Димитар Бузлевски Vs. Михајло Волкановски Vs. КИКО - ќе ја бијат битката за Ресен!

Кој ќе биде идниот градоначалник на Ресен?

• Димитар Бузлевски (СДСМ)

Гласови: 117 35,5%
  • Михајло Волкановски (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 171 51,8%
  • Сашко Василевски (НСДП)

Гласови: 42 12,7%

• Вкупно гласачи
    330
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
a vie ste tolku zaslepeni sto ne ni gledate sto e napraveno... malku li vi se 1600 vrabotuvanja? i toa ne samo od sdsm!
a za izborite vo juni...toa bea parlamentarni izbori... sega se glasa za licnost!
mene ne mi e zal za tebe...sam si si kriv!
Абе кој вработувања ги кажуваш, аман со тие лаги престанете. Сите фабрики и претпријатија се затворија, ти ми кажуваш вработувања, на друг можи ќе можи да мачкаш очи, мене не.

Прочитана книга сте вие.

И не туку вреѓај магарина ова она, толку култура имате, можи се знаеме утре ќе се сретниме и што потоа.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
170
Поени од реакции
11
Абе кој вработувања ги кажуваш, аман со тие лаги престанете. Сите фабрики и претпријатија се затворија, ти ми кажуваш вработувања, на друг можи ќе можи да мачкаш очи, мене не.

Прочитана книга сте вие.

И не туку вреѓај магарина ова она, толку култура имате, можи се знаеме утре ќе се сретниме и што потоа.
Koj gi zatvori site fabriki?
politikata na ovaa vlada da ne vlozuva vo pomalite sredini kako Resen!
Buzlevski ako ne bese ke bevme uste popropadnati.
Sto treba da napravi Buzlevski vo drzava vo koja nema klima za stranski investicii, kade vladata ne izolira kako vo karantin, kade ne mozeme da si gi prodademe jabolkata a kade ministerot na ovaa vlada na tribina vo resen rece da gi otkorneme jabolkata i da posadime kapini i malini:tapp:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Koj gi zatvori site fabriki?
politikata na ovaa vlada da ne vlozuva vo pomalite sredini kako Resen!
Buzlevski ako ne bese ke bevme uste popropadnati.
Sto treba da napravi Buzlevski vo drzava vo koja nema klima za stranski investicii, kade vladata ne izolira kako vo karantin, kade ne mozeme da si gi prodademe jabolkata a kade ministerot na ovaa vlada na tribina vo resen rece da gi otkorneme jabolkata i da posadime kapini i malini:tapp:
Приватизацијата на СДС ги затвори фабриките.
Ako беше океј сдс, ќе седеше уште на власт, не можите да сватите уште.

Ресен имаше шанса 20 години да напредни, ама со кој, колку пратеници и министри имаше во скоро сите влади, и никој ништо не направи, па сега ќе направи.
ПА достае, да видиме друг што ќе направи да му дадеме шанса.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
170
Поени од реакции
11
Приватизацијата на СДС ги затвори фабриките.
Ako беше океј сдс, ќе седеше уште на власт, не можите да сватите уште.

Ресен имаше шанса 20 години да напредни, ама со кој, колку пратеници и министри имаше во скоро сите влади, и никој ништо не направи, па сега ќе направи.
ПА достае, да видиме друг што ќе направи да му дадеме шанса.
Privatizacijata bese neophodna, dali ke bea SDSM ili VMRO-DPMNE, se sluci i se slucuva seuste.
Isto kako toa deka ke se smeni imeto, ke go smeni ovaa vlada i ke ima predvremeni izbori, na krajot na godinava ili pocetokot na slednava.
Da imas pravo, treba da se promeni i ke se promeni za brzo vreme, veruvaj mi.
Ke si zamine ovaa ekspertska(za reklami) vlada i ke dojdat luge koi ke ja otvorat makedonija kon evropa!

ajde odi na plostad, imaat miting antickite makedonci!

