Ќе има ли ТВ дуели на престојните избори?

Само уште дуели ми фалат. И така нема ништо на нашиве ТВ па сега нон-стоп ќе ги гледам овие политичариве. Најмногу мразам избори кога идат. А што би промениле дуелите? Има неопределени? Најискрено не баш, секој е или ВМРО или СДСМ или ДУИ или ДПА...ама хммм верувам пола од луѓево на форумов и пола држава би се палела на тие дуели. Фрчко му ја лепи на Иванов и сдсмовци во екстаза фаза на оргазам и обратно. Ваљда тоа ако го усреќува народот нека ги има. Ние останатите ќе си гледаме странски канали.

и јас сум за ТВ дуел,не знам што толку се мисли дека Иванов ќе биде слаб во ТВ Дуел има далеку почист образ од Фрле,сеа додуша Фрле е најголем гомнојадец во државава и ќе игра ниско ама сепак јас мислам дека Иванов би се држел солидно во Дуел.

Оф топик

Му има на некој предавано Фрчко некој ми кажа дека како професор е доста коректен и воопшто го нема оној речник по кој сме навикнати да го препознаваме во јавност.

НЕ НЕ никако дуел.Фрчко можи да направи некоја глупост.Се бидува.Му оди него во дуели.Па не џабад на форумот е наречен ФРЧКО ТАЈСОН.

Бранче и Љубче никој неможеше да ги надзборува, ама кое фајде од тоа?

Не треба само зборување..Треба работење..

Ако беше само до зборувањето (т.е. убедувањето, п.п.с лажењето), на Бранко и Љубчо ќе им немаше равен!!

Бранче и Љубче никој неможеше да ги надзборува, ама кое фајде од тоа?

Не треба само зборување..Треба работење..

Ако беше само до зборувањето (т.е. убедувањето, п.п.с лажењето), на Бранко и Љубчо ќе им немаше равен!!

Да, ама на митинг секој може да си ја кажува својата програма, поентата е на ТВ дуел соперникот да му ја нападне па кандидатот да ја брани т.е. да образложи како ќе го направи тоа и тоа и сл. Е сега што некогаш тие ТВ дуели знаат да прераснат во плукање и навредување, не е вкусно, ама пак може да се види кој од кандидатите до каде може да биде со нивото на културно однесување пред камери...:toe:

и јас сум за ТВ дуел,не знам што толку се мисли дека Иванов ќе биде слаб во ТВ Дуел има далеку почист образ од Фрле,сеа додуша Фрле е најголем гомнојадец во државава и ќе игра ниско ама сепак јас мислам дека Иванов би се држел солидно во Дуел.

Оф топик

Му има на некој предавано Фрчко некој ми кажа дека како професор е доста коректен и воопшто го нема оној речник по кој сме навикнати да го препознаваме во јавност.
И јас офтопик, да посведочам за тоа...
Мене ми предаваше Меѓународно јавно право проф. Фрчкоски, полагав и положив кај него...
Како професор е спротивност од она на што навикнавме да го гледаме во последно време, а и да го читаме по колумни.
Имаше интересни предавања, не интересни во смисла на колумните, кои му се тотално промашување, дури и недолични за таков интелектуалец, а на испит, ако знаеш, положуваш. Сосем коректно!

И јас офтопик, да посведочам за тоа...
Мене ми предаваше Меѓународно јавно право проф. Фрчкоски, полагав и положив кај него...
Како професор е спротивност од она на што навикнавме да го гледаме во последно време, а и да го читаме по колумни.
Имаше интересни предавања, не интересни во смисла на колумните, кои му се тотално промашување, дури и недолични за таков интелектуалец, а на испит, ако знаеш, положуваш. Сосем коректно!

Што вреди што кравата дава многу млеко кога на крајот ќе клекне и ќе го испомоча.

Не се прифаќа дискусија со идиот. Затоа што ќе го доведе на негово ниво и ќе го победи на искуство. Професор е, би требало барем толку да знае.:toe:

НЕ НЕ никако дуел.Фрчко можи да направи некоја глупост.Се бидува.Му оди него во дуели.Па не џабад на форумот е наречен ФРЧКО ТАЈСОН.

Ova e izgovorot na DPMNE za nedoagjanjeto od strana na Ivanov na duel?Nemozhevte da smislite neshto popametno?

Pa taka priznajte,da mozhevte i da beshe poinaku odamna kje spamiravte po forumite deka Frchkoski bega od duel so Ivanov i slichno.

Ај па ти како си сигурен дека Тајсон ќе го сомеле Иванов?Јак штик Фрчко ебаго.Не опинај луѓето Фрчко го познаваат по неговите болни колумни и ако се резили како во колумните кои само предизвикуваат гадост тогаш подобро нека не се глупира ко некни кај фармерите.И дај потстригниго малку или ако нејќе исчешлајтего таму во тоа СЕДЕСЕ-то. ЕЕЕЕЕЈјјјјјј кој ќе ви ги гледа маките чоек циркуз сте.

Па нека има, не е проблем ама би било фер да биде со сите кандидати. Незнам што потреба има Груевски да учествува на оваков дуел :toe:

Нема да гласам за ниеден кандидат кој ќе одбие да се појави на Тв дуел па ако треба нема ни боопшто да гласам. Ако нема храброст да се соочи со против кандидатот тогаш нема што да бара да биде претседател.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom