Divider
Seraphim
Б.Ц. си знае зошто не лета со нашите авиончиња туку само со комерцијални летови.
Ах, мамата!
Ах, мамата!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти кажи ми ја вистината па јас ќе ти кажам колку невистини има.Ајде ти кажими дали има една невистина во интервјуто на Црвенкоски.
Со своите изјави, Бранко Црвенковски (преку кои демек ја критикува владата), директно ја подржува политиката на Грција во негирање на Македонија.
Овој пат Бранко ја поткопа Македонија пре Меѓународниот суд за правдата и и’ даде муниција на ПОПГрција да ги употреби неговите изјаи во претстоечкиот процес на тој суд. Јужните цигани нјавија дека че го сторат управо тоа.
Истовремено, веќе дискутиравме за другиот дел на Петтата колона в Македонија т.е. за медиумската кампања на разните “НВО’’ на А1 телевизија и во Утрински.
http://macedoniaonline.eu/content/view/5485/2/
.
кон болдираното се молам до тогаш некој да го убие ,длабоко замолувам парите кои ги ставате на обложување да бидат дадени за професионален убиец кој ќе ја убие гнидаваTi navistina veruvas deka e vo prasanje licen stav na BC i deka eventualnoto negovo otsustvo od SDSM ke gi smeni poziciite na ostanatie clenovi tamu poradi otsustvoto na negovoto vlijanie???
Vakvite razmisluvanja za Makedonija tamu se endemska pojava, se prenesuvaat od koleno na koleno, od knishka na knishka, od funkcija na funkcija od Makraduli na Shema itn itn.....
100 eur. deka 2011 BC kako graganin na fyr Macedonia ke se pojavi vo svojstvo na svedok na IIta strana t.e grcija vo Haag.
Со своите изјави, Бранко Црвенковски (преку кои демек ја критикува владата), директно ја подржува политиката на Грција во негирање на Македонија.
Овој пат Бранко ја поткопа Македонија пре Меѓународниот суд за правдата и и’ даде муниција на ПОПГрција да ги употреби неговите изјаи во претстоечкиот процес на тој суд. Јужните цигани нјавија дека че го сторат управо тоа.
.
100 eur.100 eur. deka 2011 BC kako graganin na fyr Macedonia ke se pojavi vo svojstvo na svedok na IIta strana t.e grcija vo Haag.
О сине, дошо' си.Ајде ти кажими дали има една невистина во интервјуто на Црвенкоски.
Ти кажи ми ја вистината па јас ќе ти кажам колку невистини има.
100 eur.
Ќе биде такa.
О сине, дошо' си.
Ај пошо го нема Самоутепан, збори ни ти малку за Бранковата вистина
Сигурно ќе ти одговори.Која вистина да ти ја кажам јас? Одговорими ти мене конкретно на прашањето...
Сигурно ќе ти одговори.
Во меѓувреме и ја ќе спомнам нешто за "вистината" на Бранко:
1. Слобода на медиуми - Телевизиите и печатените медиуми, со исклучок на 2, најмногу 3, се сите под капата на сдсм. Да не заборавиме и дека СОРОС (кој е исто што и сдсм) сега распиша тенедер за вработување на новинари во 10 телевиски станици и неколку весници.
Па, ако некој ја опструира/корумпира слободата и независниоста на медиумите, тогаш тоа е Бранко и неговите поданици како Милчин, Геровски & Co.
2. Букефализација - Тој измислен поим од страна на бранковата фабрика ствара вештачка поделба и конфузија кај народот, и доведува до хистерија, а не фактот дека се обидуваме да го етаблираме нашиот историски континуитет. Всушност, верувам дека ни самиот со сигурност не знае што подразбира под тој измислен термин.
3. Провокации кон Грција - уште еден термин кој внесува страв и психоза, а кој повторно е обична манипулација. Осознавањето и промовирањето на нашето минато, кое е неизоставен дел од нашиот идентитет, не може да биде провокација. Тоа што Грција има страв од таа вистина...е нејзин проблем. Не наш. И дефинитвно не е провокација.
4. Компромис и интегрирање во ЕУ - поради својата внатрешна политика, економската криза и сл. ЕУ ќе биде затворена за примање нови членки (освен Хрватска и Исланд), најмалку до 2015/16. Затоа, нема никаква итност сега да го менуваме името(брзањето оди само во полза на Грција). Пошто, нели, како што Бранко самиот изјавуваше, треба да го оставиме времето да работи за нас.
И повторно манипулација, преку создавање на вештачка паника дека влезот во ЕУ е тука, пред врата, и дека само името треба да се смени.
За крај, самото тоа што изјавите на Бранко ги користат грците во нивна полза, укажува на тоа дека имаме претседател кој оди против сите македонски интереси.
суицидниот спасител има day off, награден, така да без (контра)аргументи тешко да дискутираме, викам да го причекаме или ако има некој gp(r)s локатор
na site prasanja so gi postavi procitaj go uvodniot post i najdi si odgovori, imas i link za podetalno tamo....i ne ja tupiVrz koja osnova tvrdish deka Branko Crvenkovski ja poddrzhuva politikata na Grcija?Vrz osnova shto smeta deka tuzhbata e vo pogreshno vreme pokrenata?Ili kje mi obrazlozhish kako Makedonija kje ja natera Grcija da ja ispochituva odlukata na sudot vo Strazburg?Ako mozhe da bidesh deciden.