Гладиус
notusually
- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 5.508
- Поени од реакции
- 1.728
Ај те молам пресели се во некој помал град и кажи ми дали ќе имаш каде да го искористиш капацитетот...Јасно ми е од сите ваши постови и предходни искуства.
btw Скопје нема езеро, а и не сум бил оддамна во Охрид.:helou:
Додека квалитетите не зависат од местото од каде доаѓаш. Сакам да кажам дека "подобрите" кои не се од Скопје не ја искористуваат нивната способност во своите градови.
Епа како што Скопје нема езеро, така и другите помали градови не го нудат она што го нуди Скопје...еве ти пример...
Секоја поважна операција се праќа во Скопје на клинички...Па ај сеа види ти, од Ѓевгелија да треба да идеш на проверки на едно на друго на трето пред операцијата...Нема да ти се посака да живееш у стан карши Клинички...А тоа што не си бил во Охрид, значи дека си бил на друго место! Охрид го дадов како пример...Што бараш сеа ти (ваљда во друга држава) во некој хотел? Му зафаќаш место на некој од таа држава, кој сепак според тебе би требало да има предност...
се глеаме на темава кога ќе почнеш да ги согледуваш работите какви се навистина...ете поради ваквите како тебе провинцијалците ги мрзат скопјаните...егото и гордоста поголеми од човечноста...бре бре