Градоначалник на Скопје

За кого ќе гласате за градоначалник на Скопје?

• Коце Трајановски

Гласови: 44 50,0%
  • Тито Петковски

Гласови: 18 20,5%
  • Лазар Еленовски

Гласови: 3 3,4%
  • Страшо Ангеловски

Гласови: 8 9,1%
  • Љубчо Георгиевски

Гласови: 15 17,0%

• Вкупно гласачи
    88
На оваа анкета што е поставена на темава, очекував многу повеќе гласови за Коце Трајановски... Ама изгледа лошите искуства што народот ги има со кадрите на ВМРО-ДПМНЕ (Трифун и Аларова) го чинат своето... Сепак очекувам неизвесна трка меѓу Трајановски и Петковски!

Коце освен плоштадче шчо напрај не знам...ама ТИТО???

не гласам бре

Кој беше Страшо Ангеловски??? Името ми е страшно познато.Инаку од понудениве кандидати не гласам ама баш за никој.Ќе си гласам ко секојпат за ОРЦЕ ИВАНОСКИ!!!! Дечкото не ги исполнува условите з да се кандидира ама знам дека е вистинскиот човек!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Кој беше Страшо Ангеловски??? Името ми е страшно познато.Инаку од понудениве кандидати не гласам ама баш за никој.Ќе си гласам ко секојпат за ОРЦЕ ИВАНОСКИ!!!! Дечкото не ги исполнува условите з да се кандидира ама знам дека е вистинскиот човек!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Страшо, со побелена коса и по малку побелена брада. Вмро-веп ли е партијата, не знам. Обавезно порано даваше интервјуа на Амазон и Шутел.:wink:

Страшо, со побелена коса и по малку побелена брада. Вмро-веп ли е партијата, не знам. Обавезно порано даваше интервјуа на Амазон и Шутел.:wink:

јас знам еден страшо Ангеловски што се декларира како највечи експерт за човекови права у рамки на еу. Он се декларира дека си е скромен ама колку се фали уствари.ако е тој....тешко нас, мене ми делува на жива превара.Ама ми нема логика тој да се плетка у вакви работи.
Дај бе некој слика нека избаци.

Колку што знам, Страшо Ангеловски е лидер на политичката партија ТМОРО-ВЕП, а пред тоа беше лидер на веќе расформираната МААК-Конзервативна.
Инаку, пак ќе речам недостасува Амди Бајрам на листата на кандидати. Тој е типичен градски човек, цел ден кружи низ градот.

јас знам еден страшо Ангеловски што се декларира како највечи експерт за човекови права у рамки на еу. Он се декларира дека си е скромен ама колку се фали уствари.ако е тој....тешко нас, мене ми делува на жива превара.Ама ми нема логика тој да се плетка у вакви работи.
Дај бе некој слика нека избаци.

бујрум...http://tmoro.org/images/straso-angelovski.jpg

ахахахахахахахах каква фаца е овој бранко Анѓеловски еј!!!!Војвода!!! значи еден асален нема што би се кандидирал за Скопје.Кој и да падне го јадевме стапот!!!
Фала до Пауер МКД за фотката!

Љупчо не е кандидат,затоа сите што го поддржуваат во Скопје ке гласаат за Коце Трајановски,се со една цел да се стави крај на владеењето на старите комунисти како Тито Петковски:helou:

Страшо Ангеловски е вистински македонски патриот и родољуб, еден од првите кои ја воведе вистината за античка Македонија и античките Македонци во дневната политика и живеење во Македонија (заедно со Џорџ Атанасоски), доследен борец против Рамковниот договор. Некогашен претседател на МААК-Конзервативна, сега ТМОРО-ВЕП!

Вчера најави дека ќе се кандидира!
:vozbud::vozbud:

А да ставеше опција НЕ ГЛАСАМ, ми се гади кога ги гледам кандидатите

Георгиевски се откажа од кандидатурата

Поранешниот премиер Љубчо Георгиевски дефинитивно се откажува од трката за градоначалник на Скопје, соопштија извори од ВМРО-народна партија. Од оваа партија не ги кажуваат причините поради кои почесниот претседател на ВМРО-НП се откажал од кандидатурата за градоначалник на Скопје.

Георгиевски пред извесно време изјави дека ќе се кандидира за градоначалник на Скопје, со што ја изненади македонската јавност, затоа што претходно изјави дека веќе нема да се занимава со политика. Во таа насока беше активирана и ВМРО-НП, која три години беше во изумирање. Аналитичарите оценија дека битката за Скопје ќе биде многу интересна, бидејќи Георгиевски требаше да се соочи со поранешниот сопартиец Коце Трајановски и со Тито Петковски од НСДП.
http://www.novamakedonija.com.mk/De...=2&fCat=1&top=1&EditionID=315&ArticleID=17895

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom