Димитар Бузлевски Vs. Михајло Волкановски Vs. КИКО - ќе ја бијат битката за Ресен!

Кој ќе биде идниот градоначалник на Ресен?

• Димитар Бузлевски (СДСМ)

Гласови: 117 35,5%
  • Михајло Волкановски (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 171 51,8%
  • Сашко Василевски (НСДП)

Гласови: 42 12,7%

• Вкупно гласачи
    330
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Разумниот народ нема да гласа за Сдс, ќе гласаат оние кој мораат а не сакаат да глсаат за Сдс :pos:

Wow shokantno!
Znaci vistina Vmro neznat so prat!
:pos2:

poooooooo
sneg pocna da vrnit... gospod ne e so niv.. sakat da zamrznat site so ke odat da go slusat toj nedovetniot od skopje!!!
a pak ovaj nasiov... grev mi e da komentiram za nego
:pos2:
Комуњарке што се чудиш, Вмро направија чистка од корен, затоа толкава доверба имаат од народот, и го паднаја Сдс на колена.

Не се тие како вас Тито избега од вас, ама пак сега зошто не сте доволно јаки пак го зедовте, Е Вмро како што гледам не го зеле Лјупчета, зашто пред изборите седна на маса со Бучковски на вечера.

Кога ќе се исчистите од таму од корен, како што Вмро направи може да се надевате на нешто а вака Не. :smir:

aj bil za site koga nikoj nemat da vi dojt! hihihi
Јас не одам ама ќе гласам. :pos:

За подобра иднина на преспа

Член од
17 март 2009
Мислења
35
Поени од реакции
3
Разумниот народ нема да гласа за Сдс, ќе гласаат оние кој мораат а не сакаат да глсаат за Сдс :pos:

Комуњарке што се чудиш, Вмро направија чистка од корен, затоа толкава доверба имаат од народот, и го паднаја Сдс на колена.

Не се тие како вас Тито избега од вас, ама пак сега зошто не сте доволно јаки пак го зедовте, Е Вмро како што гледам не го зеле Лјупчета, зашто пред изборите седна на маса со Бучковски на вечера.

Кога ќе се исчистите од таму од корен, како што Вмро направи може да се надевате на нешто а вака Не. :smir:
ah be drugarce... mnogu ste "pametni"!
mislis deka tie vasite so se na pozicija deka tie upravuvaat so partijata? NE!
Glujo vi e samo maskota koja izvrsuva naredbi na drugi... Onaj nedovetnion zosto mislis deka go izbraa za kandidat? Deka ni 2 zbora neznet da kazit ako drugi ne mu kazat so! takvi se baraat kaj vas... kutri poslusni magarcinja!

abe kakva podobra izdnina za prespa? so kogo? s volkanon? of lele
more ljuge leto idit so ke vi se drva?!:pos2:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
ah be drugarce... mnogu ste "pametni"!
mislis deka tie vasite so se na pozicija deka tie upravuvaat so partijata? NE!
Glujo vi e samo maskota koja izvrsuva naredbi na drugi... Onaj nedovetnion zosto mislis deka go izbraa za kandidat? Deka ni 2 zbora neznet da kazit ako drugi ne mu kazat so! takvi se baraat kaj vas... kutri poslusni magarcinja!
Епа не сум појќе будала, :pos:

Мене не ме интересира Груевски ниту Иванов, за тоа има посебна Тема оди таму Пиши. Мене ме интересира Преспа да тргне напред, ќе гласам како повеќето за идеалниот човек и чесниот човек кој може да се надеваме дека ќе направи нешто за Преспа, Од вас се виде 20 години на власт Бевте ништо не направивте епааа сегаа достае. :) :pos:

Не се нервирајте де толку, ако сте сигурни на победа што се провоцирате толку.

За жал вие сте магарчињата. :pos2:

abe kakva podobra izdnina za prespa? so kogo? s volkanon? of lele
more ljuge leto idit so ke vi se drva?!:pos2:
Хаххах :pos: Аманте со тие дрва, само тоа го знаете, не знаете нешто друго, Епа нема и за шо да кажувате, Погледнете наназад ќе видите за вас има малце повеќе отколку што треба :pos: Остајте дрвата не се битни, има покатастрофални работи.

Член од
17 март 2009
Мислења
35
Поени од реакции
3
Епа не сум појќе будала, :pos:

Мене не ме интересира Груевски ниту Иванов, за тоа има посебна Тема оди таму Пиши. Мене ме интересира Преспа да тргне напред, ќе гласам како повеќето за идеалниот човек и чесниот човек кој може да се надеваме дека ќе направи нешто за Преспа, Од вас се виде 20 години на власт Бевте ништо не направивте епааа сегаа достае. :) :pos:

Не се нервирајте де толку, ако сте сигурни на победа што се провоцирате толку.

