Легро се повредилСе надевам дека не е нешто сериозно и дека ќе го имаме во план..Десеткувана ни е одбраната..Киелини се враќа на дуелот со Зенит..Значи да се молиме да се опорави Легро за дуелот со Удинезе наредново коло, инаку ќе мора да ги гледаме Књежевич и Мелберг во дует..Да се надеваме дека ќе биде се во ред...Со Господ напред мислам дека ќе се среди се...
тука
Уште една шпекулација, односно од влакно ортома направена од страните на гол.ком и сите слични на неа..Значи фала му на Бога, ништо не е сериозно, сега да ни се врати Киелини и ќе ја имаме туто комплето одбраната (без Андраде нормално)..Очекувам победа против Удинезе, како една добра увертира на гостувањето на Зенит во Торино..Форца Јуве!Се враќа Легро го гледав играше за репрезентацијата против Грузија одигра феноменално така да ке биде спремен за дуелот против Удинезе а секако и против Зенит
Влето сигурно ќе биде помала, уште ако не влезат Атлетико во ЛШ вгодина?ЌЕ видиме..Ќе фрчат пари за него, во тоа сум сигурен..60 миљонки клаузула и ваш е![]()
ne na 16 tuku na 17 septemvri.можеби ќе ја даваат јуве за со зенит,таа мислам на 16 септември се игра,ме мрзи да барам кога беше,до тогаш Киелини ќе биде опоравен,само Легро да видиме сеа
Тоа го барала Сампдорија..Но во договорот на Касано пишува дека ако се сложи Касано, и ако биде уплатена сумата од 18милиони евра, Сампдорија нема да му прави проблем за заминување..Samo ne mi se dopaga toa sto vo nekolku navrati citam deka vo dogovorot bi bil vmetnat i Giovinco, odnosno bi bil pozajmen vo Sampdoria edna godina...toa bas i ne mi se dopaga
http://www.channel4.com/sport/football_italia/sep11f.html
Тоа се само шпекулации..Ако го даваа Себа на позајмица тоа ќе се случеше летово, и мислам дека сега нема Секо и Компанија да си играат топло-ладно со играчот..Се надевам дека нема да бидат толку непромислени..Јуве сега ги крши режимите на Лучано Моџи, и става трибини од 400седишта, за навивачи кои сакаат да ги следат тренинзите на Јуве во живо..тукаTocno...ama pazi go ova:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Reports state that Juve will meet Cassano's rescission clause value of £15m and will throw in the loan of Azzurrini starlet Sebastian Giovinco.[/FONT]