deXterche
тадаммм
Најново што слушнав е дека универзитетот по информатика што доооолго го најавува владава нема да се гради во Скопје, туку во Охрид. Ехх коа ќе доаѓаат провинцијалци од Скопјено да студираат, мераци :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скопјани како и да е доаѓаат во Охрид,не треба посебна покана..сепак фала..Најново што слушнав е дека универзитетот по информатика што доооолго го најавува владава нема да се гради во Скопје, туку во Охрид. Ехх коа ќе доаѓаат провинцијалци од Скопјено да студираат, мераци :smir:
Скопјани како и да е доаѓаат во Охрид,не треба посебна покана..сепак фала..
Шо ви е со ширењево омраза бе алоо?
Ние ви носиме пари во Охрид,вие ни носите пари во Скопје...what's the big deal!?
не ми претставува закана,ама ме нервира од една страна што го вреѓаат Скопје види какво е ова она,а од друга страна едвај чекаат да дојдат тука да живеат или да студираат,и малце треба да се покултурни,баш денеска на школо со една праев муабет од Радовиш е го вреѓа Скопје ова она а од друга страна живее во него и учи тука и и викам ако е Скопје нечисто што си дооша тука и ќути што може да каже
СО ВАШИ ПАРИ СКОПЈЕ СЕ ГРАДИ
не ми претставува закана,ама ме нервира од една страна што го вреѓаат Скопје види какво е ова она,а од друга страна едвај чекаат да дојдат тука да живеат или да студираат,и малце треба да се покултурни,баш денеска на школо со една праев муабет од Радовиш е го вреѓа Скопје ова она а од друга страна живее во него и учи тука и и викам ако е Скопје нечисто што си дооша тука и ќути што може да каже
СО ВАШИ ПАРИ СКОПЈЕ СЕ ГРАДИ
se soglasuvam stvarno e taka doagaat za da se mazat so skopjani, a i skopjanive se glupavi sto idat so provincijalki mesto so skopski devojkiсе сложувам со тебе! и стварно ми е доста од тие ефтини провинцијалки кој се ке напраат да се пикнат кај некој у гаки. ја иначе живеам кај еден студенкси дом у скопје- на иста улица и преку к** ми се. како деца неизживеани. верувајте зборам барем за девојките нити една не е дојдена да учи овде. сите за да се омажат!!! жално... :jaj:
Скопјани како и да е доаѓаат во Охрид,не треба посебна покана..сепак фала..
Шо ви е со ширењево омраза бе алоо?
Ние ви носиме пари во Охрид,вие ни носите пари во Скопје...what's the big deal!?
Значи тврдењето е дека многумина од градовите ширум државава едвај чекаат да завршат средно и да дојдат да студираат во Скопје, каде освен студирањето ќе се потрудат да најдат работа, која според тврдењата ја работат за минимална плата само за да можат да плаќаат стан и сл.
Не е на арно работава
Денешната конверзација беше зашо не знаеше да ја сватиш шалата и сарказмот во постовите кои беа во чек дис аут!!Денес имавме интересна конверзација и сега одеднаш стана Ms. Nice Girl а цело време во темата сакате да кажете нешто против луѓето од провинција. Самиот наслов на темата открива се,зошто Скопјани чувствуваат закана од некој што доаѓа од Македонија а не чувствува закана од некој што доаѓа од Косово и шири омраза,сака да биде со Македонски девојки ама тоа изгледа никој не го гледа? Вакви теми не треба ни да се отвараат,тоа е ширење омраза ама кому да кажеш?! :raz:
Денешната конверзација беше зашо не знаеше да ја сватиш шалата и сарказмот во постовите кои беа во чек дис аут!!
Јас исто мислење напишав и таму само беше саркастично ради подфорумот(аген)
Ако не се лажам ти не нарекуваше нас Скопјанките со погрдни имиња..или не?!