Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде може да ги гледиме директно или нема да ги дават ....Незнам дали знаете ја знам од поодамна само да ве потсетам вечер е Тексашкиот натпревар во слободни удари во кој ке настапува Дел Пиеро и многу други фудбалски ѕвезди наградата за победникот е 1 милион долари за повеке информации тука..ФОрца ДЕЛ ПИЕРО![]()
Работам на тоа барам stream за гледање преку интернет ако најдам а шансите се големи ке бидете обавестени:wink:Каде може да ги гледиме директно или нема да ги дават ....
Пират не сум занел дека си и хакер:pos2:... Мала шала... Ај ако најдиш за гледање во живо кажи...позз:helou:Работам на тоа барам stream за гледање преку интернет ако најдам а шансите се големи ке бидете обавестени:wink:
Хакер и тоа од поопасните:pos2::pos2:озбилно не си глеал досеа фудбал на нет?Пират не сум занел дека си и хакер:pos2:... Мала шала... Ај ако најдиш за гледање во живо кажи...позз:helou:
Хакер и тоа од поопасните:pos2::pos2:озбилно не си глеал досеа фудбал на нет?
Ова е повратното писмо кое го испратил Јакинта до фановите на Јувентус..ЦитирамIaquinta wrote the following message back to the Juventus fans:
"In these days I have read the declarations of esteem and affection of my fans both on the newspapers and on the Vecchiasignora site. I am proud and happy to be one of you. I will fight and honor this shirt for all of you.
Best regards, Forza Juve
Vincenzo Iaquinta"
Не знам што да речам... Јуве во Срце те носам, и пак да играш Серија Б со тебе ке останам... Ова се големи луѓе за големи клубови, а Јуве е еден од најголемите во светов, и многу е восхитувачки што навивам за ваков тим, и вакви луѓе како што се Јакинта, Трезе, Дел Перо, Недвед, Каморанези, Буфон и т.н...Forza ЈУВЕ во СРЦЕ и ЦРНО-БЕЛА БОЈА... ЈУВЕ ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ..:helou::helou:Ова е повратното писмо кое го испратил Јакинта до фановите на Јувентус..Цитирам
„Во овие денови јас имам прочитано декларации со почит и љубов, возбуда од фановите, двете во весниците и на страната на Vecchiasignora . Јас сум горд и среќен да бидам еден од вас.Јас ќе се борам и ќе го носам со гордост (удостојување) овај дрес за секој од вас
Најдобри желби, Форца Јуве
Винченцо Јакинта “
Управо..Dont Touch Iaquinta..Ова ми е мелем за срцето, ме радува ептен многу..Се гордеам што сум фан на Јуве и што Јуве поседува играчи со олку големо срце...И да сме последни во наредната сезона, јас ќе бидам горд што сум навивач на овој клуб, што имаме играчи како Јакинта,Дел Пиеро,Трезеге,Буфон,Сисоко,Каморанези..Форца бјанконери..Пресреќен сум..
Мајсторот и калфата (неговиот заменик)
![]()
Прво говорат дека Челзи го ангажирал Ивановиќ пред Јуве и Интер за 9 милиони, а после викаат дека Јуве дава 12 милиони за Ивановиќ што е 3пати повеќе од цената што ја платил Челзи за него..Значи, 9 * 3 = 27...А не е 12...Јувентус сака да го купи Ивановиќ од Челзи Челзи е подготвен да направи профит со тоа што ќе го продаде дефанзивецот Бранислав Ивановиќ на Јувентус.24-годишниот србски интернационалец дојде од Локомотив Москва во минатата полусезона, но не одигра ниту еден натпревар за Сините. Тогаш Челзи во трка со Интер, Милан и Јувентус за сума од 9 милиони фунти успеа да дојде до услугите на Иванивиќ.![]()
Но, покрај Џон Тери и Карваљо тешко можеше да се избори за позиција во тимот, ако се знае дека и Алекс е резерва тешко ќе дојде до израз овој фудбалер.
Сепак Јувентус повторно ќе се обиде да го донесе Ивановиќ во Торино, Старата Дама ќе понуди 12 милиони фунти што е за три повеќе од цената која ја плати Челзи.
Доколку Челзи ја одбие понудата за Ивановиќ, тогаш Јувентус ќе се обиде да го донесе на позајмица.
Ништо страшно, грешка им е во преведување. Место да речат за 3 милиони повеќе, пишуваат 3 пати. Се случува, и со поголеми медиуми, а не со 24 фудбал.Прво говорат дека Челзи го ангажирал Ивановиќ пред Јуве и Интер за 9 милиони, а после викаат дека Јуве дава 12 милиони за Ивановиќ што е 3пати повеќе од цената што ја платил Челзи за него..Значи, 9 * 3 = 27...А не е 12...Не знам зошто вака прават...
We had anticipated the news just a few minutes ago, now the transfer is official. The Juventus has acquired performance spangnolo midfielder Xabi Alonso from Liverpool Rafael Benitez for 18 million euro.Il player has declared himself happy to be able to play in a great club like that of Ranieri.Xabi Alonso will be presented in a few days, along with Dejan Stankovic in a press conference in Pinzolo.
The Serbian midfielder has signed a two-year contract and 'excited about this new adventure: "It' a new challenge, I can not wait to start and play with great champions like Del Piero and Trezeguet."
Italian
![]()