Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха браво 1-0,само изразот на фацата на Мурињо ми беше јака.:helou:

Леле ДелПиеро со ударов од слободен , од една статива во друга али не влезе , маестрален удар .

Кој е тој Роси некој од младинците ? (одлично изигра), и кј е Џовинко ?

пс. Честито победа :smir:

ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... Да му Е*Б*М СЕ НА МУРИЊО... КАЈ Е ИМПЕРАТОРОТ,СУПЕР МАРИО... ГО ПОВРЕДИЈА АМАУРИ, АМА КАЗНАТА ГИ СТИГНА... ЛЕЛЕ ОВАЈ СЛОБОДНИОВ ОД ДЕЛ ПИЕРО... СРЕЌА ЕДНА ВРЕЌА ИМАЈА ИНТЕР... ЈУВЕ ШАМПИОН...:olee::olee::olee:

Lugje so se desi so Amauri bas togas mi padna netot i nevidov ... vidov samo koga go soblece dresot i iskoci ?!

Па не мозат со фудбал и почнуваат да се тепаат... Му ја скинаја аркадата колку што видов јас... И тоа беше доста удрен... Баш ми е мака...:( Ај ке му помине... Ке ги напрај парче ко ке почни Серија А...:helou:

Па не мозат со фудбал и почнуваат да се тепаат... Му ја скинаја аркадата колку што видов јас... И тоа беше доста удрен... Баш ми е мака...:( Ај ке му помине... Ке ги напрај парче ко ке почни Серија А...:helou:

не беше намерно и двајцата одеа на топка

Значи Циганите ги намачкавме а за дечкото што праша каде е Џовинко одговорот е припреми за на Олимпијада

Излезе Амаури си ја скапа аркадата фелзе Јакинта и 1-0 за Јуве. ѕвер..
Инаку за првиот меч што да кажам на пенали не здробија, Трезеге никако да научи да шутира пенали, ного ги цепа, супер изигравме пеналите не прееебаа како и да е ЈУВЕНТУС е победник на овој ТИМ Трофеј, нема многу да пишувам за утакмициве инаку супер изигравме посебно Кнежевич јако изигра, и Мелберг како и Молинаро не беше многу лош , Џиџи Беше феноменален, Трезе така и така , имаше некои ситуациии, тој го постигна израмнувачкиот гол, со асистенцијата на Григера, Тиаго:tapp: баче вака ли се шутира пенал .. цц многу споро шутираше .. како и да е ЈУВЕ победи, а овој крајниот меч со Интер и Милан мислам дека најрадосен бев кога свираа за пеналите... тогаш шо и да правеа Јуве остана со 4 бода на првото место Милан имаше 4 но гол разликата Јуве беше подобар со 3 гола а милан со 2 ...
Толку од мене анализа не правам којзна каква само да кажам Јакинта не извади од смр.:smir:
Форза Бјанконери, ШАМПИОНИ !!

До кога бе со циганиве милан и нивната изебана среќа. Незнам дали ќе му текне на Трезеге дека треба да се откажи од шутирање пенали.
Добра утакмица, посебно се издвоија Недвед,Сисоко,Киелини, а Молинаро и Тиаго изненадија позитивно.
За со Интер што да кажам. ги изебавме во газот.џабе им е се Јувентус сегогаш бил традиција за нив. На мечот со Интер добро се покажаа Молинаро, Каморанези, Јакинта, Сисоко, Зебина, а добро изигра и Поулсен кој го замени Сисоко.
Форза ЈУВЕ

Како и да било Јувентус победи на овој ТИМ Трофеј ..
Јувентус 4 бода (3) гола
Милан 4 бода (2) гола
Интер 1 бод (0) гола

Вака изгледа табелата.

Како и да било Јувентус победи на овој ТИМ Трофеј ..
Јувентус 4 бода (3) гола
Милан 4 бода (2) гола
Интер 1 бод (0) гола

Вака изгледа табелата.

колку само добро изгледа табелава:pos2: јуве прв, а интер на „специјалниот“ мурињо последен без постигнат гол:pos2: да дае господ цела сезона гол да не дадат мамето нивно местачко!

Излезе Амаури си ја скапа аркадата фелзе Јакинта и 1-0 за Јуве. ѕвер..
Инаку за првиот меч што да кажам на пенали не здробија, Трезеге никако да научи да шутира пенали, ного ги цепа, супер изигравме пеналите не прееебаа како и да е ЈУВЕНТУС е победник на овој ТИМ Трофеј, нема многу да пишувам за утакмициве инаку супер изигравме посебно Кнежевич јако изигра, и Мелберг како и Молинаро не беше многу лош , Џиџи Беше феноменален, Трезе така и така , имаше некои ситуациии, тој го постигна израмнувачкиот гол, со асистенцијата на Григера, Тиаго:tapp: баче вака ли се шутира пенал .. цц многу споро шутираше .. како и да е ЈУВЕ победи, а овој крајниот меч со Интер и Милан мислам дека најрадосен бев кога свираа за пеналите... тогаш шо и да правеа Јуве остана со 4 бода на првото место Милан имаше 4 но гол разликата Јуве беше подобар со 3 гола а милан со 2 ...
Толку од мене анализа не правам којзна каква само да кажам Јакинта не извади од смр.:smir:
Форза Бјанконери, ШАМПИОНИ !!
Не збори за Тиаго бе, Оваа му беше најдобра утакмица во Јуве.Имаше добри пасови, се пушташе во дуели,се откриваше и тргнуваше напред во контри. Најважно е што нема страв како лани (кога се криеше од топката) Тиаго и Сисоко во средина се многу добар тандем
:olee::olee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom