Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какво одење бе остануваат и 2 ке видите..
Сега го гледав џовинко на тв за италија против романија... неможат да го фатат..
Кришито,Де Чеглие,Марчисио ... прават партали.
Грешка потег беше на управата што го продаде Ланзафаме.Супер играч беше ама..

Amauri
Buffon
Chiellini
Chimenti
Ekdal
Grygera
Iaquinta
Legrottaglie
Mellberg
Molinaro
Nedved
Salihamidzic
Sissoko
Trezeguet
Zanetti
Zebina
Ariaudo
Esposito
Nocchi
Rossi

Eве го повиканиот тим за пријателската со Брондби за утре вечер..Како што забележувате Дел Пиеро, Поулсен, Џовинко,Маркизо,Каморанези,Зебина и уште неколку не се повикани..И според гол.ком, Јувентус се вртка околу Ван Перси, душка, се интересира, и се очекува деновиве да се испрати официјална понуда до Арсен Венгер..Се шпекулира по форумиве дека постојат две опции..Првата опција е да пробаат да го купат само за пари, и тоа 15 милиони фунти, или втората варијанта е да му понудат пари плус Тиаго Мендез во замена на Ван Перси..Од друга страна навивачите на Јуве притискаат да се земе солиден плеј, па не би ме зачудило ако се случи со Ван Перси оваа работа, иако малку изненадно и одпрво бев скептичен..Иднината ќе покаже,дали ова се шпекулации или има вистина во сето ова..

Маркизо и Џовинко се за репрезентација.
Ме чуди другте зошто не се повикани.. :toe:

Buffon Repeats: Milan Are Favourites

Gianluigi Buffon has repeated the comments he made a few weeks ago, and believes Milan are still the favourites for this year’s Scudetto.

Дали ја погрева атмосферата т.е ги ѕифка на милан незнам ама верувам дека можеме да бидеме 1 на табелаата.

Тоа ти се вика додворување..Ги правиш најдобри да полетаат во облаци, и да ги симнеш после..:pos2:

Го реков тоа јас и кога буфон ја даде првата изјава дека милан е фаворит за титулата.
А најдов нешто интересно на нет.. прекарите на играчите на јуве..
доколко сакате да знаете некој прекар кажете ке го најдам и постирам :):)

Го реков тоа јас и кога буфон ја даде првата изјава дека милан е фаворит за титулата.
Па да ги постираш сите нема да биде лошо:smir:Јас знам некои ама не на сите..

Дечки извинете ако ве повторувам, али ако не се лажам Дортмунд-Јуве ќе ја пренесуваат на DSF. Проверете за секој случај.

Jas samo znam deka Emerson(na vremeto) go vikaa Puma!:pos2::pos2:

Дечки извинете ако ве повторувам, али ако не се лажам Дортмунд-Јуве ќе ја пренесуваат на DSF. Проверете за секој случај.

да да, точно е...
Friendly Club Match
germany.gif

fix_40538.png

italy.gif

live3.png

ko: 17:45
DSF
Juventus Channel

епа конечно да го видиме јуве како играат оваа сезона! ај во сабота ќе размениме импресиите :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom