Brainiac

• Креатор на темата Креатор на темата ice_cube
  • Време на започнување Време на започнување
докторицата на Џон Тикл:drk:, а Бога ми и таа од флоут ор синк.

и онаа мајанг ли е добра:drk::drk:
иначе секоја вечер од 12 ги има на дискавери

Еднаш правеа експеримент, дали зјапањето во женски гради стварно соговорува калории како да си вежбал 30 минути. Едниот возеше точак 30 минути, а другиот беше одма до него и гледаше во една топлес девојка. :pos2:

рулллззззз... закон се ептен јаки... само на Mythbusters им нема рамни мислам :)

Ги гледам само кога нема апсолутно ништо друго за гледање. До кај некаде копија на Митбастерс кои се далеку подобри. Во последно време не гледам оти не можам да го поднесам ова старчето што мисли дека шоуто е негово, дека тој знае се... не знам како се вика и не ме интересира. И да, ме нервира и акцентот (сетете се на она I can do science, ME ):vozbud:

Мислам дека на Ричард Хамонд местото му е во ТоpGear :helou:
Џон Тикл е супер, поставува некои добри прашања и загатки и е забавен тип.

У глобала, мизерно шоу.

На мене речиси сите ми се гледани. Сите продолженија.

Еднаш правеа експеримент, дали зјапањето во женски гради стварно соговорува калории како да си вежбал 30 минути. Едниот возеше точак 30 минути, а другиот беше одма до него и гледаше во една топлес девојка. :pos2:

На крајот излезе оти тој што вози точак многу повеќе собори калории од близнакот - гледачот на женските гради :pipi:

рулллззззз... закон се ептен јаки... само на Mythbusters им нема рамни мислам :)

Mythbusters не се интересни веќе. Порано можеби, но сега веќе... Не!
За разлика од Muthbusters, Brainiac има повеќе смешни и интересни експерименти, што сите од секаква возраст ја следат таа серија.

Бонус!

bra_gallery2.jpg

Аххх... оваа плавушата од десната страна :vozbud:

Па ги гледам одма после Ultimate Survival иде Braniac =)
~Закон.

gledam go braniac na dyscovery ne mn edna nedela veke ama znaete li ama mi se svida najdobro e toa mythbustes

Професорката Мајанг Ли...какви облини чоовечее...ауууууу..!!
супер се..сеа мислам ги даваат за викенти во 6 сатот наодручек..најјаки се..!!

Dr.Bunhead rullz...
јака е серијата...
DrBunhead.jpg

Brainiac е закон, какви само будалаштини не прават :)

Многу ги гледав немаше вечер да не пропуштам некоја епизода..Супер се..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom