Балкански сојуз

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти каже батко една житејска вистина.Ебачите не зборуват а ебат.
А комплексарчета кои не видели жена с година се големи ебачи ама на зборове само.:helou:Много има да учиш от батко си

од кај тоа правило зборат оние со тресат вагина...аоние со примат во анус кутат ќутат:vozbud::vozbud::vozbud:

Eve do site bugari tuka nie makedoncite vaka taka si ziveeme i so albancite zaedno vo isti gradovi si odime na kafe jadime vo albanski slatkarnisi tie jadat makedonski burek si se slagame a i so srbite odime vo srbija gostoprimlivi se za nas i hrvatite i bosancite i crno gorcite ako ne politikata barem nie kako narod makedonski sekade kade sto napomenav ne sakaat a vie tatari so koj ziveete na balkanov odgovorete ve molam?????:smir:

Eve do site bugari tuka nie makedoncite vaka taka si ziveeme i so albancite zaedno vo isti gradovi si odime na kafe jadime vo albanski slatkarnisi tie jadat makedonski burek si se slagame a i so srbite odime vo srbija gostoprimlivi se za nas i hrvatite i bosancite i crno gorcite ako ne politikata barem nie kako narod makedonski sekade kade sto napomenav ne sakaat a vie tatari so koj ziveete na balkanov odgovorete ve molam?????:smir:

Абе ти сам себе си ли заблуждаваш или мене.
Се виде 1991 колко ви сакат србита кога си замиина со сето оружие и ви оставиха по гол газ.
Се виде 2001 колко ви сакат и албанците па и на форума се види.
То лјубов лјубов ама то направо на секс ми личи веке :helou:

Се виде 1991 колко ви сакат србита кога си замиина со сето оружие и ви оставиха по гол газ.
Сакале да признаеме или не, Бугарите покажаа највеќе љубов на дело кон Македонија. Во право си за ова.

Македончето само неможе.На него федерациа му дај. :helou:

Закаснели сте.След 20 години Македониа ште е албанска имуслиманска.След 40 истото ке се случи и на Бугари. :smir:А после Црна Гора и Србиа.
Епа значи Федерација му е мајката нели. Заедничка заштита која е веќе почната.

Епа значи Федерација му е мајката нели. Заедничка заштита која е веќе почната.

Its way too late брат.Тоа што веке е започнато неможе да биде спречено.Добрата новина е дека барем според мене тоа нема да биде насилствено а ке се случи бавно и постепенно.:smir:

ваши генерали чистеа чизми на обични руски војници...а оружјето не е мерка..имено во војна беше СФРЈ тогаш а и ЈНА не е на македонија туку на СФРЈ-плус се ризикувасе војна а НИЕ СМЕ ЦИВИЛИЗИРАНИ и пак денес ги имаме најмодерните МИ-24 за кои вие можете да сонувате(од елбит системс-се модифицирани) инаку за соработката нека ти кажат ОХИС и други фирми кои правеа производи,а и полупроизводи за србија(која бесе под ембарго за оружје)-а србите плаќаа најчесто во стока.

за албанците виновен е косово како фактор кој го зголеми албанскиот национализам а и тогашната влада благодарејќи на која(поради тајван-ништо од него инаку) КИНА стави вето на мировниците...а и разузнавачите не се искусни ко вашите па да бараат од КГБ во лондон да убива дисидент со РИЦИН(чадор кој "пука'):helou:

Да Живее Бугарија, да живее Македонија.

мозе така другар:smir:

ваши генерали чистеа чизми на обични руски војници...а оружјето не е мерка..имено во војна беше СФРЈ тогаш а и ЈНА не е на македонија туку на СФРЈ-плус се ризикувасе војна а НИЕ СМЕ ЦИВИЛИЗИРАНИ и пак денес ги имаме најмодерните МИ-24 за кои вие можете да сонувате(од елбит системс-се модифицирани) инаку за соработката нека ти кажат ОХИС и други фирми кои правеа производи,а и полупроизводи за србија(која бесе под ембарго за оружје)-а србите плаќаа најчесто во стока.

за албанците виновен е косово како фактор кој го зголеми албанскиот национализам а и тогашната влада благодарејќи на која(поради тајван-ништо од него инаку) КИНА стави вето на мировниците...а и разузнавачите не се искусни ко вашите па да бараат од КГБ во лондон да убива дисидент со РИЦИН(чадор кој "пука'):helou:

Боже мили , добре че се зачлених на кајгана да науча дека вие сте имале нај модерното вооружение.:pos2::pos2:
о свештена простота....
Инак другар ти во 5 реда пост се разходи от ми24 и србиа през албанците и кина до кгб.По наивно мислене немам читано :)

Its way too late брат.Тоа што веке е започнато неможе да биде спречено.Добрата новина е дека барем според мене тоа нема да биде насилствено а ке се случи бавно и постепенно.:smir:

и србија ке биде во федерација...или ке дозволи македонија да се приклуци кон федерација со бугарија....грчко-српската оска како ќе реагира-грците знаат дека 'имало бугари кои се нарекуваат македонци во егејски дел':toe:

Боже мили , добре че се зачлених на кајгана да науча дека вие сте имале нај модерното вооружение.:pos2::pos2:
о свештена простота....

спомнав МИ-24 не најмодерно воорузување...еј ама некам гресно да ме свакаат...бугарија има с-300 на пример-на кајгана збориме факти не глупости МИ-24 бесе пример само немој де гресно да ме свакас ОК:smir:

toa e politika tatar vas posle SSSR da ne vi ostavija nuklearki jas zborev za narodite i prasanjeto bese so koj vie ziveete?

Dobro, balkanski i sojuz i sto posle med i mleko po ulicite, ne mozam da sfatam vo sto e poentata, A bre balkanot e balkan i isto gubre ke bide dodeka ne se smeni mentalitetot ili celosno psihata kaj sekoj balkanec, i vaka e dobro ako ima razbiranje za sorabotka ako nema sto sakas da pravis badijala.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom