- Член од
- 5 септември 2007
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 0
Совет???
Можеби е така кога СДСМ владее зошто Вие познавате само едноумие. Советот е тој што ги носи сите одлуки и кој ако сака може да го корегира владеењето на градоначалникот - Пример Општина Аеродром. Само кај вас на листата има восочни фигури кој треба да глумат машина за гласање.Добро океј погрешно се изразив и погрешно бев сфатен, се вратив наназад во постовите нормална дискусија се води. За програмата и не е толку битна, реално се тоа празни ветувања кој не можат во целост да се остварат кој и да дојде градоначалник.
Друго, јас не сум вреѓал никој ниту планирам прочитај ги постовите мој, И јас добро знам за кој ќе го дадам мојот глас како и повеќете, нема да ме разубеди никаква програма.
Soryy ако ве навредив погрешно се изразив. :helou:
Јас не се грижам за вашиот Тим, туку си давам свое мислење дека реално гледано, тешко дека ќе влезете во втор круг (ако Има).
Листата не е толку важна, туку тоа се фигури поставени кој треба да извршуваат задачи се што ќе им биде кажано од горе, кој и да биде поставен градоначалник така ќе биде. Далеку сме од што го викаш, се знае што ќе каже Градоначалникот тоа мора да биде и да е изгласано од Советот. Да не се убедуваме за џабе, сите ја знаеме ситуацијата.
И вие да бевте на Власт така ќе правевте. Се знае дека од оваа Држава не ја бива. Корист имаат само потрчковците околу градоначалникот, и тие не се во голем број.
Е нашата нема 30 има 12 страни ама без Владини проекти. Убав сон и сонувај град без Бузлевски на чело.:helou:za da gi izednacime po broj na stani so vasata ))))) :smir:
nego ajt kasno e da se spie pozz na site i cekame one and only da se ubaci vo diskusjava ne e ferski da apstinira.
i pred se da zadrzime nivo na diskusija tuka i segde vo ovie mesec dena nasekade niz opstinava.
pred spienje ..samo ova ova li e dozvola za gradba??
dadena e dozvola ,vo koja stoi :
potrebno e da se predvidistanica za precistuvanje na mehanicki i bioloski tretman na vodite od objektite.