За жал вие сте магарчињата. :pos2:

Хаххах :pos: Аманте со тие дрва, само тоа го знаете, не знаете нешто друго, Епа нема и за шо да кажувате, Погледнете наназад ќе видите за вас има малце повеќе отколку што треба :pos: Остајте дрвата не се битни, има покатастрофални работи.
da da vo pravo si!
ama ne deka nie nisto drugo neznaeme tuku vie neznete drugo so da naprete za resencani!
a za toa deka nisto ne e napraveno...imas izvestaj vo koj ima fakti za se sto e napraveno! ama ocigledno ne si go procital...ne si ti kriv! drugi ti go matat umot!
:tapp:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
da da vo pravo si!
ama ne deka nie nisto drugo neznaeme tuku vie neznete drugo so da naprete za resencani!
a za toa deka nisto ne e napraveno...imas izvestaj vo koj ima fakti za se sto e napraveno! ama ocigledno ne si go procital...ne si ti kriv! drugi ti go matat umot!
Едно исто го повторувате, останавте без зборови. Сам си го матам умот :pos: Туку вас ви го матат.

Гледам што е направено. Гледам вчера си се регистрирала, па разлистај ги сите овие страни ќе се увериш што е направено, еве Читај http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2238888&postcount=193
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2240891&postcount=202

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
da da vo pravo si!
Eee така е.... дрвата го матат умот... а па денес и снег паѓа, кој ќе оди на пусти митинг...

Член од
17 март 2009
Мислења
35
Поени од реакции
3
Едно исто го повторувате, останавте без зборови. Сам си го матам умот :pos: Туку вас ви го матат.

Гледам што е направено. Гледам вчера си се регистрирала, па разлистај ги сите овие страни ќе се увериш што е направено, еве Читај http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2238888&postcount=193
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2240891&postcount=202
abe ne deka ostanavme bez zborovi tuku greotki ste da komentirame za vas... na kraj kraeva ne ni vredite! hehe
a za da vidis so e napraveno treba da citas izvestaj a ne po forumi...na forum sekoj pisit to so ke mu teknit!
a ako vcera se registrirav neznaci deka dosega ne go sledev forumov.
:baeh:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
abe ne deka ostanavme bez zborovi tuku greotki ste da komentirame za vas... na kraj kraeva ne ni vredite! hehe
a za da vidis so e napraveno treba da citas izvestaj a ne po forumi...na forum sekoj pisit to so ke mu teknit!
a ako vcera se registrirav neznaci deka dosega ne go sledev forumov.
:baeh:
А па вие колку вредите.

Па останавте, само дрвата ги знаете, За жал тоа е. :)

Ако не вредевме немаше толку да се возбудуваш и да цитираш.

Не гледам комуњарке по форуми, туку ја гледам реалноста, погоре напишав пак ќе пишам 20 години сте на власт ништо не направивте.

Значи на вашата страна пишите шо ќе ви текнит Така? :pipi:
Цццц катастрофа сте, во паника.

Па не си го следела форумов, зборуваш без факти.

Член од
17 март 2009
Мислења
35
Поени од реакции
3
Па останавте, само дрвата ги знаете, За жал тоа е. :)

Ако не вредевме немаше толку да се возбудуваш и да цитираш.

Не гледам комуњарке по форуми, туку ја гледам реалноста, погоре напишав пак ќе пишам 20 години сте на власт ништо не направивте.

Значи на вашата страна пишите шо ќе ви текнит Така? :pipi:
Цццц катастрофа сте, во паника.

Па не си го следела форумов, зборуваш без факти.
ti vikam jas tvrdoglavi ko magarina ste!
a izvestajot za to so e napreno ke go najte tuka:
www.sdsmresen.mk
pozdrav

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
ti vikam jas tvrdoglavi ko magarina ste!
a izvestajot za to so e napreno ke go najte tuka:
www.sdsmresen.mk
pozdrav
Оф леле... комуњарке многу ми е жал за тебе, со таков закоравен Ум.
Ај можи ќе се свестите после избориве :pos:

Туку да се навратиме на сработеното, Не ми требаат пишани реферати, туку треба да се види на дело направено.
И не туку убедувај, заборавивте како поминавте лани во јуни. :pos2:

Член од
17 март 2009
Мислења
35
Поени од реакции
3
Оф леле... комуњарке многу ми е жал за тебе, со таков закоравен Ум.
Ај можи ќе се свестите после избориве :pos:

Туку да се навратиме на сработеното, Не ми требаат пишани реферати, туку треба да се види на дело направено.
И не туку убедувај, заборавивте како поминавте лани во јуни. :pos2:
a vie ste tolku zaslepeni sto ne ni gledate sto e napraveno... malku li vi se 1600 vrabotuvanja? i toa ne samo od sdsm!
a za izborite vo juni...toa bea parlamentarni izbori... sega se glasa za licnost!
mene ne mi e zal za tebe...sam si si kriv!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom