Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Juventus is the most successful team in the history of Italian football. Overall, the club have won 51 official trophies, more than any other Italian team; 40 in Italy, which is also a record, and 11 in European and world competitions. They are the third most successful club in Europe and the sixth in the world with the most international titles officially recognised by one of the six continental football confederations and FIFA.

ова се кажува,да се знае кој е јуве и да знаат сите оние кои не го сакаат јуве.. интер може само вода да ни носи
Јувентус е еден од малкуте клубови кои ги освоиле сите натпреварувања во светот огранизирани од Фифа:toe:

Јувентус е еден од малкуте клубови кои ги освоиле сите натпреварувања во светот огранизирани од Фифа:toe:
Јувентус брате е приказна само за себе..Црно-бела, горда, достоинствена..Да бидиш бјанконеро не е мала работа...:kafe:

Јувентус брате е приказна само за себе..Црно-бела, горда, достоинствена..Да бидиш бјанконеро не е мала работа...:kafe:

јуве е срцето и душата на Италија,треба ли нешто повеќе да се каже?GRAZIE JUVE

attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Анд тхе МАН...Реал МАН...
attachment.php
jv6fyr.jpg
2rgp3bp.jpg
awqohy.jpg

Од ова зависи трансферот на Алонсо во Јувентус..Изгледа дека Ливерпул сакаат да го осигураат доаѓањето на Бери, за да го продадат Алонсо.Ама се си има свои граници..На крај краева, за Алонсо бараат 20 милиони фунти, тоа ти се 27милиони евра..А Роналдињо е 30 милиони евра...Интересно а?:toe:Само што Јуве никогаш не купуваат такви играчи.
Amauri: I Can Do Better Than Ibra

Исто така вчера на навивачка страна на другхи (простете, не ја запаметив точно која) прочитав дека му се спремало огнено крштавање на Замброта..Цел натпревар против Милан, Другхи ќе пееле песни против предавниците..Од една страна, жал ми е, пошто онака фин беше, ама од друга страна нека го расчеречат, да го осети гревот што го направи, што предаде црно-белата боја..

Исто така вчера на навивачка страна на другхи (простете, не ја запаметив точно која) прочитав дека му се спремало огнено крштавање на Замброта..Цел натпревар против Милан, Другхи ќе пееле песни против предавниците..Од една страна, жал ми е, пошто онака фин беше, ама од друга страна нека го расчеречат, да го осети гревот што го направи, што предаде црно-белата боја..

кој го е*е бе...фин бил...и коа отидоа 2 лига си ја сви опашката и да го нема...треба лом да го направат бе...

Така му треба,го предаде клубот во најтешките моменти :music5:

Од ова зависи трансферот на Алонсо во Јувентус..Изгледа дека Ливерпул сакаат да го осигураат доаѓањето на Бери, за да го продадат Алонсо.Ама се си има свои граници..На крај краева, за Алонсо бараат 20 милиони фунти, тоа ти се 27милиони евра..А Роналдињо е 30 милиони евра...Интересно а?:toe:Само што Јуве никогаш не купуваат такви играчи.
Amauri: I Can Do Better Than Ibra

Тој беше најголем предавник од сите тие што заминаа тогаш. најдолго време од сите играше во Јуве имаше и чест дури да ја носи и капитенската лента а на крај испадна човек без трошка морал ... за таквите нема "фин" ... треба да си го добијат заслуженото

Тој беше најголем предавник од сите тие што заминаа тогаш. најдолго време од сите играше во Јуве имаше и чест дури да ја носи и капитенската лента а на крај испадна човек без трошка морал ... за таквите нема "фин" ... треба да си го добијат заслуженото
Се сложувам..Само ко ќе ми текне на неговата невина фаца..Леле..Не ми текна дека и капитен беше после Дел Пиеро..Линч, за овој педер..

Инаку Трезеге се пензионира од репрезентацијата, обвинувајќи го останувањето на Доменеш за тренер на Франција, изгледа и тоа што не беше повикан на ЕП..Во право е..Инаку како трач во гол.ком проструи дека Јувентус му се приближувал на Касано..Барале, соодветна замена за Дел Пиеро после неговото заминување..Ебати тоа трачерите...Орден треба да им се даде...Дел Пиеро мислам дека нема да се пензионира уште две години минимум му давам да игра во онаква форма каква што е во моментов..

Се сложувам..Само ко ќе ми текне на неговата невина фаца..Леле..Не ми текна дека и капитен беше после Дел Пиеро..Линч, за овој педер..

Инаку Трезеге се пензионира од репрезентацијата, обвинувајќи го останувањето на Доменеш за тренер на Франција, изгледа и тоа што не беше повикан на ЕП..Во право е..Инаку како трач во гол.ком проструи дека Јувентус му се приближувал на Касано..Барале, соодветна замена за Дел Пиеро после неговото заминување..Ебати тоа трачерите...Орден треба да им се даде...Дел Пиеро мислам дека нема да се пензионира уште две години минимум му давам да игра во онаква форма каква што е во моментов..

Мислам дека по завршувањето на претхното СП изјави дека сакал да игра и на следното. (ќе има 37год). Мислам дека ќе игра уште следните две сезони и дека липи ќе го земи со него ако не падни многу со формата. После тоа очекувајте пензионирање.

Мислам дека по завршувањето на претхното СП изјави дека сакал да игра и на следното. (ќе има 37год). Мислам дека ќе игра уште следните две сезони и дека липи ќе го земи со него ако не падни многу со формата. После тоа очекувајте пензионирање.
Сурова е реалноста брат..:toe:Не верувам дека ќе опадне толку во формата, и верувам дека со онаква жестина со каква што игра мислам дека 2-3 години добар фудбал ќе гледаме од негова страна..Така да очекувам,и да се радуваме на уште едно СП со него..Зошто да не:toe::)

Замброта треба да се исвиркува.Иако беше еден од најомилените кај навивачите на јуве тој си замина.Зошто не го направиа другите тоа...дел пиеро,недвед,трезе.. буфон и др да не набројувам? Треба да се исвиркува.А на оваа европско првентсво едноставно беше тапа.

:helou:zdravo bianconeri!!!sakav da ve pra6am dali primate nov chlen vo fan club-ot:D:D:D?? razgledav po prethodnite strani i vidov deka ste bile duri i poopsednati od mene,moram da ve pofalam,no comment za postovite,se 6to e tra4 i vistinska informacija ne vi bega,bravo,bravisimo...ve pozdravuvam site posebno mojot 4ovek kikoMC,se nadevam deka kje gi spodelime site uspesi na najdobrite FORZA JUVE,FORZA BIANCONERI

p.s.ako go smetate ova za offtopic,vi se izvinuvam,sepak mora da gi zapoznam moite brakja:D

respect do site od MC BIANCONERO BITOLA

Добредојде Juve-W.H.F.
Само ке те замолам по праввилата да одиш да пипшуваш КИРИЛИЦА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom