Конечно...поделбата на Босна факт !

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да се откажат.
Ќе го делат.

А у шах-мат... доколку се запази истиов терк за решавање на балканските проблеми, е една друга земја. Времето за неа одчукува...дур политичарите од истата таа земја чешаат муда и поставуваат споменици.

Свесен си дека нема да се деси, нели?:)

Нема да се откажат.
Ќе го делат.

А у шах-мат... доколку се запази истиов терк за решавање на балканските проблеми, е една друга земја. Времето за неа одчукува...дур политичарите од истата таа земја чешаат муда и поставуваат споменици.

hahahaha.poptolno se soglasuvam:D

Нема да се откажат.
Ќе го делат.

Фала што ме потсети. Навистина не сум знаел... само гледај ти да се погодиш во подобриот дел. т.е. таму каде што ќе те трпат и понатаму. :D

Ако си земеш нешто свое, немора да значи дека треба од другото свое да се откажуваш... :wink:
И јас сум против да се присвојува туѓо... Затоа и сум против Хрватска и муслиманите од Босна... И затоа ја подржувам Србија... Правдата е на нивна страна...

Абре во ред... но еве и твојот собрат Зевзус сака да биде реален, па тогаш зошто вие не сте реални. Реалната состојба е дека ако Република Српска се определи на ваков чекор, автоматски Србија и Република Српска индиректно ќе го признаат и Косово (делено, неделено). Сфаќаш?:smir:

Немам право да му дадам негативна репутација. Кој ќе му даде - од мене има фанта и комбиниран...:)
Storeno.
Moze fanta orange, i mesto kombiniran, tost ( kaskaval, origano i bukovec) u sedmica. Oki? Koga ti odgovara? :)

on:

sta li se desava jebote?!!!! Pred mesec dena napraviv edna retrospektiva na nastani od juni-juli do sega, pa sega i ovaa izjava. :):):vozbud::vozbud:

Инаку како што ми е познато, повеќе од Бошњаците од РС (да кажам Прједор) веќе одамна се иселени т.е. има уште некој но се иселени. Тука не станува збор за „етничко чистење“ во тие села таму и нема некој проблем (бидејки србите се во поголем број и не осеќаат опасност, па затоа и не се замараат), но самите Бошњаци се иселуваат во Фередацијата со некаков таен црн фонд од кој си обезбедиле место и пари за куќа... чудно нели... или пак некој ги спонзорира? Србите? Не верувам, некој друг крои нешто...

+ во случај тоа да се случи, што ќе е со тие малите 2 дела таму горе крај сава? Ќе одат курбан на Хрватска?

DemoBIH2006aa.PNG

Фала Богу бар малку ПРАВАДТА да почне да победува...
Да живее РЕПУБЛИКА СРПСКА...!!!

Eeeeee be Delija be sto svrdle si znaci nema sto,koga se prizna Kosovo velese deka tuga teritorija se prizna so sila,e ova sega sto e republica srpska tuga teritorija, sto so Srbija nema NIKAKVA vrska i aku sto se site srbi,ova e isto kako da recis kukata da na mi se zapali a na komsijata sto saka neka bide,,,uste ednas te vidov deka ne si realen covek..:nenene:

Свесен си дека нема да се деси, нели?:)
Не,напротив.
Свесен сум дека ќе се случи.
Исто како што сум свесен дека политиката на големите кон балканот вртоглаво се менува и се повеќе и повеќе надвладува етничкиот принцип.
Косово ќе се дели и тоа е у интерес на трајната стабилност и на албанците и на србите.

Колку до Босна...
мене ми е жал што е така,али поделбата е со рез направена пред 14 год.и нема потреба да малтретираш било кого да живее у држава која што не ја сака и не ја почитува.
Никогаш,после последниов рат таму нема вистински да заживее држава БиХ.
Она умре у 1991.

Дали си ти свесен дека ќе се деси....?????????????????

Еве, сега ти ни кажеш како гордо Македонско патриотче, што ќе се деси на Балканот...

Абе суртук еден, седи да не остане Србија и без тоа што го има... Седи мирен, не скокај, гледај кај нас што се дешаа, ќе умреме за јадење.... Море море шмуковци бе...

Не,напротив.
Свесен сум дека ќе се случи.
Исто како што сум свесен дека политиката на големите кон балканот вртоглаво се менува и се повеќе и повеќе надвладува етничкиот принцип.
Косово ќе се дели и тоа е у интерес на трајната стабилност и на албанците и на србите.

Колку до Босна...
мене ми е жал што е така,али поделбата е со рез направена пред 14 год.и нема потреба да малтретираш било кого да живее у држава која што не ја сака и не ја почитува.
Никогаш,после последниов рат таму нема вистински да заживее држава БиХ.
Она умре у 1991.

Ни ќе се случи, ни ништо....

Да, може компензација, северен дел Косово за Јужна Србија... Ако не...

РАТ!!!

Тоа им е јасно... А и тебе можда....

Да, може компензација, северен дел Косово за Јужна Србија... Ако не...
РАТ!!!
Тоа им е јасно... А и тебе можда....
Тешко е човек да спори со тебе или со Лет3,ко за пример.
Не за друго,него мора да има нешто у таа водата у Битола.
Некоја опојна дрога ли е... што ли е...е тоа не знам.

Рат?
Никој не сака рат.
Сите сакаат и во исто време потребно им е консолидирање на своите редови.
Ти... прижељкуеш рат?
Ти треба? :vozbud:

Тешко е човек да спори со тебе или со Лет3,ко за пример.
Не за друго,него мора да има нешто у таа водата у Битола.
Некоја опојна дрога ли е... што ли е...е тоа не знам.

Рат?
Никој не сака рат.
Сите сакаат и во исто време потребно им е консолидирање на своите редови.
Ти... прижељкуеш рат?
Ти треба? :vozbud:

Па вииш шо убао ти кажав... Вие земате Северно Косово, Косоварите зимаат Јужна Србија каде што живеат албанци и точка.. Крај, Д енд...

А ако Србите се праат на Тошо, и сакаат само тие да земат, а да не дадат, тогаш ќе има Рат, во случај Дел од Косово да биде земен, а од Србија не...

Сфаќаш... Лесно е, не е тешко...

Вие земате Северно Косово, Косоварите зимаат Јужна Србија каде што живеат албанци и точка..
Не си у состојба да го разгледаш непристрасно проблемот и да определиш што е максимум,што минимум а што оптимум и за едните и другите.
Уосталом...имаш тема за Косово па расправај си се таму,другар ми од Црн камен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom