Што ти беше ова ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти беше ова ?
Ништо што да се чуе, има галама и викат Џиџии, Џовинкоо и што ? :nesum:i jas se prasuvam ne gledam nisto pointeresno a moz da ima nesto da se cue kojznae?
„Да се вратам во Јувентус, е како да ми се исполни сонот, и јас сум сигурен дека ќе му дадам многу повеќе на тимот, отколку моето прво искуство таму..““Coming back to Juve would be a dream for me and I am sure I can give them more compared to my first experiences there.”
Ке играш со Апиа на ПЕС 09 ионака ке биде добро напраен кога ке дојде у ЈУВЕmoe mislenje e deka i dvajcata ne se potrebni vo juve ali ako vise zapnaleeee neka dojde apiah
PS: i dvajcata se slabo napraveni na PES 07 so koj da igram?![]()
Па зошто велите дека не ви се потребни и двајцата играчи, зар не вреди Апија да дојде во Јуве да се зацврсти и клупа и среден ред и свежина и се, Ледесма не толку ама Апија мислам дека треба да дојди да се врати во Јуве и со доаѓањто и мотивацијата ек покаже многу тоа се чуствува добар играч е, има шут све, не викајте дека не ни треба Апија ај за Ледесма сте во право не ни треба ама Апија е играч не е шала.Според последните информации, Јувентус до крајот на рокот за трансфери ќе склучи уште еден трансфер..Тој трансфер ќе биде или Ледесма или Апија..Апија, изјави:
„Да се вратам во Јувентус, е како да ми се исполни сонот, и јас сум сигурен дека ќе му дадам многу повеќе на тимот, отколку моето прво искуство таму..“
И моето лично мислење е дека С.Апија е подобра опција за Јувентус отколку Ледесма, а Ледесма изјави дека сака да остане во Лацио, и се надевал дека ќе најдат заеднички јазик со Управата..Наводно,можеби е трачерај, но вчера Лотито му рекол на Ледесма, оди во Јуве, ама таму ќе грееш клупа..
Повелете:helou:Abe da bidam iskren ne im treba ni edniot ni drugiot(barem spored mene). Edinstven igrac sto ni e potreben e defanzivec a ako mene me prasaat jas bi rekol Stendardo... Btw nekoe strimce za vecerva...Pirat?
Уште сега, урочуваш нем така, оно ке ја замрзнат ама после ке ја одмзнат 2ро полувреме така беше и на првиот натпревар.pa pise deka ke ja ima na raiuno ama kojznae ke ja zamrznat 100%