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Privatizacijata bese neophodna, dali ke bea SDSM ili VMRO-DPMNE, se sluci i se slucuva seuste.
Isto kako toa deka ke se smeni imeto, ke go smeni ovaa vlada i ke ima predvremeni izbori, na krajot na godinava ili pocetokot na slednava.
Da imas pravo, treba da se promeni i ke se promeni za brzo vreme, veruvaj mi.
Ke si zamine ovaa ekspertska(za reklami) vlada i ke dojdat luge koi ke ja otvorat makedonija kon evropa!

ajde odi na plostad, imaat miting antickite makedonci!
Така се надевате ќе има предвремени, абе пак ќе ве столчат 220.000 гласачи имате, тие имаат над 480.000, кога ќе фати катаклизма тогаш ќе добиете пак. :pos:

Не ме занима митинг

Член од
29 октомври 2008
Мислења
170
Поени од реакции
11
Така се надевате ќе има предвремени, абе пак ќе ве столчат 220.000 гласачи имате, тие имаат над 480.000, кога ќе фати катаклизма тогаш ќе добиете пак. :pos:

Не ме занима митинг
Ke pravime muabet, posle 22, ke vidis deka minimum za 100 000 ke imaat pomalku od lani.

A za kataklizmata vo pravo si, koga ke go smenat imaeto ke e vistinska kataklizma, ke ima i atentati i sekakvi drugi raboti:toe:

Член од
16 февруари 2009
Мислења
59
Поени од реакции
8
Abe ne vikam i deka nemase buzle proekti i ok, gi procitavme izvestaite a sega vie odete na kratko na www.golemgrad.com i videte gi vo sliki vasite izvestai.
Inace kaj nas nema spisoci i nema zakani deka MORA da odime na miting i da vleckame od doma deca od 5 godini i dedovci i babi od 75. ;)

Член од
29 јули 2008
Мислења
132
Поени од реакции
9
Se vide i kaj vas kolku ima na miting denes pola deca a vkupno 600 luge dali imase se na se.So olku luge nisto ne pravi vmro dpmne

Член од
16 февруари 2009
Мислења
59
Поени од реакции
8
:pos2: Eee pa ne gi broevme ama vie mozete da gi izbroite posto imase vasi so kameri. ;)
A za brojkata mislam deka ti fali edna 1000 napred. :smir:

Член од
29 јули 2008
Мислења
132
Поени од реакции
9
hhahaa slusaj ako pravis nekogo slep naoci se lazis sebesi znaci ti 1 ti se gleda za 3 ca taka da ke doziveete tezok poraz po ova sto go vidov denes .

Член од
16 февруари 2009
Мислења
59
Поени од реакции
8
A bese MNOGU ladno i nemase deca kako sto vikas. A poradi tajmingot 17 casot mnogu se javija da kazat deka se po raboti, po pakovanja...
Drugi se javija deka vasite se zakanuvale.. NORMALNO... ocekuvano.. ;)

Член од
29 јули 2008
Мислења
132
Поени од реакции
9
e za zakani koj bese aj kazi koj na kogo mu se zakani kako obvinuvas taka ziti se bez osnova za toa .Nemoj taka molim te bez dokaz nemozis da kazis deka nekoj na nekogo mu se zakanil da ne odi na miting.

Член од
16 февруари 2009
Мислења
59
Поени од реакции
8
e za zakani koj bese aj kazi koj na kogo mu se zakani kako obvinuvas taka ziti se bez osnova za toa .Nemoj taka molim te bez dokaz nemozis da kazis deka nekoj na nekogo mu se zakanil da ne odi na miting.

Abe dete bee.,... Jasno vi e se samo so se praite na 3 i pol.. :smir:

Член од
29 јули 2008
Мислења
132
Поени од реакции
9
a vasite ne se pravat na 4 i pol cel mandat samo se reklamiraat po televizzi i um perat na lugevo ova ke donesime ona ke donesime i na kraj edna fabrika za mleko otvorija koja propadna i ke ja proglasat vo stecaj sega kako sto gledam na televizija.

Член од
16 февруари 2009
Мислења
59
Поени од реакции
8
a vasite ne se pravat na 4 i pol cel mandat samo se reklamiraat po televizzi i um perat na lugevo ova ke donesime ona ke donesime i na kraj edna fabrika za mleko otvorija koja propadna i ke ja proglasat vo stecaj sega kako sto gledam na televizija.

Abe mlekarata da bese drzavna -ke cvetase... Ama vie so privatizaciite gi zbogativte samo poedincite koi se najdoa direktorite vo toa vreme.
Neli e taka??

I te molam da ne se karame zosto SIGUREN sum deka se poznavame i sigurno imame zaedno sedeno.
Vakvi barem kavgi nema lice vo lice zasto sive si se postovame kolku tolku.
Mene pola drustvo mi e od sdsm i site super si ziveeme.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom