Нагоре, надоле?

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
Како ке гори ако нема кислород?

Вселенска станица е, нормално дека има кислород.
И не е у боци, у цел брод има, ако не си приметила не се шетаат со боци и со тие округлите тегли на глава и со 20 килограмските одела на нив, додека се во вселенскиот брод.
Значи, има кислород.
Да се вратиме на прашањето:

Нетачен,се изнервира:pos2:Ама темата е нагоре надоле,не е свеќа у боца:pipi:
Се извинувам ама јас само дадов одговор како ќе гори свеќата :)
ЈАСНО?!?
упс извини caps ама нема горе доле се е исто , бар за мене, јас само си стојам, а се околу мене се движи :vozbud:

Се извинувам ама јас само дадов одговор како ќе гори свеќата :)
ЈАСНО?!?
упс извини caps ама нема горе доле се е исто , бар за мене, јас само си стојам, а се околу мене се движи :vozbud:

Фактички, ти кога одиш ја вртиш земјината топка? о.0

Фактички, ти кога одиш ја вртиш земјината топка? о.0
па иако изгледа така , не е баш така, всушност е така ама не е баш така, иако изгледа дека 100% е така, не е така, зс околу 45% е така а 55% не е така , еј малке згрешив со процентиве зс не е баш се околу така и не етака зс има и малку онака,и како што кажав дека е , е баш така е :vozbud:
и испадна дека се се врти околу мене :) иако на прв поглед не е баш така:toe:

па иако изгледа така , не е баш така, всушност е така ама не е баш така, иако изгледа дека 100% е така, не е така, зс околу 45% е така а 55% не е така , зошто како што кажав дека е , е баш така е :vozbud:
и испадна дека се се врти околу мене :) иако на прв поглед не е баш така:toe:

Taka e!

Добро бре добро ај нека е така иако не сметам дека е така ама ај нека ти биде, зс денес решив на сите ќе им попуштам па давидам до кај ќе стигнат без моја помош :tv:
Море и јас ама се зазборев , џабе толку пишав и на крај нито пак не ме разбравте... абе бетер сум од политичариве, само што нив повеќе луѓе иако не ги разбираат ништо им веруваат:toe:

Заклучок: Нема горе доле, јас само стојам а се околу мене се движи :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom