хунзите
Jas potpolno ja prevzemam taa inicijativa za kritika na Hunzite ili se shto kje shteti na Makedonskiot interes i identitet.

Kajgana Shop

На врв Bottom