Дали државата треба да изгради посебни установи, каде би се лекувале хомосекцуалците?

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха... будалетинка би напишал Живко Чинго. Онака на темно, без струја.
Јас само би рекол загубена душичка. Твојата визија за иднината во која "взаемната љубов сосема "природно" се случува меѓу маж и маж, жена и жена, овца и маж, куче и жена, дедо и внука, 5 годишно девојче и 11 годишно момче" e само производ на твојот болен ум сега, во времето нa кромањонците и засекогаш во инаку непредвидливата иднина.
Ај гледам сега "си си легнал" (:pusk:) ама утре коа ќе станеш одма кај чичко доктор да си пошол. Ако не ќе те кажам на твоите. Сериозно.

Ljubovta e univerzalna za site i bez razlika kon kogo se daruva, a tebe izgleda zdraviot razum ti go poremetuvaat frustraciite, pa pocnuvas da narekuvas odredeni tipovi na ljubov so prefiksot "bolni"

Se dodeka so svojata ljubov ne mu nastetuvas na drugiot i taa e iskrena i cista, mozes samo da vregjas i da go :pusk::pusk:

....
Не барале они брак ама сакале да ги уживаат бенефитите од институцијата брак. Абе, ај не заебавај. Е кај го има тоа бе?? Ми е смачено веќе од педери, лезбејки, шмизли навлечени на абортус ...
Деца ќе гледале.... :nesvest:
Тие деца што ќе ги пораснат се знае какви ќе бидат, а со тоа само ќе ствараат предуслови некогаш на некој лудак одново да му текне навистина (не како овде на форумов) да изгради логори на " среќата, рамноправноста и взаемната љубов" која нели сосема "природно" се случува меѓу маж и маж, жена и жена, овца и маж, куче и жена, дедо и внука, 5 годишно девојче и 11 годишно момче....:kesa:

Значи кога човек не сака да сфати и да влезе во дискусија, ги проширува работите колку што сака.

Институционализирани геј бракови засега има во Канада, Шпанија, Белгија, Холандија, Норвешка и Јужноафриканската република.

Цивилни унии на ниво на бракот постојат во Франција, Австралија, Португалија, Британија, Северна Ирска, Исланд, Данска и Гренланд, Шведска, Финска, Германија, Чешка, Словенија, Хрватска, Унгарија, Швасјцарија, Австрија, Еквадор, Колумбија, Бразил, Уругвај, Француска Гвајана и Аргентина, Нов Зеланд, Каледонија, во шест држави на САД, во државата Њу Јорк има и склучување полноправен брак, а цивилна унија има и во две држави на Мексико. Во сите овие држави, законодавните тела работат против својата држава :pos2::uvo:

Ако сексуалната ориентација зависи од тоа со кого растеш, тогаш јас спортед тебе треба да сум најконзервативниот стрејтер на планетава. Ама ете не сум. Како ќе ми го објасниш ти тоа на мене? И мислиш дека е поарно за дете без родители да биде ќувано од геј родители или од вистински родители каде таткото е тежок алкохоличар или мајката градска ороспија?:vozbud: Патем, родител не се станува само со тоа што ќе свршиш во вагината на партнерката. Грубо се изразувам, знам, ама едноставно не можам да се воздржам на вакви неандерталски коментари...:tapp:

И не знам веќе по кој пат ќе речам, не поддржувам никаков сексуален однос меѓу било што што не е зрела полнолетна хумана единка.

Јас сеуште немам слушнато за доктори кои се специјализирале за хомосексуалност.

Како нема, а оној што го местеа пред камера?

А овој подолу?....
Педерчињата од форумо сместа да го посетат матичниот лекар да им даде упат за психијатар или испитување за евентуални ендокринолошки и неврофизиолошки нарушувања.

Патем докажано е дека најголемито дел од оние што се хомофоби се латентни хомосексуалци:pos2:

Леле...неколку дена ме немаше на форумов, и гледам темава што ја отворив сте ја разработал до немајкаде :)
А машала, машала гледам и многу педерчина се накотиле...си се канат да пишат...

Од..сликите шо ги видов со педерите ми се слоше, а од постовите на нивните адвокати тука, ми се повраќа!

Дефинитивно останувам на ставот дека итно треба да се лечат , а од последните примери афирмирани во јавноста и самите видовме дека младото педерче побарало помош кај психијатар, значи самото сметало дека е болно и дека му треба помош!!
Тука се е јасно...

Друго - НИКАКВи нови прва за хомичите, никакво право на брак и посвојување деца.Македноското традиционално општество препознава брак на маж и жена ,фамилија составена од маж и жена --ништо поинаку ! ТОЧКА !!

Друго - НИКАКВи нови прва за хомичите, никакво право на брак и посвојување деца.Македноското традиционално општество препознава брак на маж и жена ,фамилија составена од маж и жена --ништо поинаку ! ТОЧКА !!

Може ли барем со жена ми и пријателите да свингаме? Уредено е тоа во традиционалното општество?

Позади затворени врати, дома што сакаат нека си прават, не ми смета. Али посвојување деца, бракови и слично, во НИКОЈ случај. Околу градењето ставови за лечење, немам изградено некој посебен став, не сум размислувал.

hehehhe...ај за тебе можит ! Дека пријател ми си.. :)

Фала. Ама пази...шознајш, мојт да не понесит атмосфера мене и тебе и да ги баталиме жените ручек да прает и да си играме доктори :back: Тогаш шо прајме?!

Фала. Ама пази...шознајш, мојт да не понесит атмосфера мене и тебе и да ги баталиме жените ручек да прает и да си играме доктори :back: Тогаш шо прајме?!

не се секирај ако те “спотакнит“ некоја желба....лекар психолог сум ... :) ќе те средам... :)

не се секирај ако те “спотакнит“ некоја желба....лекар психолог сум ... :) ќе те средам... :)
Чудно психолог да се плашит од хомосексуалноста бе Хулиган :) Нејсе, ак имаш лек за ова болештија, прај сеанси :) Придонеси со нешто за одржување на традиционалните вредности.

Чудно психолог да се плашит од хомосексуалноста бе Хулиган :) Нејсе, ак имаш лек за ова болештија, прај сеанси :) Придонеси со нешто за одржување на традиционалните вредности.

Абе пак ти...јас самоук психолог сум :) не професионалец...јас ко економист зборвам..дека немат аир (профит) од нив...затоа.. :)

Знам како со хомичи.... (психолошки да дејствувам)..баш Хулигански... :) :)

хехехе...

Дали е болест која треба да се лечи прашајте го францускион админ на кајгана.

Абе пак ти...јас самоук психолог сум :) не професионалец...јас ко економист зборвам..дека немат аир (профит) од нив...затоа.. :)

Знам како со хомичи.... (психолошки да дејствувам)..баш Хулигански... :) :)

хехехе...

Mi se tresat madinjava od tebe, ete kako dejstvuvas psiholoski:pos2::pos2::pos2:

Хулиган бе, контрареакција предизвика :)) Го напали дечково изглеа :))

хехехе...прва фаза (да си констатират дека имат мадиња да ми се обратит) е достигната!

Втората фаза...(ако помислит на парада да ни кажит дека е педер) ќе биде достигната после прегледувањето на клипот кој му го постирав...

после тоа има други “levels“ ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom