Нагоре, надоле?

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
да бе тоа кога сите се движеа околу мене гравитација се викаше :)
Благодарам Господине Гемиџија што ме потсети :)

Кога прдам, јас го испуштам гасот од мене, или тој сам излегува?

кога ќе ја картографираме вселената тогаш ќе одредиме каде е горе а каде доле.

Абе горе и доле е лесно, али што правиме за лево и десно?! :toe:

Мислам дека тоа нема врска дали е лево или е десно, бидејки ако вртиш пуно лево можеш да завршиш десно и обретно. Па затоа сметам дека нема причина да се дискутира сега за сега зс уште не сме ја потврдиле теоријата за горе доле :)

Гравитација?

Ја сум атеист, и Божјите заповеди мене не ме опфаќаат пошо не сум христијанин/муслиман/будист/сатанист..

И, ја сум неписмен, шо значи дека законите на физиката мене не ме опфаќаат, затоа гравитацијата за мене не постои...

Ја сум атеист, и Божјите заповеди мене не ме опфаќаат пошо не сум христијанин/муслиман/будист/сатанист..

И, ја сум неписмен, шо значи дека законите на физиката мене не ме опфаќаат, затоа гравитацијата за мене не постои...
Браво бре... ке ти го пуштам Сталин, он имал исто сфакање за Господ како и ти:pipi:

Сталин не верувал во Господ или Господ не верувал во Сталин? Дилема, дилема....

Сталин бил најголем фраер у маало, ако не и јаче .. xD

Him/she/it <=--- Дилема, дилема..
Оваај не треба да збориме за Вселена????? Ја лично сметам дека Стаил билл Супер човек...
Ама за вселена збориме. Нагоре надолу...ѕаѕ не немаше кислород таму, или од дамна беше тоа кога одев/..

Оваај не треба да збориме за Вселена????? Ја лично сметам дека Стаил билл Супер човек...
Ама за вселена збориме. Нагоре надолу...ѕаѕ не немаше кислород таму, или од дамна беше тоа кога одев/..

Паа..види,ако идеш десно, и застанеш, и ако глеаш од лево накај десно, деснотото шо ти било пред тоа, ти е право.. о.0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom