Димитар Бузлевски Vs. Михајло Волкановски Vs. КИКО - ќе ја бијат битката за Ресен!

Кој ќе биде идниот градоначалник на Ресен?

• Димитар Бузлевски (СДСМ)

Гласови: 117 35,5%
  • Михајло Волкановски (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 171 51,8%
  • Сашко Василевски (НСДП)

Гласови: 42 12,7%

• Вкупно гласачи
    330
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јули 2008
Мислења
132
Поени од реакции
9
se gleda deka ne e politicka stranicava na koj mu peris mozok be sitel vecer licnite mediumi na vmro aj dosta nedela ke se vidi.

Член од
16 февруари 2009
Мислења
59
Поени од реакции
8
se gleda deka ne e politicka stranicava na koj mu peris mozok be sitel vecer licnite mediumi na vmro aj dosta nedela ke se vidi.

Abe coek mene mnogu mi e gjle i za sitel i za vmro.. Vidi gi ti samo proektite na buzle. Mene me boli za resen. Ni za vmro ni za sitel.
Deka prasa na koe derdze ne donel jas samo da ti posocam. I ovde e samo mal del.
I procitaj mi go postot na prethodnata strana.
I imam zaboraveno da go dodadam EVROPA hotelot. Odnosno eks hotelot.

Член од
5 септември 2007
Мислења
36
Поени од реакции
0
Ај објасни кое е дереџето што го донесе тој во ресен.Ако тебе нешто тој не ти одговара тоа е твое право а за другото си јнглаш.Да не треба тој да дојде дома и да моли аман продајте ги јаболката или да ти бара купци кои сами ги истераа алчните наши преспани за пари кои ги чуваат за во гроб свет не видени пола преспани се бе брат и + ако сакаш да ги видиш јаболката да му се отворел магацинот плати 100 евра така правеа преспани и кој му е крив тука да не е бузле што сами си ги избркаа купците.
Ќе ти одговорам, најпрвин за јаболката: Ништо за 4 години не стори на стратешки план да го развие производството и пласманот. А направи и штета со лагите кога тврдеше дека јаболкото ќе оди 40 центи.
За што уништи, треба да отвориме посебне форум: уништено стопанство, реновирано кино кое се распаѓа, затворен вавилон центар, град депонија, град полн со кучиња скитници. Спортскиот живот не бил полош од втората светска војна. Продаден најубавиот брег за 1 Евро по квадрат и 5 години ништо не се гради само се туриваат камен темелници и се менува вредноста на Аквапура. Последно е 70 милиони евра. Локална самоуправа која 4 месеци касни со плати. раскпани и поплавени локални улици при најмал дожд. Најмал снег значи блокада за Ресен и селата. Да редам уште????????

Член од
16 февруари 2009
Мислења
59
Поени од реакции
8
Ќе ти одговорам, најпрвин за јаболката: Ништо за 4 години не стори на стратешки план да го развие производството и пласманот. А направи и штета со лагите кога тврдеше дека јаболкото ќе оди 40 центи.
За што уништи, треба да отвориме посебне форум: уништено стопанство, реновирано кино кое се распаѓа, затворен вавилон центар, град депонија, град полн со кучиња скитници. Спортскиот живот не бил полош од втората светска војна. Продаден најубавиот брег за 1 Евро по квадрат и 5 години ништо не се гради само се туриваат камен темелници и се менува вредноста на Аквапура. Последно е 70 милиони евра. Локална самоуправа која 4 месеци касни со плати. раскпани и поплавени локални улици при најмал дожд. Најмал снег значи блокада за Ресен и селата. Да редам уште????????
Moram da te popravam. Najubaviot breg e kupen od strana na lice vo ime na buzle za po 1 evro za podocna da bide prodadeno duri po 5 evra. Mozes da zamislis kolkav licen profit e toa na gradonacalnikot samo od toj kupo - prodazen dogovor.
I mislam deka za dzabe zborime. Ovie se zaljubeni vo buzle. :nesvest:

Inace naracani se 100 novi stolcinja za vo opstinata na Resen bidejki bile vraboteni privremeno (na pola mesec) mnogu lugje na buzle i taka samo si dremele tamu, demek vraboteni se. EEEE tesko niv na umot. Neznaat deka ke letaat posle izborite od tamu bez razlika koj ke pobedi.
Duri i buzle pak da pobedi (so nema sansi) pak ke letaat tie od tamu zosto buzle ne e kadaren plata da im soberi na ovie so bea dosega pa sega napikal tamu demek na proekti. Plata... mozi ke rasitni edno milionce od tie od TAT pa ke im plati za 1 mesec. A posle ke cekaat na nekoj nov proekt so ke go smisli buzle poso ovoj so akvapura e deja vo... vekje videno...

I posto nemalo pojke mesto vo opstinata pocnal i kaj nego doma da vrabotuva... heheh

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ама џабе да му казуваме ја оптегнавме темава до небеси сеусте има лицакои неможат да разберат дека бузле е најголемото зло за преспа тој беше министер за транспорт директор на царина управител на агроплод и сто ти не освен сто тој им пмогна на индивидуалци и рака на срце болни лица и студенти ама бас нисто не стори за доброто на општината сето она што го правеше беше за личен интерес. прво го набарка краш од агроплот бидејки хрватите не сакаа валкана и нечесна игра , игракоја ја прифати драшковиќ или свислајон ,второ аква пура фирма поединец која користи португалски бренд со кој поединецот и аква пура имаат некои врски ,и фондови од кои се перат многу пари околу ова фама ,водостопансво ресен фирма уништена од градоначалникот ,ипоз преспа ,преспа текс да не бројам веке со не напраи ршум се стори една фирма салам не остви ,остави само поединци да се богатат со кои највероватно дели проценти ,и како да гласам за мафијата во ресен не ќе гласам за мојата и иднината на преспа макар и полошо нека но вреди еднаш да пробам нестода сменам еве 20 г ресен е сдсмовски бастијон и што сдсм стори за ресен ама баш ништо ако сега се смени нешто арно ако не ќе си ја накривм капата и ќе си ја терам муљата по свое па натака што сакат нека прават

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
CELTIK едно да ти кажам дека ако не престанеш да се дружис со твојот сопартиец чак норис секако дека ке пропадните заедно.....тодор4ее

Член од
17 март 2009
Мислења
35
Поени од реакции
3
na lokalno nivo mislam deka nsdp ima poveke potencijal otkolku sdsm.

inaku 17 casot denes na plostad povelete miting na vmro dpmne
Nsdp ne se svesni kolku ke se usramat! Moze na plostad ke ima ljuge zosto ke sakaat da go vidat koj e kiko zosto nikoj ne go znae...znaci samo od radoznalost! i pak ke recam... MOZEBI!
A za mitingot recete si samo dpmne...zosto tie so vi se pravite vmrovci se znae deka se za Ljube... a toj od site politicari najmnogu go ceni Buzlevski!

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Nsdp ne se svesni kolku ke se usramat! Moze na plostad ke ima ljuge zosto ke sakaat da go vidat koj e kiko zosto nikoj ne go znae...znaci samo od radoznalost! i pak ke recam... MOZEBI!
A za mitingot recete si samo dpmne...zosto tie so vi se pravite vmrovci se znae deka se za Ljube... a toj od site politicari najmnogu go ceni Buzlevski!
pa normalno ke se cenat koga se vo instant koalicija so cel udar vrz vlasta....praviot vmrovec nikogas ne bi gi podrzal ``crvenite kmeri``.

inaku za praviot vmrovec i patriot ljube

bujrum

vo sredinata e negoviot sin do nego desno na monitor e karakacanov vmro bnd

Член од
17 март 2009
Мислења
35
Поени од реакции
3
Wow shokantno!
Znaci vistina Vmro neznat so prat!
:pos2:

poooooooo
sneg pocna da vrnit... gospod ne e so niv.. sakat da zamrznat site so ke odat da go slusat toj nedovetniot od skopje!!!
a pak ovaj nasiov... grev mi e da komentiram za nego

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Wow shokantno!
Znaci vistina Vmro neznat so prat!

poooooooo
sneg pocna da vrnit... gospod ne e so niv.. sakat da zamrznat site so ke odat da go slusat toj nedovetniot od skopje!!!
a pak ovaj nasiov... grev mi e da komentiram za nego
snegov e berikjet )))))))0

Член од
16 февруари 2009
Мислења
59
Поени од реакции
8
17 casot, MITING NA VMRO. MITINGOT KE BIDE ZA CELIOT NAROD OD PRESPA BEZ RAZLIKA NA VERA, NACIONALNOST, PARTIJA...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom