Rock Am Ring Festival

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.364
Поени од реакции
2.255
Локација
Струмица
Секоја година мислам дека се одржува овој вестивал но ние ке се задржиме на 2009 година, ке се одржува од 5ти до 9ти Јуни.
Историјата од која се одржува овој фестивал е од 1985 до ден денес.
Инаку овие групи ке присуствуваат:
Billy Talent
Bloc Party
Bring Me The Horizon
Dragonforce
Dredg
Enter Shikari
Flogging Molly
Gallows
Jan Delay & Disko No. 1
Juliette Lewis
Kettcar
Kilians
Killswitch Engage
Korn
Limp Bizkit
Mando Diao
Marilyn Manson
Middle Class Rut
Peter, Björn & John
Peter Fox
Placebo
Polarkreis 18
Scouting For Girls
Selig
Slipknot
The Gaslight Anthem
The Killers
The Kooks
The Prodigy
The Script
The Subways
Tomte
Trivium
Volbeat

Некои слики од местото:
Buehne_6966.JPG
Buehne_7211.JPG
PANORAMA_RAR_2008_001.jpg
_MG_5943.jpg

Доволно се ги има на официјалната страна можете по убаво да видите.

Инаку мое мислење е за ова ФАНТАСТИЧЕН СПЕКТАКЛ би сакал да сум таму но не можам, само незнам колку луѓе собира ова место неможам да најдам бројка сигурно од вас некој ке знае и ке каже.

Значи темава ја отворам со цел да видам вашите мислења за овој вестивал кој се одржува скоро секоја година дали сте биле таму? Дали го гледите секоја година и ред други работи да споределиме тука.

www.RockAmRing.com:smir:

Ихаа парче лајн ап...ама ова лето одам стрикно на тренс фестови :icon_lol:

Безвезе бендови, минус пар бенда. Друг фестивал е попрепорачливо.

На Wacken боље ќе идам :) Овде минус 2-3 бенда се е тапа :) .

Слушајте сега.
Не е дали бендиве ви се допаѓат добро за журката и тука некаде се сите виакте скапани бендови да сте таму да видите атмосфера поентата ми беше дали го гледате овој фестивал дали сте го гледале лани,полани итн. Дали сте биле таму некогаш имате ли желба да одите, кажете поквалитетен поста а не само скапани бендови.

Можда се безвезе бендови али барем ќе одмориш уши од Тања Савич,Синан Сакич и тапите кои вриштат низ градот кај и да одам ....Па не е лошо да се бутнеш малку и меѓу свој народ :helou:

Го гледав на ТВ, и би отишол!
Ама за никоја од овие групи/изведувачи не би отишол поединечно зашто не ми прават ќеф!
Тоа е моето мислење:helou:

Ако веќе би дал толку пари за еден ваков фестивал на овај не би ошол сигурно.Би пошол на Wacken каде што ќе свират:Amon Amarth,Axel Rudi Pell,Bullet for my valentine,Dragonforce,In Flames,Tetament уште 20тина други:helou:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom