Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Iaquinta е прекрасен играч ... покажа дека го остава срцето на теренот за Јувентус, затоа и ја добива таа подршка од навивачите ... тие најдобро знаат да го видат и проценат тоа. Се надевам дека нема да направи Секо некоја глупост и да го продаде БРАВО ВИНЧЕНЦО ... тој е вистински бјанконеро

Iaquinta е прекрасен играч ... покажа дека го остава срцето на теренот за Јувентус, затоа и ја добива таа подршка од навивачите ... тие најдобро знаат да го видат и проценат тоа. Се надевам дека нема да направи Секо некоја глупост и да го продаде БРАВО ВИНЧЕНЦО ... тој е вистински бјанконеро
Теоретски шанси нема да биде продаден Јакинта..После писмото на фановите,со она Dont Touch Iaquinta, а и ако му противречат со Станкович(ако го купат, а мене ми изгледа како да се прави терен за тоа, во пакет со Чаби Алонсо), мислам дека на Секо му е мил животот..
:)Да го продадат Јакинта, а го купат Станкович е недозволиво од фановите..

Jaс уште верувам во Тиаго, за вас не знам... Тој е единствениот играч од послабите изминатата сезона што сакам да остане. Има потенцијал човекот, убаво вика Јакинта, тешко е да се навикнеш на Серија А од прва сезона... Ако остане, осеќам нареднава ќе биде одличен.

Значи јакинта како од мали нозе да е во јуве.го сака клубот а неговите изјави се импресионирачки. Мислам дека има доста слога во тимот на тренинзите и подготовките а тоа ке придонесе добри резултати.:salut:

Си ја исправи грешката пиратот..ама изгледа ке го изгубиме т.е ке си оди алмирон во сампдорија напишав погоре ако не прочитате.Сезоната што измина и не се претстави баш во добро светло.

е вакви играчи ни требаат како Јакинта ,и оваа година ќе имаме најдобар напад плус сеа и Амаури али мене ме загрижува одбраната,на пример лев бек го вративме само де чеље друг освен молинаро нема никој требаше да земеме некој јак играч на таа позиција како Рисе али Рома ни го зема,требаше и ние да го бараме Рисе а средината мислам дека да земеме уште еден двајца и ќе бидеме топ

Тотално се иритирам, побеснувам да не речам кога ќе прочитам статија од типот на оваа.. А оригиналното интервју еве го овде..
Првото е од гол.ком, а второто е од официјалната страна, сега вие одлучете на кого ќе му ја дадете вашата доверба..На гол.ком, изјавата така е измоделирана, извадена од контекст, та ако не знаеш да си речиш дека Јакинта сака да си замине, а токму спротивното е..На гол.ком, не е важна вистината, важен е модалитетот и ексклузивноста, мада и таа да е лажна:toe:Јакинта е бјанконеро, и цел живот ќе остани тоа...

Аууу овие гоал ке напишат 5 точни инфо. 10 лажни..не е за верување таму.
Официјално си е официјално.www.juventus.com :)

Кој е овој... шампион од мали нозе... со топка од мали нозе...

Attachments

• del piero malecok.jpg
    del piero malecok.jpg
    43 KB · Прегледи: 9
  • prviot trofej.jpg
    prviot trofej.jpg
    41,9 KB · Прегледи: 7
Amauri throws gauntlet

«Juve must go back being kings of Italy and Europe again and I'm here to help in doing so»
Јуве мора да се вратат како кралеви на Италија и на Европа повторно, и јас сум тука да помогнам да се случи тоа...“
Ова го изјави Амаури кога пристигна во Летниот камп на Јувентус, на навивачите околу 200на број кои се собраа и покрај поројниот дожд да го видат својот нов идол..Исто така изјави дека во Палермо му било прекрасно, но Јувентус е сосема на различно скалило..
Инаку најновиот трач на гол.ком е тој што Јувентус демек се откажале од Алонсо..Трачевии...Верувајте ме..Ќе изненадат кога најмалку очекуваме :wink:

Кој е овој... шампион од мали нозе... со топка од мали нозе...
Да не е La Grande ALEX??:wink:Иначе браво за Јакинта ЅВЕРИШТЕ лојален на клубот може ете тој ке биде вториот Дел Пиеро кој ке остане во Јувентус до крајот на кариерата ништо не се знае:toe::toe:
Едит:Лоша вест:(
Sissoko Suffers Injury Blow
The 23-year-old suffered a muscle strain while playing for Mali during their recent 2010 World Cup qualifiers in June.

Sissoko is expected to arrive at Juve’s summer training camp at Pinzolo within the next few hours, where his injury will be assessed properly by the club’s medical staff.

It is not believed that the midfielder’s injury will keep him out of action for too long, although it will disrupt his pre-season training work.

There was widespread criticism when Juve signed Sissoko from Liverpool in January for €13m. The Malian, who had been discarded by Reds manager Rafa Benitez as supposedly not good enough for the first team, has proved many of his doubters wrong with a series of fine performances in midfield.

The Bianconeri are currently searching for a new partner for Sissoko in the middle-of-the-park, and have been strongly linked with his old Liverpool team-mate Xabi Alonso.

Според напишаново повредата не е сериозна, и нема да го држи долго време..А посебно на гол.ком чим е информацијава..:pos2:Ќе видиме какво соопштение ќе има на официјалната страна...

Да не е La Grande ALEX??:wink:Иначе браво за Јакинта ЅВЕРИШТЕ лојален на клубот може ете тој ке биде вториот Дел Пиеро кој ке остане во Јувентус до крајот на кариерата ништо не се знае:toe::toe:
Едит:Лоша вест:(
Sissoko Suffers Injury Blow
The 23-year-old suffered a muscle strain while playing for Mali during their recent 2010 World Cup qualifiers in June.

Sissoko is expected to arrive at Juve’s summer training camp at Pinzolo within the next few hours, where his injury will be assessed properly by the club’s medical staff.

It is not believed that the midfielder’s injury will keep him out of action for too long, although it will disrupt his pre-season training work.

There was widespread criticism when Juve signed Sissoko from Liverpool in January for €13m. The Malian, who had been discarded by Reds manager Rafa Benitez as supposedly not good enough for the first team, has proved many of his doubters wrong with a series of fine performances in midfield.

The Bianconeri are currently searching for a new partner for Sissoko in the middle-of-the-park, and have been strongly linked with his old Liverpool team-mate Xabi Alonso.

Moже превод ?????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom