Глумам наивност и неинформираност? Учествував со свои коментари точно на оваа тема на неколкуте први страни токму со здрави и издржани мислења. И после се појавува некој и ме нарекува албанец. И јас вадам шипка нормално, лична и директна навреда не трпам ни под разно. Ти славо-македонецу-од-северна-ебена-македонија ако го можеш тоа свака ти част, љубим ти руке.
“Шќиптар/и’’ е име на народ. Како нородносно име, терминот не е навредлив ниту пак тоа може да биде.
Тоа што го правиш на форумов со извитоперување на сопственото народносно име е демагогија и изводење до крајни граници.
Постои држава Шќиптарија како што постои и народ Шќиптари кои самите така се нарекуваат. Мене Шќиптар од Тирана ми е шеф и нема никаков проблем така да го нарекувам бидејќи човекот е припадник на тој народ и се гордее со тоа. За разлика од тебе кој изведуваш бесни глисти и наводно си навреден, а буквално без никаква основа.
Треба да бидеш баниран за навредата која си ја упатил на своите сонародници Македонци, а не пак ти да делиш црвени картони. Засрами се.