Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај ке може на нет да ја гледаме утакмицата ? стреам некој или ?
А
Juve Return For Stankovic

Juventus are renewing their efforts to sign Inter Milan’s Dejan Stankovic, according to La Stampa.

Ова нема да ни треба.Drughi сега ке стапат на сцена јас мислам.

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=15168&part=sports

Брондби - Јуве,среда,20:00 часот или 20:15

иначе 55 посто од навивачите на јуве не се задоволни од засилувањата ,сметаат дека јуве е некомплетен и дека треба да се земе уште некој играч,и ја мислам така,али тоа зависи од управата и од финансиите ,на пример ни требаат играчи лев и десен бек после уште некој од средина и уште голман,и одбрана мозеби иванович на позајмица и тоа

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=15168&part=sports

Брондби - Јуве,среда,20:00 часот или 20:15

иначе 55 посто од навивачите на јуве не се задоволни од засилувањата ,сметаат дека јуве е некомплетен и дека треба да се земе уште некој играч,и ја мислам така,али тоа зависи од управата и од финансиите ,на пример ни требаат играчи лев и десен бек после уште некој од средина и уште голман,и одбрана мозеби иванович на позајмица и тоа
Јуве фала еднаш за стримов шо го пастира овде... Па и јас не сум задоволен од засилувањата за оваа сезона... Ако сака Јуве да атакува на 2 фроната, ке мора уште 3-4 засилувања да донеси... Аквилани и ете нека е Сидорф средина иако е стар Сидорф, тогаш ке се најди некој млад и јак играч како Диего... А за одбрана Ивановиеќ за кој доста време се интересираат и никако помуда да испратат... И еве Монтеро препорачувал некој млад играч од Уругвај ако не се лажам... Па еве 4 засилуваша за елитен тима да створи јуве... Да има жешка клупа и во секое време да има за замена класа играчи... Тоа од мене...:helou:

Јуве фала еднаш за стримов шо го пастира овде... Па и јас не сум задоволен од засилувањата за оваа сезона... Ако сака Јуве да атакува на 2 фроната, ке мора уште 3-4 засилувања да донеси... Аквилани и ете нека е Сидорф средина иако е стар Сидорф, тогаш ке се најди некој млад и јак играч како Диего... А за одбрана Ивановиеќ за кој доста време се интересираат и никако помуда да испратат... И еве Монтеро препорачувал некој млад играч од Уругвај ако не се лажам... Па еве 4 засилуваша за елитен тима да створи јуве... Да има жешка клупа и во секое време да има за замена класа играчи... Тоа од мене...:helou:
Абе брачка, и јас сакам во Јуве да дојдат Кристијано Роналдо, Агуеро,Кварезма,Серхио Рамос..Само финтата е што Јуве беа во Сериа Б, што имаа многу финансиска загуба, па мора покритие да се бара, да се израмни салдото..Јас сум пример задоволен многу од ланската сезона, финансиски многу лош удар беше тој во Сериа Б..Верувај, и Секо и Блан знаат дека Јувентус заслужува имиња од калибар, ама не смее да се запостави финансовата политика на клубот, зошто не сакам заради една две сезони да го видам Јувентус банкротиран, а не верувам дека и вие сакате..Лесно ни е нам да речеме, да го земат Аквилани,Сидорф, Дренте, Ван Перси, и што ти ја знам таму уште кој..30-40 милиони имаа буџет..23 се потрошија на Амаури,епа рачунај уште колку останаа..Јас искрено не сум задоволен само за одбраната, инаку за нападот и средината ми прават ќеф..Фамилијата Ањели секогаш става спремни луѓе на местото Претседател, Пот-претседател и спортски директор, и никогаш не изневериле..Моџи беше добар..Ама тогаш Јуве имаше над 60 милиони располагање, со можност на уште..А овие 30-40 максимум..И тоа треба да го земете во предвид..Јас искрено верувам во Секо,Блан и Гиљи..Шампионски тим, не се гради за една година..Лани презентиравме одлична игра, верувам годинава дека играта ќе биде на повисоко ниво..Важно црно бела боја да биди...

Како и да кажуваме ние, колку и да се гњавиме тука тоа е работа на управата... Сепак мислам дека ке се покажи во добро светло Јуве оваа година... Би бил задоволен и тоа многу задоволен само со Скудетото оваа година... Па до година, или во зимскиот преоден рок да видиме уште некое јако засилување...:helou:

Како и да кажуваме ние, колку и да се гњавиме тука тоа е работа на управата... Сепак мислам дека ке се покажи во добро светло Јуве оваа година... Би бил задоволен и тоа многу задоволен само со Скудетото оваа година... Па до година, или во зимскиот преоден рок да видиме уште некое јако засилување...:helou:

Juve za da go osvoi Skudetto-to treba da ima barem slicen sostav na onoj od 2006! No ovoj sostav ne e ni priblizno od toj togas, zgora na toa ima mnogu novi igraci na koi ke im treba vreme da se vklopat!

Juve za da go osvoi Skudetto-to treba da ima barem slicen sostav na onoj od 2006! No ovoj sostav ne e ni priblizno od toj togas, zgora na toa ima mnogu novi igraci na koi ke im treba vreme da se vklopat!
Треба малку попозитивни и пооптимисти да бидиме..Зошто искрено не е само да се купи Роналдињо, Кака или некоја ѕвезда, тој треба да се вклопи во тимот да се уигра..А и не е се во играчите, тимскиот дух е битен..Малку да гледаме за во иднина..Во минатото сме биле , и сега сме и ќе бидиме нумеро уно во Италија..Треба да веруваш само, и се ќе си дојде на свое место..

Мечот помеѓу Бронби и Јувентус за жал нема да бидиме во можност да го следиме ниту преку интернет, зошто ќе го даваат само на Јувентус ТВ Каналот, а за тој треба пари..:toe:

Мечот помеѓу Бронби и Јувентус за жал нема да бидиме во можност да го следиме ниту преку интернет, зошто ќе го даваат само на Јувентус ТВ Каналот, а за тој треба пари..:toe:
Ехххх, немам среќа си викав мочот со Брондби мора да го најдам на интеренет да го гледам , но еве ти викаш нема да го има ...

Ехххх, немам среќа си викав мочот со Брондби мора да го најдам на интеренет да го гледам , но еве ти викаш нема да го има ...
Минатиов меч со Пјаченца исто беше ексклузивно на Јувентус Каналот, и не го имаше никаде на стрим, бидејќи Јуве каналот е со пари..А и за овој меч пишува дека Јувентус Каналот е единствената телевизија на која ќе го даваат мечот..Тух..Тоа е ...:toe:

Минатиов меч со Пјаченца исто беше ексклузивно на Јувентус Каналот, и не го имаше никаде на стрим, бидејќи Јуве каналот е со пари..А и за овој меч пишува дека Јувентус Каналот е единствената телевизија на која ќе го даваат мечот..Тух..Тоа е ...:toe:

Ништо со пријателските ке немаме можност да гледиме, но ако еве сега Берлускони КУп , Емирати Куп , со Манчестер пријателска (да се надеваме дека ке ја следиме на нет) , Лига на шампиони и почнуваме со СЕРИА А .!!!
Едвај чекам :vozbud::vozbud::vozbud:

Ништо со пријателските ке немаме можност да гледиме, но ако еве сега Берлускони КУп , Емирати Куп , со Манчестер пријателска (да се надеваме дека ке ја следиме на нет) , Лига на шампиони и почнуваме со СЕРИА А .!!!
Едвај чекам :vozbud::vozbud::vozbud:
Па лани не ми текнува дали го даваа на Телма овој Берлускони купот, ама предминатата година го даваа, Јувентус кога играше во Сериа Б...Па ќе видиме сега..А другиве пријателски вероватно сигурно ќе ги следат преку Јувентус каналот..

Па лани не ми текнува дали го даваа на Телма овој Берлускони купот, ама предминатата година го даваа, Јувентус кога играше во Сериа Б...Па ќе видиме сега..А другиве пријателски вероватно сигурно ќе ги следат преку Јувентус каналот..

Берлускони куп лани го даваа на ОБН и таа година ке го дават сигурен сум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom