Dolphin се вери!

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.927
Поени од реакции
20.720
Неможам, сабајлево разбрав....

Нека тие со среќа, се најубаво, па дечиња многу, од среќа и љубов да не кутрулите двајцатааааа:vozbud::vozbud:

Ииии мамата!!!:vozbud::vozbud::vozbud: Ајде за арно за убоо, па дечиња да ви трчкаат по дома! И да викнеш на свадба, ми се денса. Аххх колку ви завидувам!:pipi: Сакам да се омажам со маж ми и јас! Инаку, ќе ти донесам на свадбата комплет за ручавање и прибор тенџериња. Прописен поклон за секоја свадба, наравно. :back:

Долфин се вери!
istockphoto_2982039_surprised_face.jpg

Многу многу многу најмногу среќа во иднината што ти следува.

Па эдравје и на моја глава :)

Нека ти е честито :vozbud: од мене имате микробранова...мала пажња :pos2:

Фала ви на сите за искрените честитки. Ве сакам ептен, а посебно Мила, Дарко, Мац и Боби... (луѓето што и на свадба ќе ми дојдат)

Фала ви на сите за искрените честитки. Ве сакам ептен, а посебно Мила, Дарко, Мац и Боби... (луѓето што и на свадба ќе ми дојдат)
A јас сум црнец?:(:(:(:(:( И јас сакам свадби:je::pos:

Ајде со среќа, за арно за убаво...Да си се сакате, и многу многу многу деца да си имате...И тоа...И така...
И уште еднаш, честитки...:smir::smir::smir::smir:

Честито да ти е, за фнуци да си исчекаш.:helou:

...Оооо, кој се зезнал јако деновиве?...:pos:

Се зезам, со среќа нека ти е, многу пари, љубов, деца [добро, деца не мора многу] :pos: :smir:

Епа ај со среќа. Многу лубов и убави мигови со вереницата!!! :):):)
Па едно убаво љубовно гнездо, па после и дечињааа!!! :) (ако ти требаат луѓе за чување деца еве ние од Кајганава ќе волонтираме :))
:helou:

14695052_400x400.jpg

Сеуште не можам скроз да го сконтам фактот дека ова е вистина... :)))

Гац бате, СЕ НАЈУБАВО!

Што поскоро, на свадби и крштевки да се веселиме!

Браво, ме израдува посабајлечки....убааав ден, аааааа :)))))

Да, да, баш GAME OVER. Aма не изгубив живот, туку ги пројдов сите нивоа. Хехе. Машко ќе пиеме у сабота ептен!!!!

Честитки и од мене!Љубовта да владее,здравјето да ве служи,среќата уште повеќе и нормално да не израдуваш пак,со веста дека пристигнало и првото дете:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom