....
Не барале они брак ама сакале да ги уживаат бенефитите од институцијата брак. Абе, ај не заебавај. Е кај го има тоа бе?? Ми е смачено веќе од педери, лезбејки, шмизли навлечени на абортус ...
Деца ќе гледале.... :nesvest:
Тие деца што ќе ги пораснат се знае какви ќе бидат, а со тоа само ќе ствараат предуслови некогаш на некој лудак одново да му текне навистина (не како овде на форумов) да изгради логори на " среќата, рамноправноста и взаемната љубов" која нели сосема "природно" се случува меѓу маж и маж, жена и жена, овца и маж, куче и жена, дедо и внука, 5 годишно девојче и 11 годишно момче....:kesa:
Значи кога човек не сака да сфати и да влезе во дискусија, ги проширува работите колку што сака.
Институционализирани геј бракови засега има во Канада, Шпанија, Белгија, Холандија, Норвешка и Јужноафриканската република.
Цивилни унии на ниво на бракот постојат во Франција, Австралија, Португалија, Британија, Северна Ирска, Исланд, Данска и Гренланд, Шведска, Финска, Германија, Чешка, Словенија, Хрватска, Унгарија, Швасјцарија, Австрија, Еквадор, Колумбија, Бразил, Уругвај, Француска Гвајана и Аргентина, Нов Зеланд, Каледонија, во шест држави на САД, во државата Њу Јорк има и склучување полноправен брак, а цивилна унија има и во две држави на Мексико. Во сите овие држави, законодавните тела работат против својата држава :pos2::uvo:
Ако сексуалната ориентација зависи од тоа со кого растеш, тогаш јас спортед тебе треба да сум најконзервативниот стрејтер на планетава. Ама ете не сум. Како ќе ми го објасниш ти тоа на мене? И мислиш дека е поарно за дете без родители да биде ќувано од геј родители или од вистински родители каде таткото е тежок алкохоличар или мајката градска ороспија?

Патем, родител не се станува само со тоа што ќе свршиш во вагината на партнерката. Грубо се изразувам, знам, ама едноставно не можам да се воздржам на вакви неандерталски коментари...
И не знам веќе по кој пат ќе речам, не поддржувам никаков сексуален однос меѓу било што што не е зрела полнолетна хумана единка.
Јас сеуште немам слушнато за доктори кои се специјализирале за хомосексуалност.
Како нема, а оној што го местеа пред камера?
А овој подолу?....
Педерчињата од форумо сместа да го посетат матичниот лекар да им даде упат за психијатар или испитување за евентуални ендокринолошки и неврофизиолошки нарушувања.
Патем докажано е дека најголемито дел од оние што се хомофоби се латентни хомосексуалци:pos2: