Вадење делови од интервју, и целосно пренасочување надвор од контекст...Кутрински пробале, ама не им успеало.
Ете погоре го имаш и линкот од целосното интервју, па повели докажи каде тоа е изваден од контекст
Реален, а што не ги постираш и ставовите на другите кандидати?
Моментално барам некое интервју со Ружин, доколку некој пронајде нешто од било кој кандидат, нека повели и нека го пренесе овде.
Ставот на Иванов е јасен...
Јасен став е "менам или не менам". Трето нема.
Многу реална тема од човек кој е реален
Благодарам на довербата
Меѓу останатото да потсетам:
Само изјава или интервју дадено од позиција на претседателски кандидат.
Реален Странковик не е на форумов па него да го прашам.Ти си интелегентен кога направи онаква анализа на Горги Иванов текстот.Ај ако ми одговорич одма утре одам вадам членска од СДСБЦ и агитирам за Фрчко те молам кажи ми
Тропаш на погрешна врата пријателе
А ти гледам бликаш од среќа, ќе ти се оствари сонот ќе останеш само мизерно југословенче со проблематичен идентитет... Убаво реков, осеќам смрад...
Ај провери да не случајно си се укакал.
Е пропагаториве на СДСМ крш се толку ли бре немаат луге што ке им одат по форумиве.Шо со лугево тепаат време тренираат лудост.Ке им поставиш прашање и гитла да ги нема
Твоето прашање беше адресирано до СДСМ, па затоа не осеќам потреба да ти одговорам. Доколку те интересираат моите ставови околу името, можеш да ги провериш во архивата на форумов, а доколку со нешто не се согласуваш, слободно да ми реплицираш.