Ако би било така ако дават и на Мтв2 супер ќе биди, а кај мене ХРТ2 ја фаќа ама по извесно време ја снемува никако не можам да ја управам оваа програма многу ми е мака, таму ке дават директен пренос ја ке неможам да гледам, али снимката искрено не ми бега иаку ке го дознам резултатот, но ке гледам како се играле. ПоззСнимка снимка важно ќе ја гледаме ... ваљда ќе дотрајам до 1 1 ипол да не го дознаам резултатот ... ќе испарам негде:pos2:
Во врска со УДинезе немам зборови .. прекрасна игра :smir:
BTW ... Нели лани на вториот канал на МТВ даваа различна утакмица од тоа што даваа на МТВ 1 ?! ... така да можеби на втора Јуве ќе биде пренос ( со многу добар коменат * )
Немораш да гледаш снимка ке стаиме стрим и сите ке глеаме у живо повекето од тука не факаат хрт 2:nesum:Снимка снимка важно ќе ја гледаме ... ваљда ќе дотрајам до 1 1 ипол да не го дознаам резултатот ... ќе испарам негде:pos2:
Во врска со УДинезе немам зборови .. прекрасна игра :smir:
BTW ... Нели лани на вториот канал на МТВ даваа различна утакмица од тоа што даваа на МТВ 1 ?! ... така да можеби на втора Јуве ќе биде пренос ( со многу добар коменат * )
Да брат ... ама стрим е стрим , а ТВ е ТВНемораш да гледаш снимка ке стаиме стрим и сите ке глеаме у живо повекето од тука не факаат хрт 2:nesum: