Провинцијалци

• Креатор на темата Креатор на темата tonialfista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
JAS SUM PROVINCIJALKA I OVA SE CISTI GLUPOSTI!
AJ KE VE MOLAM NE PISUVAJTE VAKVI SPEKULACII!
BEZ VRSKA OVA. SKOPSKI PEDERCINJA SAMO VAKVI RABOTI IZMISLUVAAT!!!!

TOP4E E KAJGANA! MWA

Иди ма лечи се, сељанка една! Кај ти дале тебе интернет да пишуеш? Глупача...

Што ти е тебе тони??ку ку:uvo:
Прва работа...чисти скопјани нема веќе со децении,и ти самиот ако прошеташ некаде по твојата лоза се кладам дека ќе испаднеш од Дурфулија.
Втора работа...има многу поголеми граѓаништа во некои од тие провинцијалци од некои скопјани што само ги абат тротоарите низ Скопје
Трета работа...самата таа надуеност на 80% од скопјани,ги прави тие провинцијалци од другите градови поуспешни во кариерата,бидејќи има една работа што во Скопје ретко ја среќавам-финиот човек(не го мешај ова со користољубие)

Па сеа види ти колку си ЧИСТ со оваа твоја тема,а јас се кладам дека ти ги имаш сите овие 3 работи кои ги наведов погоре(се разбира мислам на негативните.НЕ го сфаќај ова како комплимент)

Иди ма лечи се, сељанка една! Кај ти дале тебе интернет да пишуеш? Глупача...

KAJ TI E KULTURATA BE ... JAS GLUPA4A?
SO VAKVI KO TEBE I4 MUABET NE PRAVAM!
MR6

SAKAS DA KAZES DEKA LAZAMMMM A?
LAZE6 BE LAZE6!
SEKOJA KOJA KE TE ZAEBE SO DRUG E KURVA! E JEBIGA!
TI SI VINOVEN SAM!

IDI MA GARANT GLUMIS TRUDNOCA! MAZENA SI? POZZ

STO TI E GAJLE ZA MOJOT PRIVATEN ZIVOT!
SI UZIVAM JAS!

AMA SERIOZNO OVA SO PROVINCIJALKIVE NEMA VRSKA!
SKOPJANKIVE OD CISTA LJUBOMORA DEKA SME POPAMETNI I POUBAVI SE OVA GO IZMISLUVAAT!

Прва работа...чисти скопјани нема веќе со децении,и ти самиот ако прошеташ некаде по твојата лоза се кладам дека ќе испаднеш од Дурфулија.
Втора работа...има многу поголеми граѓаништа во некои од тие провинцијалци од некои скопјани што само ги абат тротоарите низ Скопје
Трета работа...самата таа надуеност на 80% од скопјани,ги прави тие провинцијалци од другите градови поуспешни во кариерата,бидејќи има една работа што во Скопје ретко ја среќавам-финиот човек(не го мешај ова со користољубие)

Па сеа види ти колку си ЧИСТ со оваа твоја тема,а јас се кладам дека ти ги имаш сите овие 3 работи кои ги наведов погоре(се разбира мислам на негативните.НЕ го сфаќај ова како комплимент)
PEER4E 6TO TI E BE? TONI E CISTOKRVEN SKOPJANEC! POZZ

TOJ STO TI KAZAL TE IZLAZAL DEKA NEMA CISTI SKOPJANI I DA TI GI VRATI PARIE ZA LZGATA.JA BAR ZNAM OD KAJ SUM I KOJA MI LOZATA NE TREBA TI DRUZE DA MI KAZUVAS.KRIVO MI E SE PRAVAT TUKA UCAT,RABOTAT SE MAZAT I NA KRAJ PU DA VI E..M SKOPJEVO GNASNO VAKVISTE ONAK VISTE.VAS SKOPJANISCATA OD DNO NA DUSA VE MRZIME I DR.IZJAVI OD TIPOT EJ ZNAES STO TRUDNA SU KE ME ZEMIS ZA ZENA

SKOPJE STANUVA SELO RADI DEVOJKITE OD NEKOE SELO TAMU OD PROVINCIJA STO SAKAAT DA SE MAZAT TUKA I VIKAAT DEKA SE TRUDNI A TI USTE NE SI JA NI LEGNAL KO STO TREBA I POSLE VIKA AMA JAS SUM TRUDNA I TREBA TI DA JA NOSIS DOMA NE MOZE TOA TAKA OD KAJ DANZNAM JAS DEKA E OD MENE TRUDNA MOZE NE E OK I POSLE SAKA JAS DA JA ZEMAM ZA ZENA NE MOZE TOA TAKA VRATETE GO SKOPJE NA PRAVITE SKOPJANI A PROVINCIJALKITE NEKA SI ODAT DOMA DA PERAT SADOVI NA RACE SMRT ZA SITE OK POZZ

TOJ STO TI KAZAL TE IZLAZAL DEKA NEMA CISTI SKOPJANI I DA TI GI VRATI PARIE ZA LZGATA.JA BAR ZNAM OD KAJ SUM I KOJA MI LOZATA NE TREBA TI DRUZE DA MI KAZUVAS.KRIVO MI E SE PRAVAT TUKA UCAT,RABOTAT SE MAZAT I NA KRAJ PU DA VI E..M SKOPJEVO GNASNO VAKVISTE ONAK VISTE.VAS SKOPJANISCATA OD DNO NA DUSA VE MRZIME I DR.IZJAVI OD TIPOT EJ ZNAES STO TRUDNA SU KE ME ZEMIS ZA ZENA
Бате научи да пишуваш, или ова на некој скопски диалект е напишаново?:raz:

SKOPJE STANUVA SELO RADI DEVOJKITE OD NEKOE SELO TAMU OD PROVINCIJA STO SAKAAT DA SE MAZAT TUKA I VIKAAT DEKA SE TRUDNI A TI USTE NE SI JA NI LEGNAL KO STO TREBA I POSLE VIKA AMA JAS SUM TRUDNA I TREBA TI DA JA NOSIS DOMA NE MOZE TOA TAKA OD KAJ DANZNAM JAS DEKA E OD MENE TRUDNA MOZE NE E OK I POSLE SAKA JAS DA JA ZEMAM ZA ZENA NE MOZE TOA TAKA VRATETE GO SKOPJE NA PRAVITE SKOPJANI A PROVINCIJALKITE NEKA SI ODAT DOMA DA PERAT SADOVI NA RACE SMRT ZA SITE OK POZZ
PEER4E NEMOZE TOA TAKA BE LZAT UPM... EDNA NEVINA PROVINCIJALKA MI RECE DEKA E TRUDNA OD MENE I MORAM DA JA ZEMAM ZA ZENA A OD KAJ DA ZNAM DEKA OD MENE E TRUDNA KOGA NE SME NI IMALE SEKS... POZZ!

I JAS NE SE SRAMAM DA SI KAZAM DEKA SUM OD SKOPJE TUKU PROVINCIJALKITE NE NAPRAVIJA NIE SKOPJANITE DA SE SRAMIME OD NASIOT GRAD AKO NE VI E UBAVO TUKA ODETE SI DOMA I PIJTE TURSKO KAFE A NE TUKA MUABETI DA NI VADITE SKOPJE NE E CISTO I POLNO SELJACI BILO POLNO SELJACI SEKADE IMA AMA NIKOJ NE KAZUVA ZA DRUGITE SELA SAMO ZA SKOPJE MN SE NERVIRAM VAKA POZZ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom